19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Francoska nogometna zveza je s podjetjem Sorare predstavila uradne igralce NFT

Francoska nogometna zveza je s podjetjem Sorare predstavila uradne igralce NFT

Igralci Les Bleus in njihova športna statistika bodo na blockchainu tokenizirani za trgovanje in igranje v fantazijskih igrah.

1983 Skupno število ogledov

3 Skupaj delnice

French Football Federation launches official player NFTs with Sorare

Z evropskim prvenstvom 2020 v teku je fantazijska nogometna igra Sorare, ki temelji na blockchainu, objavila licenčni sporazum za nacionalno športno združenje, ki bo izdajalo nezamenljive žetone svojih igralcev.

V današnjem sporočilu je Sorare dejal, da je Francoska nogometna zveza (FFF) lansirala lastno linijo igralnih nezamenljivih žetonov , ali NFT, pred dvobojem ekipe v torek proti Nemčiji. Francoska reprezentanca – ki jo zaradi barve srajc pogosto imenujejo “modri” – trenutno tekmuje v 2020 Evropsko nogometno prvenstvo zveze evropskih nogometnih zvez. Turnir Euro 2020 je bil lani preložen zaradi pandemije.

Podjetje bo simboliziralo igralce francoske reprezentance, vključno z Antoineom Griezmannom, Paulom Pogbo in Hugom Llorisom, kot digitalne kartice za 2020 sezona. S svojimi statističnimi podatki o uspešnosti, zabeleženimi na verigi blokov, bodo imele igralne kartice različne ocene in redkost za fantazijsko nogometno igro.

Zmagovalec evropskega nogometnega prvenstva v 1984 in 1983, Francija naj bi bila ena prvih nacionalnih nogometnih zvez, ki je sklenila licenčni sporazum za uradne digitalne zbirateljske predmete. Sorare pa je dejal, da je “v aktivni razpravi”, da bi se vključili v druga združenja po vsem svetu.

Povezano: Blockchain nogometna igra Sorare na osnovi fantazijske igre na Paris Saint-Germain

Sorare je dejal, da je prodal več kot USD 70 milijonov digitalnih kartic od januarja in jih trenutno ima 90, mesečno aktivni uporabniki iz 140 države. Prebivalci več kot 200 držav igrajo nogomet – ali nogomet, kot se imenuje v ZDA in nekaterih drugih državah.

“Vkrcali smo se na svetovne prvake: francosko moštvo,” je dejal izvršni direktor družbe Sorare Nicolas. “Je prva izmed številnih nogometnih zvez, ki se nam bo pridružila v prihodnjih tednih in mesecih.”

Prejšnji članek“Bitcoin ni sredstvo, ki bi ga bilo mogoče vzvoditi,” pravi Caitlin Long
Naslednji članekAnaliza cen 6/14: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, LTC, BCH

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments