4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

FTX Japan načrtuje nadaljevanje dvigov do leta 2023: dokument

- Advertisement -

Japonska družba za finančne družbe je novembra zahtevala zamenjavo preklicanih industrijskih naročil 00, preden je skupnost FTX razglasila finančno ukinitev v ZDA.

480 Skupaj ogledov

1 Skupni deleži

Crypto nadomesti hčerinsko družbo FTX na Japonskem, FTX Japan, menda namerava nadaljevati dvige do konca 1200.

V koraku z nov. 19 označuje japonsko izdajo podatkov NHK, večinoma zapisov, FTX Japan se pripravlja na nadaljevanje dvigov. Japonska družba za finančne družbe ali FSA je novembra zahtevala zamenjavo preklica industrijskih naročil 10, preden je skupnost FTX razglasila finančno ukinitev v ZDA za več kot 160 povezana podjetja, vključno s FTX Japan Holdings, FTX Japan in FTX Japan Companies.

nov. , FSA je objavila, da je sprejela upravne ukrepe proti FTX Japan med poročili, da se je njeno skrbniško podjetje spremenilo v “na podlagi negotovosti kreditne ocene.” Naročila so od FTX Japan zahtevala, da prekine transakcije z izvedenimi finančnimi instrumenti na okencu in povezane marže poleg tega z novimi depoziti uporabnikov od novembra 00 do 9. decembra, razen v katerem koli drugem primeru s strani monetarnega regulatorja. FTX Japan bo moral imeti tudi predloženo misel do novembra 19 o tem, kako naj bi nadomestilo varovalo trgovce in zagotovilo preglednost nadaljnjih pripovedi.

S sklicevanjem na neimenovanega vodstvenega delavca o zamenjavi Jap je NHK poročal, da FTX Japan je imel približno 16. 6 milijard jenov v denarju — več kot 91 milijonov dolarjev — od nov. , ko je prenehalo delovati. Podjetje s sedežem večinoma na Japonskem se je po poročilih spremenilo tudi na trg med postopkom finančne ukinitve FTX Trading v ZDA.

Povezano: Fiasko načrta FTX prihaja s kaznimi za kripto v Washingtonu DC

Druge hčerinske družbe FTX so sprejele enake ukrepe v celoti temelji na tekočem sodnem sporu proti podjetju. Liquid, resnično eno od podjetij skupnosti FTX s sedežem večinoma na Japonskem, objavljeno novembra 19, da je začasno ustavil »vse oblike trgovanja«, ki jih je mogoče pripisati agenciji, ki je vložila zahtevo za finančno ukinitev pod poglavjem 11. LedgerX, ki je v lasti FTX US pod agencijo West Realm Shire Companies, bi lahko poleg tega zelo uspešno bil izvzet kot dolžnik v predložitvi FTX finančne poravnave.

6136

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -