19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Formula 1 zagotavlja večmilijonski sporazum o kripto sponzorstvu

Formula 1 zagotavlja večmilijonski sporazum o kripto sponzorstvu

Formula 1 Secures Multimillion Crypto Sponsorship Deal

Formula 1, mednarodni avtomobil dirkaška organizacija, je našla novega sponzorja iz kripto industrije. Dolgoročni posel bo zagotovil platformo za digitalno trgovanje s premoženjem, ki bo prisotna na prireditvah F1, avtomobilsko prvenstvo pa upa, da mu bo partnerstvo omogočilo, da “raziskuje svet kriptovalut.”

Crypto.com za podporo formuli 1 kot del prijavljenih $ 100 Milionska sponzorska pogodba

Dogovor med Formulo 1 in Crypto.com, ki je bil objavljen dne Torek, so se s pogajanji dogovorili s pomočjo športne agencije Creative Artists Agency. Pogoji niso bili takoj razkriti, toda po navedbah CNBC, ki navaja vire, ki so seznanjeni s podrobnostmi, ima petletni sporazum ceno nad $ 100 milijonov.

Crypto.com, platforma z zahtevanim 10 milijonov uporabnikov bo postalo globalni partner za dirke formule 1, vključno z novo serijo Sprint . Kvalifikacijski format bo uporabljen za določitev štartnih položajev na nekaterih dirkah, prvi tak dogodek pa bo julija na Silverstone Circuit pred Veliko nagrado Velike Britanije F1 Pirelli 2021. Sprint Qualifying bo letos nastopil na treh Grand Prix.

Kripto podjetje bo avgusta objavilo tudi novo nagrado na Veliki nagradi Belgije in postalo njen nezamenljivi žeton (NFT). partner. Crypto.com bo do konca sezone imel proge ob progah na vseh dirkah F1 kot del dogovora s Formulo 1, ki začne veljati julija 17.

Komentiranje posla, F1 direktor komercialnih partnerstev Ben Pincus je izjavil, da dirkač načrtuje uporabo strokovnega znanja Crypto.com, “ko raziskujemo svet kriptovalut, področje, ki nas zelo zanima.”

Formula 1 je svetovna vodilno tekmovanje v avtomobilskih dirkah, ki ga je sankcionirala Fédération Internationale de l’Automobile (FIA) ali Mednarodna avtomobilska zveza. “Formula” se v svojem imenu nanaša na sklop pravil, ki jih morajo upoštevati vse sodelujoče ekipe. Leta 2016 je F1 kupila Liberty Media Corporation za 4,4 milijarde USD.

V sporočilu za javnost, objavljenem na svoji spletni strani, je Crypto.com spomnil, da to ni prvo sponzorstvo v športu. Platforma, ki uporabnikom omogoča nakup in prodajo kriptovalut, je sklenila tudi partnersko pogodbo z ekipo F1 Aston Martin Cognizant Formula One, ki je z NFT-ji obeležila njihovo vrnitev v Formulo 1. Je tudi partner z moštvom NHL Montreal Canadiens, pa tudi z glavno italijansko nogometno ligo, Lega Serie A.

Kaj menite o sponzorski pogodbi med Formulo 1 in Crypto.com? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase to Launch Apple-Like Crypto App Store

Compound Launches Treasury to Introduce Institutions to Defi

Oznake v tej zgodbi

sporazum, avtomobili, prvenstvo, kripto, kripto podjetje, kripto platforma, kripto trgovanje, Crypto.com, kriptovaluta, dogovor, f1, formula 1, nft, dirke, sponzor, sponzorstvo, šport, šport

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments