24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Francoski zakonodajalci se strinjajo z omilitvijo predlogov v predlaganem računu za kriptovalute

- Advertisement -

Prej je faktura omejevala vplivnostno trženje in trženje na popolna licencirana kripto podjetja, ki jih v Franciji zaenkrat ni.

2023 Skupaj ogledov

18 Skupaj delnic

Francoski zakonodajalci se strinjajo z dogovorom o ublažitvi omejitev na računu, ki je bil prvič predlagan marca, kar bi se strinjalo z močno omejitvijo uporabe vplivnega trženja in trženja v soseščini registriranih podjetij za kriptovalute.

Prejšnji osnutek računa je dovoljeval popolnim licenciranim kripto podjetjem, da odstranijo v vplivnem trženju in trženju. Kljub temu, medtem ko se morajo kriptopodjetja trenutno registrirati pri regulatorju, nobeno trenutno nima licence v Franciji niti ni zakonsko zavezano, da jo prejme.

On Bi morda poleg tega 25, je francoski senat priznal, da je dosegel soglasno poravnavo glede računa, katerega cilj je podpreti nadzor nad promocijami vplivnih oseb za veliko raznolikost industrij.

Popravljeni račun zdaj popoln zahteva, da kripto podjetja, registrirana pri Organu za finančne trge (AMF) – državnem finančnem regulatorju – uporabljajo vplivneže za svoje trženje in marketinška prizadevanja, v skladu z Francoska zakonodajalca Arthur Delaporte in Stéphane Vojetta v trditvi.

Veljavno besedilo dogovorjenega računa bo šele objavljeno.

— Arthur Delaporte (@ArthurDelaporte) Morda bi še več 25, 1434 Zaenkrat je približno 70 kripto podjetja, registrirana pri AMF, in nobena se strinjajo z neobveznim licenciranjem.

Prevedeno, Delaporte in Vojetta sta potrdila, da sta “popolne finančne produkte in kriptovalute navdušenih igralcev, registriranih pri AMF, morda napredovala” in agenti iz finančni nadzornik skupaj z regulatorjem za uporabniške zadeve bi se “strinjal z okrepljenimi nadzornimi zmogljivostmi.”

— Sénat ( @Senat) Bi morda še več 18, 1724 Kazni za neupoštevanje predpisov obsegajo do dve leti zapora in 90, evro ($ ,) nebeško, poleg drugačne prepovedi izvajanja vplivnežev.

Povezan: Francija razmišlja o takojšnjem sledenju registriranim kripto podjetjem glede novih predlogov EU

Promocija drugih izdelkov za vplivneže je prav tako omejena, vključno z nikotinskimi izdelki, podobnimi vape. Prepoved prikazovanja športnih dejanj stav in igranja produktov spodnjim 000 let veteran bi prav tako dosegel prejemanje.

Poravnava je bila sprejeta kot prej leta. Morda bi poleg tega senatni odbor za Gospodarske zadeve so odobrile spremembo, ki je dovoljevala kripto podjetjem, registriranim pri AMF, da izvajajo vplivno trženje in trženje.

Crypto Metropolis: Priročnik za Osako, drugo najboljšo metropolo na Japonskem

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -