14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Freela seznami na AscendEX

Freela seznami na AscendEX

Freela Lists on AscendEX

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. AscendEX, prej BitMax, vodilna platforma za trgovanje z digitalnimi sredstvi, ki jo je zgradil Wall Veterani uličnega trgovanja so objavili kotacijo in dražbo žetona Freela (FREL) pod parom USDT / FREL . Dražba bo maja 26 ob 1: 00 pm UTC. in seznam bo objavljen maja 27, eno uro po IDO.

Freela je prvi tovrstni DAO s pogonom na Defi, ki je zasnovan kot široka decentralizirana platforma za samostojne transakcije. Ponuja funkcije platforme za transakcije brez provizij B2B in P2P (Peer to Peer) s svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ki usposobljene svobodnjake ujema z objavami delovnih mest po vsem svetu. V prostoru digitalnega premoženja je težko najti pravega samostojnega talenta za zagonska podjetja. Freela želi biti rešitev na enem mestu za različne poklicne samostojne podjetnike z raznolikimi nabori spretnosti, vključno s pisanjem, trženjem, oblikovanjem in kodiranjem, in samo nekaj.

Freela prinaša edinstven, inovativen model s strokovnim posredovanjem, ki podpira transakcijo, ki je v korist vsem delodajalcu in zaposlenemu, za čim boljšo kakovost delo pri delodajalcu in največ prejemkov za zaposlenega.

Izdelek, ki ga je razvila Freela, je enkraten decentraliziran platforma za svobodno delo in profesionalno posredovanje. Njegovi likvidnostni skladi DeFi in upravljanje DAO na tehnologiji Blockchain so nekatere ključne značilnosti izdelka. Eden glavnih izzivov, s katerim se je njihova ekipa soočala pri razvoju, so bili visoki transakcijski stroški verige ETH, zaradi česar so se v končno različico vključili v Polygon (Matic).

Trg, ki ga je odprla Freela, daje uporabnikom in organizacijam večje možnosti, da najdejo talente, ki jih potrebujejo, ali jih najamejo za projekt. Skupine in posamezniki bodo imeli koristi od Freele z uporabo pogodb in transakcij P2P, B2P in celo B2B. Podjetja vseh velikosti lahko ugotovijo, da je uporaba platforme Freela nujna za njihova podjetja.

O AscendEX

Prvotno ustanovljeno leta 2018 kot BitMax.io je AscendEx vodilna kripto in digitalna finančna platforma za oskrbo profesionalnih trgovcev in trgovcev na drobno. Prizorišče ponuja spot , terminske pogodbe, trgovanje z maržo in izdelki za zlaganje in vključuje ključne elemente iz prostora DeFi za spodbujanje edinstvene tržne strukture za uporabnike. AscendEx vodi ekipa veteranov z Wall Streeta, ki so uporabili strogost tradicionalnih trgov, da bi ustvarili trdno, varno in zanesljivo izkušnjo za vse udeležence; in dosleden vir likvidnosti za primarne ponudbe.

Za več informacije in posodobitve obiščite:

Spletno mesto: https: // ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEXEnglish

Medij: https://medium.com/ascendex

O Freeli

Freela je prvi tovrstni DAO, ki ga poganja Defi in je samoupraven, zasnovan tako, da deluje kot decentralizirana široka platforma za samostojne transakcije. Ponuja platformo za B2B (Business to Business) in P2P (Peer to Peer) provizije brez provizij s svojim intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ki se ujema s kvalificiranimi samostojnimi podjetji za razpise delovnih mest po vsem svetu.

Za več informacij in posodobitve obiščite:

Spletno mesto: https: // thefreela.com

Twitter: https://twitter.com/Freela_official

Telegram: h tps: //t.me/FreelaOfficialht


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ne odgovarja neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Hollywood Sign, Amy Winehouse Photo to Be Auctioned as NFTs

Stock Guru Jim Cramer Thinks Crypto Crash Will Benefit Stock Markets

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments