6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice FTX ZDA spremljevalci z obsežno športno zabavo, se oglašajo 4 sodobnim športnim...

FTX ZDA spremljevalci z obsežno športno zabavo, se oglašajo 4 sodobnim športnim skupinam

FTX US Partners With Monumental Sports Entertainment, Gets Exposure to 4 New Sports Teams

FTX nadaljuje svojo smer proti športnih akcij, saj je v ponedeljek podpisal partnerstvo z Vast Sports Entertainment (MSE). Po dogovoru bi bil FTX US verjetno nadomestni in nezamenljiv partner za kriptovalute MSE.

FTX in Vast Sports Entertainment za sodelovanje

Vast Sports Entertainment (MSE) predstavljena decembra 20, da je skupina sodelovala s FTX US v “večletnem dogovoru”. S sodelovanjem se bo izdelal “FTX US, zakonit partner nadomestnega in nezamenljivega žetona (NFT) za MSE in njegove lastnosti,” je MSE omenil v ponedeljek.

Lastnosti prav tako poosebljajo NHL’s Washington Capitals, NBA’s Wizards, WNBA’s Mystics in Capital City Straggle-Straggle, osnovni deli objave. MSE sprejema “prizadevanje naslednje generacije za razvoj zavesti o vrednosti”, so dodali v podjetju. S partnerstvom NFT bi »platforma FTX US NFT morda dobro prevzela queer pravice do prihodnjih izpadov NFT s strani Vast Sports skupin.«

MSE, ki ga je nekoč spremenil ameriški poslovnež, investitor, filmski ustvarjalec in ustvarjalec, Ted Leonsis, ki se je z The United States On-line (AOL) spremenil v nekoč zastarelo visoko vlado. Podjetje bi verjetno bilo solastnik podjetja Axiomatic, ki upravlja mednarodno franšizo za esport Staff Liquid.

»Vast Sports & Entertainment je izjemno vesel, da sodeluje s FTX, da bi glavna kriptovaluta se nadomešča najbolj natančnim in naprednim oboževalcem v državi,« je v razkritju omenil Jim Van Stone, predsednik MSE, poslovne operacije in glavni komercialni direktor podjetja.

Kampanja ‘Ogromna veriga blokov’ in ‘Povečanje ozaveščenosti o digitalnih sredstvih’

FTX sta zakoniti predstavitveni partner za vrhunsko zaporedje, imenovano: FTX US “Huge Block-Chain”. Glede na napoved bi bila marketinška kampanja Huge Block-Chain verjetno objavljena na družbenih omrežjih, objavah v igri in LED napisih arene.

“FTX US bo celo predstavljeno v televizijskih omrežjih najvišjega razreda, dvorana in arene, kar povečuje publiciteto obiskovalcev arene do vrednosti FTX v ZDA,« osnovni deli objave MSE.

FTX je naredil kopico športnih akcij partnerstva točno do zadnjega leta, vključno s sponzoriranjem nagradne igre Sports Illustrated, podpisom Los Angeles Angels Shohei Ohtani kot ambasadorjem ter Tomom Bradyjem in ženo supermodela Gisele Bündchen tako pametno.

Podjetje je sodeloval s posadko Mercedes-AMG Petronas Formula 1 in prav tako dodal Green Bay Packers Operating Again Aarona Jonesa v posadko ambasadorja FTX. Nadomestna možnost je zakonita nadomestna vrednost kriptovalute MLB in FTX plačan $12 milijonov za preimenovanje velikega ešportnega TSM.

Objava v zvezi s partnerstvom med FTX in MSE je namenjena dvigu zavesti, saj MSE trdi, da skupina »na splošno zbira vrhunske voditelji, zagovorniki in vplivneži na igrah in priložnostih v srčnem središču mednarodne metropole in v glavnem mestu države.«

»Eden naših ključnih ciljev pri FTX US je, da še naprej dvigovati čast digitalnih virov, hkrati pa strankam platforme FTX US ponuja raznovrstno strokovno znanje,« je sodelovanje pripomnil Avi Dabir, podpredsednik FTX US za podjetniške trende.

Oznake na tem računu

Aaron Jones, Avi Dabir, Capital City Straggle-Straggle, Crypto Sports, Digital Asset Awareness, FTX Alternate, FTX športne akcije, FTX.US, Gisele Bündchen , jaz rcedes-AMG, MLB, Vast Sports & Entertainment, MSE, NBA’s Wizards, NHL’s Washington Capitals, Shohei Ohtani, Sports, Sports and Crypto, Sports Illustrated, Ted Leonsis, Tom Brady, WNBA’s Mystics

Kaj si ne predstavljate pri partnerstvu MSE in FTX? Win Predstavljate si, da bo oglaševanje in trženje s športnimi skupinami in športniki izboljšalo zavest o digitalnem premoženju? Povejte nam, kaj si mislite o tej temi, v spodnjem komentarju.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 900. Navdušuje se za Bitcoin, kodo z odprto ponudbo in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 900 je Redman napisal bolje kot 4,900 članki za Bitcoin.com Dejstva o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

Instagram Is 'Exploring NFTs' to 'Make Them More Accessible to a Wider Audience,' Says CEOInstagram Is 'Exploring NFTs' to 'Make Them More Accessible to a Wider Audience,' Says CEO

Instagram Is 'Exploring NFTs' to 'Make Them More Accessible to a Wider Audience,' Says CEO

Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za krajo ali promocijo ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, varnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista v vtisu, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli izgovorjen material, blago ali podjetja in izdelke, omenjeni v tem besedilu.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments