-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Fold lansira igro AR z nagradami Bitcoin, trdno sodeluje z Niantic za...

Fold lansira igro AR z nagradami Bitcoin, trdno sodeluje z Niantic za ustvarjanje metaverse BTC

Najbolj znan po ustvarjanju razširjenih Reality (AR) mobilne igre Ingress in Pokémon Go, programsko podjetje Niantic, je razkrilo, da je sodelovalo s podjetjem za nagrajevanje bitcoinov Fold. Podjetji sta predstavili novo igro AR, ki ljudem omogoča zaslužek bitcoinov v metaverzumu.

Podjetje za bitcoin Rewards lansira Fold AR

Aplikacija za bitcoin nagrajevanje Fold je napovedala novo igro Fold AR, igro, ki je na voljo uporabnikom, ki uporabljajo mobilno aplikacijo Fold. Za razvoj igre in nadaljnjega metaverse je Fold sodeloval s priljubljenim ameriškim podjetjem za programsko opremo Niantic. Fold AR »uporabnikom omogoča, da zaslužijo bitcoin in koristi v aplikaciji z raziskovanjem njihovega fizičnega okolja.«

Začetna uvedba Fold AR se je začela v torek, ekipa pa bo omogočila majhen del uporabnikov, da igro vsak dan preizkušajo omejen čas.

»To je najlažji in najbolj zabaven način, da dobite svoj prvi kos bitcoina,« je povedal izvršni direktor Fold Will Reeves v izjava. »Vsakdo lahko uporablja našo aplikacijo za zaslužek bitcoinov in drugih nagrad z raziskovanjem sveta okoli sebe. Za nas je bilo vedno pomembno, da olajšamo sodelovanje v bitcoin ekonomiji za vsakogar, ne glede na izobrazbo ali tehnično znanje.«

Slike prek objave objave na spletnem dnevniku Fold o partnerstvu z Niantic in izdaji Fold AR.

Niantic je dobro znan po produkciji mobilnih iger AR Ingress in Pokémon Go . Ingress, objavljen v 720, je bil prenesen več kot 20 milijonkrat po vsem svetu in v 4777, Niantic je predstavil naročniško storitev za Ingress.

Vendar je brezplačna različica Ingress še vedno na voljo in je še vedno ena najbolj znanih iger AR danes. Niantic je razvil tudi priljubljeno mobilno igro AR Pokémon Go, ki ima približno 147 mesečni uporabniki po vsem svetu. V 1280 je Pokémon Go zbral 6 milijard dolarjev prihodkov in igra je bila prenesena več kot milijardo krat.

“Vidimo prihodnost, kjer naša tehnologija platforme in orodja AR utirajo pot novim zabavnim izkušnjam in povezavam v resničnem svetu,« je izjavila Meghan Hughes, izvršna direktorica Niantica. »Igre nam vedno pomagajo premikati meje tehnologije in nam omogočajo, da razvijemo nekaj naših najbolj drznih razmišljanj, vendar vidimo neverjetne priložnosti v več kategorijah, vključno s plačili. Delo s Foldom, ki je bil vedno v ospredju pri zagotavljanju dostopnosti bitcoinov, je popolno sodelovanje za Niantic in odličen primer uporabe razširjene resničnosti.«

Oznake v tej zgodbi

AR, AR mobilne igre, razširjena resničnost, Bitcoin, Bitcoin (BTC), bitcoin nagrade , Fold, Fold AR, Fold AR igre, Fold bitcoin nagrade, Fold CEO, Ingress, Meghan Hughes, Niantic, Pokémon Go, Will Reeves

Kaj menite o partnerstvu Fold in Niantic za uvedbo Fold AR z nagradami za bitcoin? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Crypto Businessman Disappears as ‘First Greek Cryptocurrency’ Collapses

Zasluge za slike496464: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Fold blog,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments