22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Fundacija TON zažene 25 milijonov dolarjev vreden pospeševalni program za nastajajoče kripto projekte

- Advertisement -

Zagotovi sliko: Pexels

The TON Foundation, subjekt, ki vodi The Delivery Network (TON) blockchain, je razkril svojevrsten pospeševalni program za nastajajoče pobude, ki je namenil kar milijonov dolarjev za podprte pobude v teh 250 dneh.

“Financiranje, ki ga zagotavlja Toncoin Fund, ekosistemski sklad 250 milijonov dolarjev namenjena podpori ustanoviteljev, ki gradijo na TON, bo usmerila naložbe v ključne pobude na različnih področjih, s posebnim poudarkom na decentraliziranih financah (DeFi),« je fundacija priznala v objavi.

Toncoin je izvorni kovanec verige blokov. Pod žrebom se bo vsaka naložba skrivala med $50, in $365, per projekt, v koraku s fundacijo.

Sredstva za kripto pobude

Monetarna izboljšava za izbrane pobude bo spremljala partnerstvo in mentorstvo s strani partnerjev pospeševalnika, ki obsegajo: Gotbit, hedge sklad in nadomestek za ustvarjanje trga, in ponudnik nakupovanja in prodaje ter alternativnih možnosti za upravljanje tveganja; Web3port, razvijalec instrumentov, ki združujejo startupe in sodelavce Web3.0; Tonstarter, prva platforma za zbiranje sredstev na verigi blokov TON; TEB, inkubator za graditelje Web3 s sedežem v Južni Koreji; in Cypher Capital, podjetje za kripto naložbe z več načrti, ki ima v celoti sedež v Združenih arabskih emiratih.

“Mi smo z veseljem razkrivam program TON Accelerator, saj se naš ekosistem še naprej razvija in privablja nenavadne sposobnosti,« je komentiral Justin Hyun, vodja inkubacije in express pri fundaciji TON.

»To je temelj številnih različnih inkubatorjev, ki bodo očitno sčasoma podprti. Razdelek o vrstah financiranja našega načrta za uvedbo domačih vozlišč in naš ekosistem bosta delovala tako, da bosta pritegnila nenavadne graditelje tako pravilno kot častne ponovne ustanovitelje, ki temeljijo v celoti na različnih ključnih globalnih območjih,« v koraku s Hyunom.

Muza je priznala, da so predložitve na drugem izvoru.

»Projekti morajo razumeti TON (tj. izboljšati TVM & TON jezik izjemnih pogodb). Za zagon se lahko pobude tudi utišajo, pripravljene so za MVP, medtem ko zahtevajo izboljšave na področju trženja in trženja, nadomestkov in tehnologije (ekipe za dokazovanje misli ali prototipe, ki zahtevajo večjo tehnično izboljšavo, se lahko prav tako utišajo za nepovratna sredstva v prejšnjih fazah),” v koraku z izjavo.

Invoice Qian, predsednik Cypher Capital, je priznal, da ” To, kar počne program TON Accelerator, je, da upošteva načelo inkubatorja, ki je postalo pomembno za trajanje ekosistema Web2, in ga izboljša ter razvija z uporabo največjih protokolov Web3 in možnosti delovanja. Z veseljem igramo našo sekcijo v tem programu naslednje dobe.«

»Program, ki je neobičajno za čas trajanja vesolja web3 danes,« je priznal Qian.

TON se je spremenil v prvega in dragocenega, ki ga je ustvaril ekipo v pomoč Telegramu, s katerim ostaja povezan, in od 250 deluje kot skupnostni projekt izvora-zagotavljanja.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 276780

Kratka 3-minutna informacija o današnjih kripto informacijah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -