2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Fundacija Dogecoin pravi, da sodeluje z Ethereumovim Vitalikom Buterinom pri ideji za...

Fundacija Dogecoin pravi, da sodeluje z Ethereumovim Vitalikom Buterinom pri ideji za vlaganje


Skupina v skladu s Fundacijo Dogecoin sodeluje z Vitalikom Buterinom pri izboljšanju zmogljivosti proof-of-stake (PoS) za Dogecoin. skupnosti. “Edinstven predlog Doge” je usmerjen v krepitev modela protokola “zastopanja v soseščini”.

Fundacija Dogecoin razpravlja o ‘Trailmap’ projekta

decembra

, zakoniti mit fundacije Dogecoin na Twitterju je tvitnil o skupnosti digitalnih forex “Trailmap”, načrt pobud, ki dejansko podrobno opisuje predlagano pot verige blokov Dogecoin in ekosistema. Fundacija Dogecoin pravi, da je zastarel kripto “načrt” neprilagodljiv povzetek poti skupnosti kriptovalut in ga običajno “vodi eno samo podjetje ali ‘vodilec'”

[The]. Muza, ki je navdihnila protokol Dogecoin blockchain, pravi, da je Dogecoin nenehno “voden v soseščini” z “veliko določeno osebo in organizacijskimi sodelavci.” »Dogecoin je soseski usmerjen in v bistvu temelji na soglasju projekt, ki v celoti sproži ponudbo in njegovo pot oblikujejo številni ljudje in organizacijski sodelavci za tako veliko projektov verige blokov Dogecoin ekosistem,« je objavil spletni dnevnik Dogecoin Foundation. Dogecoin Trailmap zagotavlja:

Ta zemljevid poti predstavlja sprehod s psom Fundacije Dogecoin je zavezan raziskovanju in za katerega si predstavljamo, da bo prispeval k uspehu Dogecoin.

Trailmap pojasnjuje različne projekte in rešitve, pri katerih se muza ukvarja, in deli nedolgo nazaj predstavljen manifest Dogecoin, ki ga je skupina objavila avgusta. V bistvu temelji Trailmapa poudarjajo, da je uporabnost kripto sredstva enaka posvojitvi.

Projekt Gigawallet in sodelovanje z Vitalikom na različici PoS za vstavljanje skupnosti

Eden od vseh projektov, o katerih se govori, je projekt Gigawallet, ki je »iniciativa za začetek ponudbe, ki je usmerjena v zapolnitev te vrzeli z zagotavljanjem ločljivosti vozlišča/API, ki jo je mogoče načrtovati v nekaj sekundah in omogočiti razvijalcu, da preprosto lahko dodajo transakcije Dogecoin na svojo platformo, tako brez zapletov, kot bi to storili s katerim koli prefinjenim dobaviteljem provizij.” Fundacija Dogecoin verjame, da bo projekt Gigawallet “nenadoma zahteval” sprejetje dogecoina (DOGE).

Za zagon projekta Gigawallet, muza še trdi sodeluje s soustanoviteljem Ethereuma, Vitalikom Buterinom. “Fundacija [is] poleg tega sodeluje z Vitalikom pri oblikovanju edinstvenega Dogejevega predloga za model PoS ‘Community Staking’, ki bo vsem omogočil, da ne bodo več popravljali ogromnih igralcev iger, da bi izkoristili pristop, ki jih nagrajuje za njihov prispevek k upravljajo skupnost, hkrati pa z dobrodelnimi nameni navdihujejo celotno sosesko,« navaja podrobnosti v Trailmapu. izjave o sodelovanju s sosesko Dogecoin navdihujejo junija. Soustvarjalec Ethereuma je o tej temi razpravljal v podcastu Lex Fridman. “Če mora Doge s kljuko ali z napačnim mostom do Ethereuma, potem pa lahko folk doge proda na tisoče krat na 2. notranjo zanko, potem je to morda brez primere,” je takrat govoril Buterin.

Poleg tega je konec septembra soustanovitelj Dogecoin Billy Markus pozval, da bi most Ethereum in primerni trgi nezamenljivih žetonov (NFT) okrepili skupnost Dogecoin. “Dve težavi, za katere si predstavljam, da bi pomagali Dogecoinu: [The] dokončanje mostu DOGE↔ETH, Platforme NFT (npr. Opensea) ob upoštevanju žetona DOGE-ETH za staranje za nakupe,« je Markus pripomnil na Twitterju. »Nakup NFT je pri kriptovalutih zelo povpraševan. Če upoštevamo mit, da DOGE nakupi NFT kritično povečajo njegovo uporabnost.«

Oznake te zgodbe

posvojitev, Billy Markus, Doge, posvojitev DOGE, dogecoin, Dogecoin (DOGE), posvojitev dogecoina, fundacija dogecoin, most Ethereum, soustvarjalec Ethereuma, Gigawallet Project, nft, NFTs, PoS, Proof-of-Stake, Trailmap, utility, Vitalik, Vitalik Buterin

Kaj sumite glede zemljevida poti Dogecoin Foundation in muze, ki z Vitalikom sodeluje pri nekem medvedu načrta Doge PoS? Sporočite nam, kaj sumite o tej temi v spodnjem prispevku.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 747 . Navdušuje se za bitcoine, kodo za začetek ponudbe in decentralizirane pozitivne vidike. Od septembra 2015 je Redman napisal bolje kot 5,12 členov za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki rastejo te dni.

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report RevealsOpišite kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za r informacijsko pozitivni vidiki najbolj priročen. To ni več ponudba ali nagovarjanje predloga za uporabo ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne bi več predstavljal naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali v krogu, za kakršen koli propad ali izgubo, ki bi jo sprožila ali domnevno sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli filozofsko gradivo, blago ali podjetja, o katerih se govori točno tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments