4.1 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

FTX je bilo naloženo, da mora bahamskim regulatorjem plačati cene za odplačilo

- Advertisement -

Bahamskemu regulatorju za vrednostne papirje je bilo naloženo, da ponudi skrbništvo nad digitalnimi viri, ki pripadajo propadlemu kripto nadomestnemu FTX novembra 12.

97707 Skupaj ogledov

21 Skupaj delnice

Zaskrbljenost bankrotirane alternativne kriptovalute FTX se povečuje z vsakim dnem, zadnja pa prihaja z Bahamov, nekoč njenega sedeža.

Vrhovno sodišče Bahamov je izdalo darilo v prednost cene vrednostnih papirjev na dan Nov. 21 , ki nalaga poskočnemu kriptovalutemu, da regulatorju plača odplačilne cene za ohranitev njegovih digitalnih virov, objavi svojo prijavo finančne bolečine novembra 11.

Vrhovno sodišče je digitalne vire FTX postavilo pod nadzor Securities Cena na dan nov . Komisija je v svojem javnem spotikanju priznala sodbo in razvpita, da bodo vsa povračila izvedena po odobritvi vrhovnega sodišča. Uradna izjava, ki jo je kupil Cointelegraph, se nauči:

»Obvestilo, zagotovljeno ta dan, potrjuje, da je cena upravičena do odškodnine spodaj zakoni in FDM tako ali drugače izpeljejo cene, ki nastanejo pri varovanju teh virov v korist potencialnih strank in upnikov FDM, po formuli, ki je podobna raznolikim in priljubljenim stroškom upravljanja sredstev FDM v korist njegovih potencialnih strank in upnikov .”Storitve skrbništva digitalnih sredstev družbe Bahamian Securities Price za FTX so prav tako dale bencin zarotam, ki so namigovale na provizija je bila nekoč v ozadju vdora v par denarnic FTX. Druga možnost je, da vzorci prenosa sredstev dim hat gorečih priporočil za pranje denarja, ki so odpravili možnosti organske postave v ozadju vdora.

Povezano: SBF, FTX profesionalci naj bi izčrpali na stotine tisoč o nepremičninah na Bahamih

Prijava finančnih težav FTX je razkrila precej denarnih lukenj v bilanci stanja osramočenega kriptovalute. Namestnik trenutno dolguje 3 milijarde dolarjev 21 svojemu največjih upnikov, medtem ko bi skupni kontrolni seznam upnikov sam morda presegel milijon.

John Ray III, ki je nadziral primere Enronovih sodišč za finančne težave, je bil imenovan za popolnoma novega vmesnega izvršnega direktorja FTX in ni obdržal vseh okoli poglavja 00 vložitev. Bolečino je opisal kot najhujšo, kar jih je videl v svojem poklicu v podjetju, pri čemer je poudaril “popoln neuspeh nadzora podjetja” in odsotnost trdnega denarnega znanja.

97707

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -