15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Floyd Mayweather se je na Bitcoin dogodku izzvenel, ko je rekel: "Druga...

Floyd Mayweather se je na Bitcoin dogodku izzvenel, ko je rekel: “Druga kripto bo tako velika kot BTC”

Neporaženi profesionalni boksar Floyd ‘ Money ‘Mayweather je nedavno govoril na konferenci Bitcoin 1280 v Miamiju in je bil med govorjenjem na odru izviždan Člani množice Mayweatherjevega govora niso cenili, ker ni veliko razpravljal o bitcoinih, proti koncu pa je Mayweather dejal, da verjame, da bo še en kripto »nekoč tako velik kot bitcoin«

Udeleženci Bitcoina 2021 Konferenca ni marala mnenja boksarja

Legenda boksa Floyd Mayweather je že dolgo ljubitelj digitalnih valut , saj je boksar sodeloval pri začetni ponudbi kovancev (ICO) in nedavno izdal zbirateljske predmete, ki niso zamenljivi (NFT). Mayweather se pripravlja na boksarski dvoboj z Youtuberjem Loganom Paulom in je pred kratkim govoril v bitkoinu 2021 konferenca v Miamiju.

. @ FloydMayweather ve, da je #flippening neizogiben

🐬 $ ETH 🐬 pic.twitter.com/h5SF0cWXxS

– ETH Memes (@EthereumMemes) 4. junij, 2021

Med Mayweatherjevim pogovorom na odru je razpravljal o tem, kako tehnologija veriženja blokov in stvari, kot so NFT, spreminjajo igro. Legendarni boksar ni veliko govoril o bitcoinih (BTC), čeprav so se organizatorji prireditve trudili, da bi konferenca ostala samo »bitcoin«.

Floyd Mayweather Gets Booed at Bitcoin Event for Saying 'Another Crypto Will Be Just as Big as BTC'

Bitcoin 2021 organizatorji konference pravijo: “Shranite pogovore o drugih protokolih in kriptovalutah zunaj konferenca. “

Pravzaprav, na dnevnem redu konference je zapisano, da bi morali udeleženci razprave o altcoinih voditi zunaj dogodka. Vendar prvi dan konference Bitcoin 2021 kaže, da je bila nemogoče ustaviti razprave o decentraliziranih financah (defi) in temah, kot so NFT.

‘Z ali brez kakršne koli kriptovalute, Floyd Mayweather bo v redu’

Mayweather je med govorjenjem nosil tudi majico Ethereummax, ki je ERC 20 žetonska ekipa, ki sponzorira dvoboj Mayweatherja z Loganom Paulom. Proti koncu razprave je Mayweather množici povedal, da verjame, da bo nekoč drugo digitalno sredstvo enako veliko kot bitcoin.

Medtem ko je Mayweather v izjavi dejal, del množice je izžvižgal neporaženega boksarja, ker jim ni bilo všeč, kar je imel povedati.

“Vsi v kripto svetu se tekmujejo med seboj, jaz pa se počutim kot bi morali imeti možnost, da izberejo tisto, kar želijo izbrati, in se pridružijo tistemu, s katerim želijo, «je dejal Mayweather in poudaril, da bi morali ljudje sodelovati. “Verjamem, da bo nekoč prišla še ena kriptovaluta, velika prav toliko kot bitcoin,” je dodal.

Takoj ko je dal to izjavo, so se začeli sprožki iz bitkoinovske maksimalistične množice. Vendar se je Mayweather hitro odzval in dejal, da ima pravico do lastnega mnenja in tudi drugi imajo to pravico.

“Brez kripto …,” je zaključil Mayweather. »Brez kriptovalute sem lahko zaslužil milijardo dolarjev. Z ali brez katere koli kriptovalute bo Floyd Mayweather v redu, “je slavni boksar povedal množici.

Kaj menite o nastopu Floyda Mayweatherja pri Bitcoinu 2021 in kako je bil na odru izviždan? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

El Salvador’s President Nayib Bukele Plans to Declare Bitcoin Legal Tender Next Week

FTX Lands Naming Deal With Esports Giant TSMfor $210 Million

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin (BTC), Bitcoin 2021 Konferenca, Booed, bokser, boks, konferenca, množica, kripto sredstva, kriptovaluta, DeFi, ETH, Ethereum, Floyd ‘Money’ Mayweather, Floyd Mayweather, nft, NFT, zvočnik

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments