19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Fundacija 1inch nadgrajuje okvir upravljanja

Fundacija 1inch nadgrajuje okvir upravljanja

Okvir upravljanja omrežja 1inch bo imel številne značilnosti projektov, ki temeljijo na Ethereumu, kar daje prednost uporabniški izkušnji in širši udeležbi v omrežju.

1040 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

1inch Foundation upgrades governance framework

Fundacija 1inch, neprofitna veja decentraliziranega borznega agregata 1inch, je v svoj okvir upravljanja uvedla pomembne spremembe, ki naj bi poenostavile postopek predloga.

V sredo je Fundacija napovedala ustanovitev 1inch Network Governance, ki dopolnjuje okvir “takojšnjega upravljanja”, ki ga je protokol začel decembra . Takojšnje upravljanje je dalo 1inch žetonistom možnost glasovanja o spremembah parametrov protokola.

1inch Network Governance je opisan kot “sistem, podoben sistemu mnogih drugih vodilnih projektov, ki temeljijo na Ethereumu”, vključno z uporabnikom prijaznim postopkom za predlaganje izboljšav protokola.

“V nasprotju s takojšnjim upravljanjem, ki je osredotočeno na parametre protokola, bo 1-palčno upravljanje omrežja osredotočeno na večje izboljšave, ki bi vplivale na celoten 1-palčni ekosistem in, morda, za ves prostor DeFi, «so sporočili iz Fundacije.

Uporabniki lahko sodelujejo v procesu upravljanja, tako da obiščejo 1-palčni javni forum in izberejo podkategorijo za svoj predlog. Postopek predloga je sestavljen iz treh faz: razprave, formalizacije in posnetka. V fazi posnetka se bo zaključilo glasovanje za predlog zunaj verige. Sodelovali bodo lahko vsi imetniki žetonov 1INCH in ne le stakerji.

Povezano: 1inch sprosti protokol omejenega naročila

1inch Network se je izkazal za enega najboljših decentraliziranih borznih agregatov, kar mu je dalo prednost, da izkoristi nadaljnji razcvet DeFi. V preteklih 24 urah je mreža 1inch obdelal več kot $ 56 obsega trgovine, za samo Curve , Zamenjava palačink, Mdex in Uniswap.

Kot poroča Cointelegraph, 1inch aktivno povečuje svoje likvidnostne vire, da uporabnikom ponuja več možnosti zamenjave. Na zahtevo članov skupnosti se je agregator maja uradno razširil na Polygon.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments