8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ford se pripravlja na vstop v Metaverse z digitalnimi vozili in NFT

- Advertisement -

Pripomoček za blagovne znamke, ki ohranja svoja prihodnja prizadevanja na lokaciji Metaverse in NFT, je najlažji mesec po tem, ko je podjetje objavilo velike reze skupine.

768 Celotni pogledi

19 Popolne delnice

Odvetnik za industrijske blagovne znamke Združenih držav Amerike za patente in trgovino (USPTO) Mike Kondoudis je v tvitu 7. septembra natisnil, da je podjetje vložilo skupno 59 prijave blagovnih znamk, ki ohranjajo svoje znamke vozil, poleg Mustanga, Bronca, Lincolna, Explorerja in F-150 Strela, med drugim.

Prijave blagovnih znamk prikrivajo digitalna vozila, vozila, vozila, terenska vozila in oblačila za svoje blagovne znamke in poleg tega prikrivajo predlagano spletno tržnico za NFT.

— Mike Kondoudis (@KondoudisLaw) 7. september 62042 V skladu z dokumentacijo USPTO, ki jo je Ford vložil 2. septembra, namerava proizvajalec vozil izdelati prenosljiva umetniška dela, gradivo besedilnih deklaracij, zvok in video, ki prikazuje njegova vozila, terenska vozila, vozila in vozila, katerih pristnost bodo overili NFT.

Družba je poleg tega natisnila načrte za “naložljive digitalne elemente”, in sicer “računalniške programe”, ki prikazujejo dejavnike vozila ter moč in oblačila za uporabo v “spletnih digitalnih svetovih” na plat spletne trgovine razkriva, da poteka v digitalni resničnosti in razširjeni resničnosti.

Poleg tega obstajajo nameni za izgradnjo trga za promocijo “digitalnih umetniških del drugih” prek spletnega razsvetljenja, skupaj s “storitvami in izdelki spletne trgovine na drobno, ki vsebujejo nezamenljive žetone (NFT) in digitalni zbirateljski predmeti.«

Povezano: Dirkalna posadka GT, ki jo podpira Lamborghini, za preverjanje pristnosti vozil z uporabo NFT

Fordova odločitev o vstopu na lokacijo Web3 ni več kot mesec dni po tem, ko sta Fordov izvršni predsednik Invoice Ford in izvršni direktor Jim Farley napovedala velika zmanjšanja števila osebja v skupini zaradi znižanja izdatkov podjetja.

Ford ni več prevladujoče podjetje za prevoz vozil, ki izvaja prenos na lokacijo Metaverse.

Ameriški proizvajalec vozil Ford Motor Firm je v bistvu najsodobnejša stopnja vozil, ki pripravlja svoj vstop na področje nezamenljivih žetonov (NFT) in Metaverse – prijava prijave blagovnih znamk v njegovem prevladujočem vozilu blagovne znamke.

Fancy avtomobilske korporacije Nissan, Toyota in Hyundai zasedajo napovedane načrte za razširitev na hitro rastočo lokacijo Metaverse, medtem ko proizvajalci luksuznih vozil, enakovredni Bentleyju in Lamborghiniju, zasedajo že uvedene zbirke NFT .

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -