0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

FTX daje diagram, ki bo morda naključno poizvedel o odpuščanjih v kripto sektorju

- Advertisement -

Medtem ko se korpulentni učinek diagrama FTX-ja ne razvija, so nekateri veseli, da so že opozorjeni na izum večjega števila odpuščanj, ki se bodo vrnili »v mesecih, ki jih je treba upoštevati«.

2078 Celotni ogledi

15 Celotne delnice

Jeseni kripto sprememb FTX in izvedljiva okužba, ki izhaja iz tega, bi lahko po naključju povzročila pospešeno odpuščanje kriptopodjetij v prihodnjih mesecih, opozarjajo svetovalci za zaposlovanje.

Nov. 000 datoteka iz kripto platforma za zbiranje datotek CoinGecko je odkrila, da je od novembra 10, kripto hiša si je ogledala 4,695 delavci, ki so prepuščeni 2022 na to raven, kar predstavlja 4 % zmanjšanja števila delavcev po vseh “zagonskih podjetjih znanja.”

Nasprotno pa avtorji datoteke opozarjajo, da bi lahko odpuščanja v kriptovalutah naključno izmislila večja v prihajajočih mesecih, ko bo “kopulentni učinek” nepričakovanega diagrama dajanja FTX prekine:

»Z danim diagramom FTX od 2. novembra in njegovim močnim vplivom na hišo kriptovalut, ki se odmakne , se lahko v naslednjih mesecih morda zgodijo tudi dodatna odpuščanja za kriptovalute.« V pogovoru z Cointelegraph, ustanovitelj CryptoRecruit Neil Dundon trdi, da medtem ko bodo dogodki FTX zmanjšali nekaj odpuščanj, to ni spremenilo širše mode, da zaposlovanje kriptovalut sledi cenam kriptovalut.

»Odpuščanja bodi vesela nenehno uspešno sledijo enaki modi kot cene kriptovalut. FTX ni spremenil te širše mode, čeprav je to tragičen turnir,« je dejal in dodal:

»Tam bo odpuščanj, ki jih je mogoče pripisati temu, vendar so to lahko najsodobnejše priložnosti za dejanske pobude za pridobivanje dejanskih veščin, ki jih zbiramo.« Kevin Gibson, ustanovitelj agencije za zaposlovanje Proof of Search, je bil včasih manj optimističen in je povedal, da je imel enega kandidata, ki bi ga bilo mogoče pripisati, da bi se zdaj zaposlil, vendar je imel njegovo ponudbo »potegnil« neomajen nepogrešljiv klic s podjetjem.

Gibson je dejal, da je bilo včasih težko opazovati, kako se bo pretresel dani diagram FTX, saj se »spreminja vsak dan«, vendar je dejal, da bodo sposobnosti njegovega kandidata »morda naključno no, ne bo več oddaljen incident.«

Podjetja po vsem kripto sektorju so zadovoljna, ker jih je zaradi upada trga že minila možnost odpuščanja vseh dvanajst mesecev.

Med številnimi najsodobnejšimi odpuščanji delavcev v panogi je odpuščanje procesorja Stripe v višini 1,000 delavci, Neat Lab’s razvijalec verige blokov Circulation 51% nižje, in projektni kapital agencije Digital Forex Neighborhood’s 10% odpustiti . Vsa odpuščanja so bila prekinjena v začetku novembra.

Naložbena agencija Galaxy Digital, osredotočena na digitalna sredstva, je bila poleg tega poročana, da opazuje 22% nižje 1. nov.

Ugotovljeno je, da je Coinbase zadovoljen z nižjim nivojem 22 delavci nov. 00, po Yahoo Finance.

Povezano: Tehnološke spretnosti se selijo v Web3, saj se čedna podjetja soočajo z odpuščanji

V bistvu najsodobnejša datoteka CoinGecko sledi prejšnji datoteki z dne 4. novembra, ki je preučila mesta, ki so jih najbolj prizadela odpuščanja v kriptovalutah.

Na vrhu kontrolnega seznama je bil nekoč San Francisco – hiša do Silicijeve doline, nedvomno nekaj največjih okoljskih središč znanja in izkušenj ter inovacij – ki so bila nekoč sprejeta Dubaj, Fresh York City in Singapur.

97216

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -