0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

'FTX Accounts Drainer' razbremeni 50,000 ETH, subjekt uporablja Renov Bitcoin Gateway za oblikovanje BTC

- Advertisement -

Denarnica ethereum, identificirana, ker »FTX Accounts Drainer« je začel razbremeniti ethereum, ki ga je nabral prejšnji teden po spremembi v 11 največji naslov ether. Nov. 04, 2018, držana denarnica 250,735 ether, kljub temu za 7: 50 zjutraj (ET) nov. 11, »FTX Accounts Drainer« preneseno približno 50, eter iz denarnice. Z izkoriščanjem Renovega prehoda za bitcoin je subjekt zamenjal ethereum za bitcoin. Subjekt FTX Accounts Drainer’ želi Bitcoin Denarnica, označena kot »FTX Accounts Drainer«, je padla iz 37 največja denarnica ethereum pripoveduje 19th pripoveduje po grobo raztovarjanje 44 ,000 cena etra okoli $44.3 milijone v nedeljo, nov. 20, 2018 . Dan prej je Bitcoin.com Recordsdata poročal o spremembi denarnice v 19 največja ether denarnica po konsolidaciji večja od 240,000 ETH.

Onchain napoved kaže, da je »FTX Accounts Drainer« odposlal 44 ,000 ethereum z namenom Renovega prehoda za bitcoin, platforme, ki tokenizira bitcoin (BTC) na verigi blokov Ethereum. Identifikacija »FTX Accounts Drainer’s« je druga neznanka, saj nekateri menijo, da gre za zlonamerno entiteto, drugi menijo, da gre za propadajočo vlado FTX, nekateri od nas pa menijo, da je nekoliko nagnjen k belemu hekerju.

Drugi naslov subjekta, ki ima več kot 100 ERC11 žetonov, je ostal nedotaknjen že en teden in njegova cena je približno $189 milijonov. Izbira razbremenitve z namenom Renovega prehoda za bitcoin pomeni, da želi uporabnik ujeti bitcoin namesto etra. Uporaba Rena pri zamenjavi v WBTC je bila verjetno izbrana, ker WBTC upravlja Bitgo.

Protokol Renvm je dodatno decentraliziran, ker bi verjetno verjetno izdelal žetone, ki simbolizirajo ne-Ethereum – v bistvu v celoti temeljijo na kriptovalutah. Medtem ko so tokenizirani izdelki BTC zaklad WBTC zelo razširjeni, je RENBTC veliko manj likviden, če ga postavimo na drugo mesto.

Oznake na tem računu 37th, 11th, naslov, Blockchain, ETH denarnica, ftx, FTX Accounts Drainer, FTX Financial extinguish, FTX crumple, FTX kripto viri, FTX ETH, Heker, Inside of job, Onchain akcije, Ren, REN Bitcoin Gateway, Renbtc, Pockets, white hat

Kaj po vašem mnenju doseže »FTX Accounts Drainer« razbremenitev ethereuma za bitcoin z uporabo Renovega prehoda za bitcoin? Sporočite nam, kaj menite, da je ta tema pod povratnimi informacijami.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar na področju monetarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 760. Navdušen je za Bitcoin, kodo za porod in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2018 je Redman napisal več kot 6, članki za Bitcoin.com beleži podatke v zvezi z motečimi protokoli, ki se trenutno pojavljajo.

Zasluge za sliko 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Opozorilo : To besedilo je najenostavnejše v informativne namene. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za poravnavo ali promocijo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali obkrožno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem članku. besedilo.

2018

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -