14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Fox se skupaj z Rickom in Mortyjem soustvarja v animirani seriji NFT

Fox se skupaj z Rickom in Mortyjem soustvarja v animirani seriji NFT

Fox bo za svojo prihajajočo animirano serijo Krapoplis odprl trg nepremočljivih žetonov.

5470 Skupno ogledov

18 Skupaj delnice

Fox teams up with Rick and Morty co-creator on animated NFT series

Družba Fox Broadcasting Company je skupaj s soustvarjalcem Rickom in Mortyjem Danom Harmonom razvila tisto, kar opisujejo kot “prvo animirano serijo, ki je v celoti pripravljena na Blockchainu.”

The animirana humoristična serija, poimenovana “Krapopolis”, bo predstavljena skupaj s posebno tržnico, ki bo gostila prodajo tokeniziranega digitalnega blaga, vključno z neznamenitimi žetoni, ki prikazujejo like in umetniška dela, predstavljena skozi predstavo. Oddaja tudi upa, da bo svoje najbolj predane oboževalce nagradila z žetoni, ki odklenejo “ekskluzivne družabne izkušnje.”

Poleg partnerstva je Fox napovedal začetek novega podjetja NFT “Blockchain Creative labs, «ki naj bi v prihodnosti upravljal tržnico za Krapopolis in druge razstave.

Čeprav so podrobnosti o tem, kaj natančno pomeni “v celoti kurirano na verigi blokov”, je izvršni direktor Fox Entertainment Charlie Collier med pretočno predstavitvijo, ki napoveduje platformo, predstavil načrte za predstavitev oglaševalskih partnerjev podjetjem NFT. , ki navaja:

“Danes ne gremo predaleč, ampak kot oglaševalec, najprej umetnik in z animacijo obsedeno podjetje bo Fox popeljal oglaševalce v svet žetonov, ki jih poganja blockchain, vključno z NFT-ji. «

Krapopolis bo produciral Bento Box Entertainment v lasti Foxa, vendar serija nima nobenega sklicevanja na kripto, saj je postavljena v starodavno Grčijo in je osredotočena na “napačno družino ljudi, bogov in pošasti, ki poskuša teči eno prvih mest na svetu, ne da bi se med seboj pobili. “

Dan Harmon se je proslavil s pisanjem in soustvarjanjem skupnosti ter Rick in Morty – z animirano serijo Rick and Morty dobitnik nagrad Primetime Emmy v 1200 in 2020. Serija je ohlapna parodija na priljubljeni film Nazaj v prihodnost, po norčijah potujočega znanstvenika Ricka in njegovega vnuka Mortyja.

Justin Roiland, drugi soustvarjalec Ricka in Morty. je hitro zaslužil nedavno manijo NFT. Januarja je Roiland za $ 5470 prodal NFT, ki so ga poimenovali “The First Ever Edition of Rick And Morty Cryptoart”. , 0 prek tihe dražbe na platformi NFT v lasti Gemini, Nifty Gateway.

Prejšnji članekLažni predstavniki Elona Muska naredijo banko, ko dobiček kriptografov narašča
Naslednji članekLuksuzno podjetje za jahte sprejema Bitcoin, gosti blockchain mobilne in spletne storitve

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments