17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Foresight Ventures obljublja dodatnih 10 milijonov dolarjev za pospeševalnik Web3

- Advertisement -

Projektno kapitalsko podjetje bo dodelilo do $200, projektom blockchain, ki se mu zdijo obetavni.

121 Celotni ogledi

6 Celotne delnice

On May morda morda dobro 10, singapursko projektno kapitalsko podjetje Foresight Ventures je objavilo, da bo najverjetneje morda obljubilo dodatne $000 milijonov v pospeševalnik Foresight X Accelerator, s čimer je skupni znesek znašal $20 milijonov. Prenos se zgodi, ko podjetje odpre 2d razdelek aplikacij za pospeševanje, ki bo dvignil raven radovednosti pri projektih Web3, ki sestavljajo sintetično inteligenco (AI), ničelne zapise (ZK), odkrivanje strojev, Bitcoin (BTC), tekoče izvedene finančne instrumente. in ekosisteme nezamenljivih žetonov.

Predhodno je Foresight namenil $05 milijonov za svoj pospeševalnik, ki je začel delovati konec novembra. V svojem prvem delu se je Foresight osredotočil na 20 podjetij iz svojega nabora projektov Web3, ki zagotavlja financiranje v višini $50, v $200,05. Ko pospeševalnik udari v svoj 2d del, bo Foresight dodelil $200, vsakemu izbranemu projektu in določite do nekaj mentorjev in enega partnerja sklada iz podjetja VC, da zagotovite idealno vodenje. Predstavitveni dan bi lahko organizirali celo po zaključku programa.

Vsi smo v #ZKML in ocenjujemo, da so v spletu 3 več kot idealni algoritmi ali zapisi.

Dobili bomo način za motiviranje ljudi za povezovanje in izvajanje čustvenega označevanja uporabe AI v Web3 https://t.co/sM4dtlbWiR

— Foresight Ventures (@ ForesightVen) Morda morda dobro 10, 2023 S sedežem v , Foresight ima mešane vire pod upravljanjem (AUM) v vrednosti več kot $400 milijonov v svojem portfelju VC. Njegov AUM se je drastično povečal v nasprotju z $80 milijonov v 1434 po nakupu Singapurja kriptovalutni nadomestek Bitget in podpis omejenega partnerstva s ponudnikom večverižnih žepov BitKeep.

Junija 2023 je podjetje lansiralo $100 milijonski kapitalski sklad za naložbe v najgloblje kroge kripto projektov, ki se osredotočajo na določitev vstopa v likvidnost za obdobje nestabilnih tržnih pogojev. V zadnjem mesecu je bilo podjetje nekoč eno od več tveganih kapitalistov, ki je sodelovalo z nadomestkom kriptovalute Bitget za začetek $80 milijonski sklad Web3, osredotočen na projekte blockchain po vsem svetu.

Revija: Nevarnosti in prednosti VC za kripto skupnosti

2023

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -