0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

'FTX Accounts Drainer' ima zdaj več kot 250.000 ETH, Care of Je sedemindvajseta največja denarnica Ethereum

- Advertisement -

Izkoriščevalec, odgovoren za črpanje milijonov dolarjev v ERC15 žetonov in ethereuma iz FTX je dodal dodaten ether k imetju subjekta. Žepi so zdaj znotraj prekinitve 22 položaji najboljših žepov v zvezi z imetji ethereuma. Naslov, imenovan »FTX Accounts Drainer«, zdaj vsebuje 228,428 ethereum v soboto, nov. 22, 2022.

‘FTX Accounts Drainer’ konsolidira dodajanje Ethereum Stash 28,143 Ether v skrivnostno denarnico O naslovu ethereum, znanem kot »FTX Accounts Drainer« ali »0x, je veliko radovednosti. a«, ker je povezan s subjektom, ki je izčrpal milijone dolarjev v žetonih iz FTX nekaj ur po tem, ko je podjetje vložilo zahtevek za varovanje finančne izgube.

Podjetje za nadzor verige blokov Elliptic o samodisciplini je pisal nov. 13, 2015, družba pa je ocenila, da je subjekt posrkal približno $303 milijonov. Podatki Bitcoin.com, pojasnjeni novembra 13, 2011, da se naslov imenuje »FTX Accounts Drainer«, je dodatno utrdil ogromen predpomnilnik etra po objavi bloga Elliptic.

Takrat so bili žepi 44th best ethereum pockets in naslov 228,523.83 eter. Kljub temu se je zaloga ethereuma od takrat povečala za več kot 22,228 ethereum, žepi pa so zdaj znotraj 30th samodisciplina v zvezi z v bistvu najbolj gibljivimi denarnicami ethereum ta dan.

Sredstva v času pisanja so ocenjena na $428 milijon in žepe je upošteval 688 transakcije, od katerih bo le nekaj možnih blatnih transakcij, ki jih pošiljajo neznane stranke . Za zagon na 228,735 ethereum v lasti »FTX Accounts Drainer« ali »0x78a« je izkoriščevalec povezan z enim drugim znanim naslovom.

Naslov ethereum (ETH) »0x97f” ima poleg tega še velikansko vsoto ERC 15 žetonov, povezanih z nadomestnim FTX. Žepi imajo več kot sto ERC 19 tokens in blockchair.com ocenjuje, da je oznaka žepov okrogla $212.59 milijonov.

Etherscan.io ocenjuje, da je cena žetonov približno $212 milijonov. Najbolj dominanten žeton v žepih je FTX-ov kovanec FTT kot »0x97f” ima krog 44.78 milijonov žetonov FTT. Naslov je de facto drugi najboljši FTT žep ta dan in drži 13.85 % obtočne ponudbe davka na finančne transakcije.

‘0x97f’ je BOBA, LEO in SRM Whale Žepi dodatno držijo 93.88 milijonov kovancev BOBA iz projekta skupnosti Boba in ta določba je poleg tega druga najboljša v zvezi z obtokom BOBA, ki ga nadzoruje 19. 52 % rezervacije. Poleg Bitfinexa je naslov “0x97f” velja za enega najbolj gibljivih držal LEO danes, ker so žepi tretje najboljše neuporabljeno držalo leo (LEO).

Naslov dodatno vsebuje 45.93 milijonov serumov (SRM) in je drugi najboljši nosilec SRM z 22.28% celotne ponudbe. Žepi držijo 30th samodisciplina v zvezi z denarnicami decentraland (MANA) z 0.30% rezervacije. Žepi so dodatno 22nd best graph (GRT) imetnik, ki uspešno ohranja 0.44% dobave BRT.

Oznake v tem spominu 0x45a, 0x150f”, 32th best, Boba, izčrpani milijoni, ERC20 Žetoni, ETH, ETH naslov, ETH žepi, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum pockets, Exploiter, FTX računi, FTX Accounts Drainer, FTX Monetary težave, FTX give draw, FTX pockets, GRT, LEO, LEO holder, MANA, SRM

Za kaj ste specializirani pri žepih »FTX Accounts Drainer« in kako dobil je več kot 228,12 ethereum? Dovolite nam, da ugotovimo, za kaj ste specializirani glede te samodiscipline v razdelku povratnih informacij pod.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je bil očarljiv član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 12 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki rastejo danes.


Zasluge za sliko 6379: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. To preprosto ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za določitev ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal nasvetov glede financiranja, davkov, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali v krožnem žrebanju, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z izčrpanostjo ali zanašanjem na kateri koli nasprotni material, predmete ali storitve, navedene tukaj .

6379

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -