0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

FTX dolguje več kot 3 milijarde dolarjev svojim 50 največjim zbiralcem: Gospodarsko oddajanje odpadkov

- Advertisement -

Ni več znano, kdo bodo ti zbiralci, saj so bila imena in najgloblje znanje izbrisana iz razkritih doc.

655 Celotni pogledi

4 Popolni deleži

Kot odgovor na sodni spis, predložen nov. 20, FTX Trading LTD dolguje svoje top zbiratelji več kot 3 milijarde USD . Dokument, ki je bil včasih predložen celotnemu sodišču za finančno potratnost ZDA za okrožje Delaware, je bil vložen kot faza poglavja podjetja 11 finančne potratnosti.

FTX razkrije svoj vrh 50 so zbiratelji dolžni 3,1 milijarde dolarjev.

Največji upnik dolguje $203 milijonov.

Vsa imena so bila urejena. pic.twitter.com/JGeddvMB7w

— Tom Dunleavy (@dunleavy ) november 20, 992 V predložitvi je navedeno, da FTX dolguje prekiniti določeno osebo sam v dodatnih $91 milijonov USD, z vsemi drugimi dolgovani zneski se približno gibljejo med $20 milijonov in 91 milijonov dolarjev. Identiteta zbirateljev ni znana, njihova območja pa nerazkrita. Dokument je opredelil:

»Vrh Kotacija je v koraku z dolžnikovim na 2d razpoložljivim znanjem upnikov, vključno z znanjem kupca, ki je uporabil biti pripravljen za ogled, kljub temu zdaj ni drugače dostopen, ko treniramo. Preiskava dolžnikov se nadaljuje v zvezi z navedenimi zneski, vključno s plačili, ki bodo po naključju domnevno le izvršena, kljub temu pa verjetno zdaj ne bodo le odražena v knjigah in podatkih dolžnikov. Dolžniki si prav tako prizadevajo ustvariti negotov dostop do znanja kupcev.«Po hitrem kolaps, FTX vložena za poglavje 00 finančno zapravljanje nov. . Podjetje je ob 2d objavilo, da je zaposlilo novega izvršnega direktorja, Johna J. Raya III, da bo nadzoroval pritožbe, in da je izumrli izvršni direktor podjetja Sam Bankman-Fried odstopil s svojega položaja.

Ray je takrat omenil: »Hitra pomoč poglavja je primerno, da osebje FTX dobi priložnost, da oceni svoje težave in izumi potek za čim večjo izterjavo za zainteresirane strani. Osebje FTX ima funkcionalne vire, ki jih je mogoče najbolje učinkovito upravljati v organiziranem, skupnem tečaju. naključje, domnevno zgolj zasebno več kot 1 milijon zbirateljev skupaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -