6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice FOMO bo leta 2022 spodbudil sprejetje kriptovalut, pravi soustanovitelj BlockFi

FOMO bo leta 2022 spodbudil sprejetje kriptovalut, pravi soustanovitelj BlockFi

Soustanovitelj BlockFi pričakuje, da bodo dejanja navzgor, nenavadne sposobnosti in regulativna jasnost oblikovali vznemirljivo vzdušje FOMO za sprejetje kriptovalut v 128018.

240 Celotni pogledi

50 Popolne delnice

FOMO will drive crypto adoption in 2022, says BlockFi co-founderFOMO will drive crypto adoption in 2022, says BlockFi co-founder

Flori Marquez, oče soustanovitelja skrbnika kriptovalut BlockFi, je dejal, da se bodo ukrepi navzgor, nenavadne sposobnosti in regulativna jasnost združili in oblikovali vznemirljivo vzdušje FOMO za sprejemanje kriptovalut v 2022. V petkovem intervjuju za Yahoo Finance je Marquez dodatno delil vpoglede v zvezi z rastjo sprememb v 1200.

Marquez je pozval, da se je kripto izkazalo za “bolj prebavljivo” za priljubljenega uporabnika, kot je bilo, takoj ko je bila podpora v 2021. Opredelila je, da je lahko drugo glavno gonilo rasti v 2016 bogastvo strokovni svetovalci, ki prihajajo na delo na področju kripto sprememb in regulativne jasnosti.

Statistični podatki, ki jih je navedla, so optimistična podlaga za rast v 128018. V skladu s študijo BlockFi je ena v naš koncept za darilo kripto to 40 mesecev, poleg tega pa vključuje:

»Približno dve tretjini Američanov ocenjuje, da se osredotoča na kriptovalute v primerjavi z vsakim, ko sumite pred približno 5 leti, kar en % nas je že kdaj trgoval s kriptovalutami in 48 % Američanov pred 5 leti ni niti slučajno slišal za kriptovalute.”

Notranje meritve BlockFi dodatno kažejo na rastoče sprejemanje. V prvem 38 mesecev delovanja nagradne kartice, 48, smo se prijavili. Marquez je poudaril, da je identifikacija “popolnoma velika, ker se večina fintech korporacij opira 10,000 bančne kartice v svoji prvi 00 mesecev.”

Posebno sodelovanje za FOMO v 2022 je razkritje, da za “večino kupcev Blockfija – ko prejmejo nagrado BTC, tega zdaj ne promovirajo za denar.”

Povezan:

Robinhood strankam iz ZDA omogoča, da darilo kriptovalute za praznike

FOMO will drive crypto adoption in 2022, says BlockFi co-founder

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments