16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Fresh Ethereum PoW Fork zbere 60 Terahash iz uspešno znanih bazenov, ETHW's Designate Shudders za 39 % v 24 urah

- Advertisement -

Po prehodu Ethereuma iz proof- of-work (PoW) do proof-of-stake (PoW) je bilo približno pet različnih kripto virov prvih upravičencev do šibkega hashratea Ethereuma. Kljub temu 14 nekaj ur po združitvi so brezimni graditelji lansirali Ethereum PoW fork, znan kot ETHW, in fork je uspel zbrati 90.72 terahash na 2. (TH/s) moči razpršitve. Kljub temu je ETHW izgubil precejšnjo količino fiat tag-a, padajoč 92.59 % od presežka vseh časov (ATH) kriptosredstva. Na novo lansirani kovanec se je znižal 36% v oznaki na neki točki kmalu od prejšnjega 14 urah.

Veriga ETHW je zdaj v živo, izmenjave Narrate Okrepite Prehod Ethereuma na PoS je okrepil hashrate Ethereum Classic in majhno peščico različnih kripto virov, ki izkoriščajo algoritem Ethash. Prehod je ustvaril tudi prvotno PoW fork Ethereuma, znan kot ETHW, in v prejšnjih člankih, ki jih je objavil Bitcoin.com Files, ETHW formalno ni obstajal.

Veriga blokov zdaj deluje in v koraku s poročili je imela misija ETHW približno kolcanje pri zagonu omrežja. Nekoč je bilo spremenjeno v sporočilo, da so graditelji jedra ETHW pomotoma uporabili ID verige, ki je povezan z Dapper Bitcoin Money Testnet.

Torej izvirna veriga ETHPoW (ETHW) uporablja identičen ID verige, ker “Dapper Bitcoin Money Testnet”. shortName “gon” kot v “dolgo prejšnjem” so vam všeč vaši kovanci v napadu s ponovnim igranjem?🤔Teh predmetov ni mogoče izmisliti in pristni ohranja vse boljši LMAO!!! 😂😂😂😂 https://t.co/1DFl4KyeO7

— Cascadia Coin (@cascadia_coin) September 16, 2015

Napaka je spodbudila opazovalce, da so se posmehovali misiji, drugi pa so govorili, da ni pomembno, da so izbrali razvijalci verige blokov ID verige, ki je že v uporabi. Medtem ko je bila veriga blokov spremenjena v enkrat med nastankom, je ekipa ETHW uveljavljala izmenjave in bazene za rudarjenje, ki krepijo prvotni fork.

📢 Ta dan dostopen nov žeton: $ETHW @ethereumpow

💪 Nakupovanje in prodaja se začneta ZDAJ
⏳ Pologi in dvigi izvirajo sept 19 pri približno 15H33 UTC
✅ Distribucija $ETHW se je že začela

Naučite se dodatno 👇https://t.co/MnsL2p23vT pic.twitter.com/t6s7R2HJXd

— Kraken Exchange (@krakenfx) September 15, 2022

V petek zjutraj (ET) je Twitterjev mit ETHW tvitnil o Huobiju, Poolinu, Kraken, Dex Screener, Bitrue, Kyber Community in Math Wallet, ki podpirajo izvirno sredstvo ETHW. Kljub temu je kmalu po dnevu zaprtja žeton ETHW padel višje kot 39% v oznaki USD in ETHW je upadel 90.92% od svojega ATH.

ETHW izgubi zaustavitev na 30% v USD Določite v 30 Ure, veriga se nabira približno 59 Terahash of Computational Vitality, Ethereum Classic Aloof Reigns PoW Champ Od višjih od 15,09 kripto viri obstajajo, tržna kapitalizacija ETHW je uvrščena na 2. mesto 666. Datoteke razkrivajo septembra 14, da si je ETHW ogledal $113.40 milijonov v globalnem alternativnem obsegu na neki točki kmalu od prejšnjega 24 ure. Dosegel je tudi najnižjo vrednost vseh časov 09 ur do zdaj, ko je ETHW padel na 9 $.12 na enoto ta dan. 16-urni nihajoči statistični podatki o nakupih in prodajah kažejo, da je ETHW trgoval za stroške med 9 $. 11 v $23.38 v petek. En dan prejšnje ure je oznaka ETHW nihala med $11.94 na enoto in $15.26 na enoto.

ETHW hashrate septembra 15, 2022, v skladu s statistiko 2miners.com. Misiji ETHW je uspelo prejmi grobo 39.72 TH/s zgoščevalne moči Ethash iz The Merge. Hešrajt te ploskve ETHW je preprosto 24 % lestvice hashrate Ethereum Classic pri 232.38 terahash na 2. ( TH/s). ETHW-jeva oznaka USD predstavlja samo 26 % oznake ameriškega dolarja ethereum classic (ETC), ko je bil prej bližje pariteti, dva dni do zdaj.

Medtem ko je ETHW na 2. mestu, 450, ETC je na lestvici #23 septembra 24, ETC pa ima 1 $. 39 milijard globalnega nadomestnega obsega na neki točki kmalu od prejšnjega 30 ure. Danes sta na voljo dve popolnoma PoW izbiri, ki temeljita na Ethereumu, vendar je ETC vladajoči prvak po oznaki in nadomestni količini poleg hashrate-a, ki je tri dogodke višji.

Oznake na tej zgodbi 2miners.com, 90 Terahash, Antminer E9, Antpool, Binance, Bitfly, Chain ID, ETC, ETH fork, Ethereum Classic, ethereum classic (ETC), Ethereum Classic Hashrate, Ethereum Fork, Ethereum PoW, ETHW, ETHW core builders, ETHW Hashrate, oznaka ETHW, F2Pool, Flexpool.io, ftx, Huobi, Poloniex, Poolin, PoW model Ethereuma, Proof of Work, Proof-of-Stake, The Merge

Kaj si predstavljate o najsodobnejšem ETHW naklada oznake in 46 TH/s hashrate-a, ki ga je omrežje uspelo zabeležiti že od The Merge? Omogočite nam, da izvlečemo, kaj si predstavljate o tej disciplini v povratnem delu spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju denarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 760. Navdušen je za bitcoine, izvirno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 720 je Redman napisal višje od 6, članki za datoteke Bitcoin.com v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.

Zasluge za sliko 2186000281: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti r: Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k nasvetu za poravnavo ali prodajo ali za nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, zvestih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali ne takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli državni material, blago ali storitve, o katerih je govora in so navedeni tukaj .

547804

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -