6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice FMFW․Io je na seznamu Crypto Perx (CPRX)

FMFW․Io je na seznamu Crypto Perx (CPRX)

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Crypto Perx bo na seznamu od danes, novembra 18 na FMFW menjalnica kriptovalut .io. Temelji na novem uporabnem žetonu (ERC50). na Ethereum Blockchain.

CRPX je razvila kriptobančna zveza (CBA), znana tudi kot Auriga Alliance AG, in prvi projekt, ki ga je imel na krovu, je bil ABRA Perx by ABRA – platforma svetovnega razreda za upravljanje kriptovalute. CBA bo zagotovil 3 milijarde kovancev Crypto Perx, 1 od njih pa bo del novega projekta Abra. FMFW.io od zdaj naprej predstavlja to digitalno valuto trgovcem.

Promocija in izobraževanje o varnem in etičnem izvajanju tehnologije kriptovalut za nemoteno delovanje decentraliziranega finančnega sistem je primarni cilj kriptobančnega zavezništva. Zaradi prepričanja, da so digitalizirane banke prihodnost, želijo promovirati kriptovalute in možnost varnosti, ki jo zagotavlja sistem blockchain kot bistvena bančna točka.

FMFW.io izjava

»Razpoložljivost in razumljivost sta eno naših poslanstev, tako kot naši partnerji. Zato smo veseli, da je Crypto Perx na seznamu, saj je to še en odličen uporabni kovanec, ki temelji na močni tehnologiji veriženja blokov in njegovi distribuciji na lastniškem algoritmu,« pravi Danish Chaudhry, izvršni direktor FMFW.io.

Izjava ABRA


»Veseli smo, da je žeton Crypto Perx zdaj na seznamu in na voljo za trgovanje naFMFW.io. Naš cilj pri sodelovanju s Crypto Banking Alliance je omogočiti gospodarstvo žetonov, ki je bolj dostopno, lažje razumljivo in pregledno. Program Crypto Perx je neodvisen program, ki ga je Abra s ponosom sprejela in je njegov prvi partner. Žetoni CPRX in uporabniki Abra, ki si jih prislužijo prek tekoče promocije Abra Perx, imajo zdaj širši doseg zahvaljujočFMFW.io« pravi Bill Barhydt, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Abra.

O Abri


Abra si prizadeva ustvariti odprto in preprosto platformo, ki bo milijonom imetnikov kriptovalute omogočila, da čim bolj izkoristijo potencial svojih kripto sredstev. Upravljamo z aplikacijo, ki je preprosta za uporabo, ki uporabnikom omogoča dostop do obresti, nakupa, prodaje in trgovanja s kriptovalutami na enem samem mestu. Naša vizija je odprt, globalni finančni sistem, ki je lahko dostopen vsakomur.

O FMFW.io

Poslanstvo FMFW.io je opolnomočiti ljudi z vsega sveta za enostavno in samozavestno trgovanje s kriptovalutami, od trgovcev prvič do naprednih trgovskih strokovnjakov. Z visoko likvidnostjo, 24/7 večjezično podporo in na desetine trgovalni pari, dopolnjeni z visoko stopnjo varnosti, ponujamo privlačno platformo za trgovanje s katero koli kriptovaluto. V enem letu od lansiranja je našo borzo v povprečju obiskalo več kot 500 K aktivnih trgovcev na mesec in to število še naprej raste.To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Bancolombia to Offer Crypto Trading in Financial Regulator's Pilot Program

GoCrypto Reveals a Protocol That Revolutionizes Digital Payments

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons2021 675

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments