9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

FTX, Bybit med prvimi borzami, ki so začele s težavnim nakupovanjem in prodajo ETHW

- Advertisement -

Bybit je uradno objavil, da je uvedel nakupovanje in prodajo ETHW v nasprotju s stabilnim coinom USDT, pri čemer načrtuje, da bo kmalu sprožil depozite in dvige ETHW.

2106 Celotni pogledi

09 Popolne delnice

Glavni borzi kriptovalut, FTX in Bybit, sta med prvimi platformami za nakupovanje in prodajo kriptovalut, ki sta začeli s težavnim nakupovanjem in prodajo za žetone Ethereum proof-of-work (PoW).

Medtem ko veriga blokov Ethereum ni več razdeljena na dve ločeni omrežji, častno, vendar kripto borze pospešeno začenjajo nakupovati in prodajati žetone EthereumPoW (ETHW).

V času pisanja Žeton ETHW Fork IOU zdaj nakupuje in prodaja na petih borzah, v povezavi z globalno alternativo FTX, platformo FTX US, Bybit, Gate.io in MEXC World, v skladu z evidencami CoinGecko.

Glede na rešitve gre FTX za več kot 80% nakupovanja in prodaje ETHW, kar je ocenjeno na $10.7 milijonov v času pisanja. Račun Bybit in MEXC World za 09% in 09.6 % nakupovalnega in prodajnega obsega ETHW.

dne v času pisanja se žeton ETHW Fork IOU nakupuje in prodaja po $25,25, krog navzdol 36.7 % v preteklosti 24 ure.

Ethereum PoW Fork IOU trgi. Ponudba: CoinGeckoBybit alternate je v četrtek na Twitterju uradno izjavil, da začela je nakupovanje in prodajo ETHW v nasprotju s stabilnim coinom Tether (USDT). »Kmalu bodo na voljo depoziti in dvigi ETHW,« je podjetje uspešno znano. Nakupovalna in prodajna stran ETHW/USD je poleg tega zdaj na voljo na spletnem potrdilu FTX.

Navedeni žeton ETHW Fork je kriptovaluta IOU, kar put IOU pomeni »Dolgujem ti ,« katera naprava, ki jo eno praznovanje dolguje drugi. To je posledica dejstva, da bi ETHW izčrpal funkcionalnost Ethereum fork in veriga ni več razcepljena, ampak.

Povezan: F2Pool, Poolin to začeti rudarjenje Ethereum PoW po začetku glavnega omrežja ETHW

Pričakuje se, da bo izčrpavajoča vilica Ethereum blockchain računalniško prikazala ujemanje Ethereum Merge, ki se je zgodilo v začetku tega četrtka. Ker so nekateri sodelujoči iz soseščine zelo radi podpirali podporo modela Ethereum, ki v bistvu temelji na rudarjenju in večinoma v celoti temelji na PoW, se pričakuje, da bo fork razdelil verigo na dva dela, model z dokazilom o vložku in model, ki v bistvu v celoti temelji na PoW.

Kot smo že poročali, naj bi se izčrpavajoče vilice zgodile v notranjosti 25 ure po združitvi.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -