19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice FTX dolgoročno sodeluje s Tomom Bradyjem in Gisele Bündchen

FTX dolgoročno sodeluje s Tomom Bradyjem in Gisele Bündchen

FTX Partners With Tom Brady and Gisele Bündchen in Long Term Deal

FTX Trading Limited je objavil Podjetje je dolgoročno sodelovalo s sedemkratnim prvakom Super Bowla Tomom Bradyjem in brazilsko manekenko Gisele Bündchen. Obe slavni bosta imeli lastniški delež v FTX in prejemali plačila s kripto, pojasnjuje napoved. Zvezdnik NFL-ja Brady bo služil kot veleposlanik FTX-a, aktivist Bündchen pa bo prevzel vlogo svetovalca za okoljske in socialne pobude FTX-a.

Zvezdnik NFL Tom Brady in brazilska manekenka Gisele Bündchen se pridružita FTX

FTX še naprej vstopa na področje običajnih športnih in slavnih partnerstev ter v 2021, je podjetje sklenilo številna partnerstva in prevzeme. Na primer, FTX je lahko kupil pravice do poimenovanja NBA-jeve arene Miami Heat, družba pa je prav tako sodelovala z MLB. Sporočilo v torek velja za zgodovinsko pogodbo družb West Realm Shires Services Inc., FTX Trading Limited in Blockfolio Inc., družb, ki stojijo za FTX.

Po sporočilu za javnost poslano na Bitcoin.com News, Tom Brady, ki velja za največjega branilca v zgodovini NFL, bo deloval kot veleposlanik FTX-a. “V kriptosvetu je neverjetno razburljiv čas in Sam in revolucionarna ekipa FTX mi še naprej odpirajo oči za neskončne možnosti,” je dejal Brady v izjavi.

“To posebna priložnost nam je pokazala pomembnost poučevanja ljudi o moči kriptografije, hkrati pa vračanje našim skupnostim in planetu. Tu imamo priložnost ustvariti nekaj zares posebnega in komaj čakam, da bomo videli, kaj lahko naredimo skupaj, «je še poudaril branilec NFL.

FTX pravi da bo Brady kot veleposlanik podjetja povzdignil blagovne znamke FTX in podjetju pomagal pridobiti pozornost nove publike. Poleg tega bo Brady sodeloval z Bündchenom in izvršnim direktorjem FTX Samom Bankman-Friedom pri “dobrodelnih vidikih partnerstva.”

FTX, Brady in Bündchen so se že zavezali na letni “večmilijonski prispevek” za dobrodelne namene. Bündchen želi FTXu pomagati pri iskanju dobrodelnih organizacij, ki najbolj pozitivno vplivajo. Svetovno znana brazilska manekenka in žena Toma Bradyja nameravata tudi FTX-u pomagati pri ohranjanju nizkega ogljičnega odtisa podjetja.

“Zanimivo je bilo spoznati več o kripto vesolju,” Bündchen je dejal med napovedjo partnerstva. »Kriptovaluta nam bo s časom postajala vse bolj poznana. Pri tem partnerstvu me je najbolj pritegnil potencial, da uporabim vire za pomoč pri obnovi Zemlje in omogočim ljudem boljše življenje, kar ustvari resnično preobrazbo v naši družbi, “je dodal model.

Poleg partnerstva FTX s Tomom Bradyjem in Gisele Bündchen je FTX pred kratkim sklenil poimenovanje s športnim gigantom TSM za $ 210 milijonov. Predsednik uprave FTX Sam Bankman-Fried verjame, da bo dolgoročno partnerstvo z Bradyjem in Bündchenom delilo njegovo “strast do vračanja na najbolj vplivne načine.”

Kaj menite o partnerstvu FTX s Tomom Bradyjem in Gisele Bündchen? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Compound Launches Treasury to Introduce Institutions to Defi

Coinbase Launches High Yield USDC Accounts With 4% APY

Oznake v tej zgodbi

Veleposlaniki, znane osebnosti, kripto, kriptovalute, digitalna sredstva, ftx, blagovne znamke FTX, izvršni direktor FTX, Gisele Bündchen, Luminaries, MLB, NBA, partnerstvo, Sam Bankman-Fried, Sports, Tom Brady, TSM

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativnega značaja samo za druge namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments