19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Fox je ustvaril 100 milijonov dolarjev ustvarjalnega sklada za ustvarjanje vsebin NFT

Fox je ustvaril 100 milijonov dolarjev ustvarjalnega sklada za ustvarjanje vsebin NFT

Fox je objavil $ 100 v milijonskem skladu v okviru podjetja NFT Blockchain Creative Labs in naj bi lansirala vrsto vsebin NFT, digitalnega blaga in premoženja.

1312 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

Fox launches $100M creative fund for NFT content creation

Podjetje za množične medije Ruperta Murdocha Fox Corp. je izdalo $ 100 milijon ustvarjalnih skladov za NFT pod okriljem svojega podjetja NFT Blockchain Creative Labs.

Oddelek NFT je bil predstavljen prejšnji mesec skupaj z novo animirano humoristično serijo, imenovano „Krapopolis ”Soustvarjalca Ricka in Mortyja Dana Harmona. Predstava naj bi bila premierno prikazana v 2020 in bo satirična komedija, osredotočena na življenje v starodavni Grčiji .

Fox pravi, da je $ 100 milijonov milijonov finančnih sredstev bo porabljenih za podporo “ustvarjalcem vsebin, lastnikom IP in oglaševalskim partnerjem celovite rešitve računalniških ekosistemov blockchain za izgradnjo, zagon, upravljanje in prodajo vsebine in izkušenj NFT ter zamenljive žetoni, pa tudi digitalno blago in sredstva. “

Blockchain Creative Labs bo tudi natančno pazil, da bo odkril” priložnosti za rast “, ki se predstavljajo v hitro razvijajočem se prostoru NFT .

Scott Greenberg, nekdanji predsednik in glavni operativni direktor neodvisnega podjetja za animacijo Film Roman, je bil imenovan za novega izvršnega direktorja Blockchain Creative Labs in bo nadziral enoto in novo ustanovljeni sklad za vsebine.

Greenberg je v času, ko je delal v filmu Film Roman, nadzoroval produkcijo Simpsonovih in je trenutno izvršni direktor studia Bento Box Entertainment – podjetja, ki ga je soustanovitelj, ki je tudi hčerinsko podjetje Foxa in partner Blockchain Cr eative Labs.

Bento Box je ustvaril kultno najljubšo animirano humoristično oddajo Bob’s Burgers, skupaj z drugimi pomembnimi serijami, kot sta Hoops in Central Park.

“Podjetniki v našem jedru, FOX in Bento Box, se nahajajo na edinstveni lokaciji, da prinašajo zanimive ponudbe na trgu digitalnega blaga, žetonov in NFT,” je dejal Greenberg.

Kot je maja poročal Cointelegraph, bo Blockchain Creative Labs upravljal namenske tržnice za oddaje, ki sodelujejo s podjetjem.

Tržnice bodo vključevale vsebino, kot so NFT-ji, ki prikazujejo like in umetnine v ozadju, GIF-je in žetone, ki odklenejo ekskluzivne družabne izkušnje za predane oboževalce.

Povezano: zasmehovan nič več? Ameriške vesoljske sile bodo lansirale linijo NFT

Še ni razkrito, katera animirana serija bo dobila lastne NFT-je prek Blockchain Creative Labs, vendar obstajajo ugibanja, da bi lahko serija, ki jo je produciral Bento Box verjetno v luči Greenberga, ki zdaj nadzira obe podjetji.

Dolgo delujoča animirana serija Fox The Simpsons je bila obravnavana tudi kot potencialna možnost, pri čemer se je oddaja večkrat sklicevala na kriptovaluto.

Februarja 2020, a V epizodi Simpsons je bil gost gost Jim Parsons iz teorije velikega poka, ki je razložil kripto in kako deluje veriga blokov. Aprila 2021 je bila v epizodi aprila upodobljena Marge, ki je po ogledu oddaje, poimenovane “Crazy Cash, ”, Ki je imel Bitcoin prikazan poleg simbola neskončnosti na seznamu.

67694

Prejšnji članekChina is kicking out more than half the world’s bitcoin miners – and a whole lot of them could be headed to Texas
Naslednji članekNavedena podjetja, skladi in ETP zdaj nadzorujejo skoraj 7% ponudbe Bitcoinov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments