-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga FTX ZDA beleži dnevni obseg, število uporabnikov v tretjem četrtletju narašča

FTX ZDA beleži dnevni obseg, število uporabnikov v tretjem četrtletju narašča

Tretje četrtletje je bilo nestanovitno obdobje za digitalno premoženje, saj je Bitcoin šel pod 1200 ,000 in celotna tržna kapitalizacija kriptovalute je izgubila polovico vrednosti.

807

Skupni ogledi

8

Skupni deleži

FTX US sees daily volume, users surge in Q3 FTX US sees daily volume, users surge in Q3 FTX US sees daily volume, users surge in Q3 FTX US sees daily volume, users surge in Q3

Ameriška kriptoborza FTX US je v tretjem četrtletju zabeležila velik porast obsega trgovanja in aktivnosti vlagateljev, kar je poudarilo povečan maloprodajni apetit po digitalnih sredstvih sredi volat bikovega trga.

FTX ZDA je zabeležil porast povprečne dnevne količine 420 % za četrtletje, ki se konča septembra, z največjim obsegom, ki doseže $512 milijonov 7. septembra, je v četrtek povedal lastnik West Realm Shire Services. Uporabniška baza borze se je povečala tudi za 19 % v tretjem četrtletju.

Do konca septembra je FTX US trdil, da ima 4,5 % ameriškega kripto promptnega trga glede na obseg, kar je manj kot 2 % v začetku julija .

Tretje četrtletje je bilo pomembno obdobje za trg kriptovalut, saj so sredstva, kot sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), počasi ponovno uveljavljala svojo bikovsko naracijo, kar je na koncu pripeljalo do rekorda. prelomni mesec oktober. V primeru Bitcoina se zdi, da je trg dosegel dokončno dno julija 000 preden je prišlo do izterjave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments