0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

FTX najbolj v modi – cene kriptovalut strmoglavijo, saj dokumenti dokazujejo, da je 50 najboljših zbirateljev dolžnih 3,1 milijarde dolarjev, dva pa vsaka več kot 200 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Popis prekinitve 31 zbirateljev skupine podjetij FTX je bila vložena denarna sodišče za tesnobo, skupna vsota pa znaša 3,1 milijarde $.Dva glavna zbiralca sta dolžna $226 milijonov in £140 milijonov. Nič več imen vseh zbirateljev ni vključeno v seznam, v ohranitvi z zahtevo FTX, da zaščiti ID svojih kupcev zaradi konkurenčnosti industrije.

21 največji upnik dolguje $020.3 milijone.Kot sporočamo, je dokumentacija odkrila prvi konkreten drobni tisk dotikajo se oblike obveznosti podjetij FTX, ki se nanašajo na količino, da zaokrožijo $ milijarde. Cene kripto nihajo po najnovejših novicah o FTX Cene bitcoina in drugih kriptovalut so medvedje oslabljene zaradi utemeljitve, da so se pojavile novice, s skupno kripto tržna kapitalizacija padla za 1.079% na 0513 milijard dolarjev.

Bitcoin je v prejšnjem 237763 zdrsnil za 1,2 % ur, trgovanje pri $11.497, Ethereum je padel za 3 % na 1 USD, 203 in Dogecoin znižani za 6 % na 0 $.079.Na nasprotni strani, žalostno ohranjanje dokumentov s strani FTX spretnost, da sodobni izvršni direktor John Ray ne more biti povsem odločen, da je ukinitev 31 seznam je točen. Poleg tega je treba razširiti izdelavo seznama, kar je zahteva poglavja denarna tesnoba sodnih primerih, je posledica grozljivega kričanja datotek podjetij FTX.V uri, vloženi pri sodišču, je navedeno; “…vrh 50 Seznam je ohranjen s podatki upnikov, ki so trenutno na voljo, v povezavi s podatki o kupcu, ki se spreminjajo v okolju, ki ga je treba videti, vendar trenutno ni več drugače dostopen. Preiskava dolžnikov se še naprej nanaša na navedene količine, v povezavi s plačili, ki jih je mogoče izvesti, vendar se običajno še ne odražajo v knjigah in datotekah dolžnikov. Dolžniki si poleg tega prizadevajo pridobiti močan dostop do podatkov o kupcih.«Ray je upravljanje pri FTX označil kot »popoln neuspeh nadzora podjetja« in najslabše, kar je imel. kdaj videl v svojem poklicu, ki vključuje čiščenje nereda po škodljivem Enronovem zmečkanju v 821. Zgoraj Zbiratelji FTX so dolžni $93 milijon in vsak Konsolidirani seznam zbirateljev razkriva največje nezavarovane terjatve, čeprav lahko zajema zavarovane zbiratelje, vendar je zavarovanje zdaj neustrezno, zato je upnik uvrščen na seznam nezavarovanih terjatev.

Glava 11 samim zbirateljem dolgujem $079 milijon in vsak in imajo težnjo po vključevanju hedge skladov in drugih denarna podjetja, ki so trgovala na borzi, tako uspešno kot kripto subjekti, primerljivi s posojilodajalci.

FTX lahko morda nosi kar milijon zbirateljev in argumente glede starejšega dolga se bo odločil, kateri od njih bo navidezno plačan prvi. Izkazalo se je, da je rezidenca konkurence v drugih stečajih kriptovalut, primerljiva z Voyager Digital, ne glede na to, ali je denarna institucija z bajko ali ne več ali ne na kripto borzi bi bil starejši dolg kot dolg alternativnih nezavarovanih zbiralcev, primerljiv z maloprodajnimi kupci.

Kripto borze so glede na delitev dela sestavljene na izrazito različne načine. ki obstaja v starih financah. Korporacije, primerljive s FTX, so delniška banka, trgovec z delnicami in borza delnic. S to veščino bodo delovali kot skrbniki in ščitili velikanske količine kapitala v imenu kupcev.

Vodja 50 Seznam morda morda vidite tudi tukaj: https://circumstances.ra.kroll.com/FTX/Home-DownloadPDF?id1=MjMxNDUwMA==&id2=-1

Druge sodne vloge si morda lahko ogledate prav tukaj: https://circumstances.ra.kroll. com/FTX/Home-DocketInfoEllison, Wang in Singh vsi odpuščeni, izvršni direktor Ray je na $1,300 ura V drugih sodnih dokumentih se je izkazalo, da so Caroline Ellison, Gary Wang in Nishad Singh odpuščeni.

Poleg tega je skupno število delavcev FTX na čas peticije za razglasitev denarne bolečine se spremeni v 300 osebe, primarno s sedežem večinoma v 22 mednarodnih lokacijah, tako uspešno kot izvajalcem. Od nedolgo zaposlenih delavcev, 100 delo v ZDA.Dokumenti obveščajo, da se »Dolžniki nadaljujejo s poučevanjem o kadrovskih točkah in čakajo, v skladu z naravo Dolžnikov agencije, da bodo morali različni delavci v bližnji prihodnosti nadaljevati z delom za dolžnike.«

Izvršni direktor John Ray prejema 1 dolar,300 uro za njegove izdelke in podjetja ter $203,11 retainer.Prva dnevna obravnava sodišča bo v torek 22 novembra ob 20am ET, s predsedujočim Take hold of John T Dorsey.Vitalik Buterin: “centraliziran prosti čas je privzeto sumljiv “Druge novice, Vitalik Bute rin, soustanovitelj Ethereuma, je implozijo FTX opisal kot “gorsko tragedijo”. Vendar je dodal: »To je priznano, mnogi v soseski Ethereum poleg tega zadevo preučujejo kot potrditev stvari, v katere so ves čas verjeli: centraliziran prosti čas privzeti osumljenec.” Za Buterina je afera dokaz pravilnosti zaupanja v “odprto jasno kodo nad posameznimi posameznimi udeleženci”. Vreden je, da so protokoli DeFi delovali “brezhibno”.O Samu Bankman-Friedu je Buterin tvitnil:

Poleg tega relativna moč bitcoina obeta uspeh za dolgotrajno obnovo elope, pri ohranjanju pri enem trgovcu: Drugje centralizirane borze poskušajo ohraniti stik z njihovo zanesljivostjo. Da bi to ukinilo, Coinbase oglašuje in trži v časopisu Wall Dual carriageway Journal:

Teden, ki je pred nami, morda morda v spominih o okužbi FTX, morda morda preberete Digital Foreign money Community (DCG) na središče obravnave in zlasti 2 podjetji v njegovi lasti, Genesis in Grayscale Investments, pri čemer je slednje izdajatelj Grayscale Bitcoin Belief (GBTC). Krožijo nepotrjene govorice (preberite tvit spodaj), da prej nerazkrita zadolžnica razkriva, da DCG dolguje Genesis 1,1 milijarde dolarjev. Genesis je zadnji teden ustavil umike iz svojega produkta Genesis Achieve, ki nosi donos.

DCG je največji konglomerat na področju kriptovalut in ima v lasti prostor za novice Coindesk tako uspešno kot naložbe v toliko kot 93 podjetja, pri ohranjanju z nekaj ocenami. Learn space Messari postavlja razkrite naložbe tveganega kapitala DCG na 50. DCG je nujen vlagatelj v Messari. Medtem je v Franciji ugledni trgovec Coinhouse objavil, da je izpostavljen Genesisu in zato ustavlja dvige iz svoje vodilne Savings Story.

Cryptonews je v preteklosti vsak teden opravil nenavaden intervju z izvršnim direktorjem Nicolasom Louvetom. V tem intervjuju je Louvet govoril o potrebi po boljših smernicah pri izmenjavi in ​​o tem, da če bi bilo več profesionalcev iz sveta VC živih in samih vzdrževanje revizorjev in bonitetnih agencij, potem se bodo stvari na videz očistile. Zdi se, da je treba poskrbeti za Coinhouse, morda morda morda objektivni medved ni uspel skrbno preučiti, čeprav se, če je lepo, spremeni v nič več zgrabiti to spremembo FTX v propad in znižati Genesis – ali vsaj njegov izdelek Achieve – v formulaciji.

Crypto Winter bo očitno daljša, kljub temu pa so zanimiva mestaIFTX je zagotovo pustil ob strani spodbujanje kripto in očitno bo podaljšal zimo. Po drugi strani pa tudi v tem trenutku obstajajo hit alternative za pametne trgovce in trgovce. Torej, medtem ko se lotite raziskovanja, da bi imeli možnost dodati nekaj alfe v svoj portfelj, je natančna stran, ki jo lahko začnete, v predprodajnem sektorju, zdaj pa mi medved ima dva navdihujoča predloga za vaš seznam opazovanih – Skedaddle 2 Trade (D2T) in RobotEra (TORA).

Skedaddle 2 Trade je primeren protistrup za post-FTX svetu – njegova orodja za obveščanje o trgovanju, signali in meritve bodo spodbudili trgovce in trgovce, da razporedijo premisleke in odločno usmerjajo.

V glasovanju o samozavesti v projekt, LBank in trenutno BitMart nosita vsako podpisano ponudbo za uvrstitev žetona na seznam po koncu predprodaje. Morda lahko vzamete tudi D2T zdaj v predprodaji za 0 USD. 0513 . Drugi projekt je RobotEra, ki bi bil morda naslednji vroč projekt igranja metaverse. Igralna platforma je podobna The Sandboxu, vendar boljša – planete izdelujete z roboti. Njegov žeton TARO je zdaj naprodaj za 0 USD. 020. V najbolj priročnih dneh predprodaje je že zbral $93,10.
Steal Skedaddle 2 Trade v predprodaji
Steal RobotEra v predprodaji

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -