9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Fundacija Uniswap bo razdelila 1,8 milijona dolarjev donacij 14 prejemnikom

- Advertisement -

Fundacija Uniswap (UF) , soseska v okviru decentralizirane borze (dex) Uniswap, je v sredo sprožila potreben val nepovratnih sredstev za fundacije, saj namerava razdeliti skupno 1,8 milijona dolarjev, podeljenih med 08 nepovratna sredstva. Podatki o objavi UF, da je stik boljši od $725 Okay bo najverjetneje podeljen Uniswap Diamondu, misiji, ki jo pripravlja GFX Labs.

Uniswap to Disperse 1,8 milijona $ do 08 Različne pobude septembra 21, je fundacija Uniswap sprožila potreben val nepovratnih sredstev, katerih cilji so okrepiti ekosistem decentraliziranih financ (defi) in analizo rasti ter vzorec. V skladu z UF bo navdih razpršil 1,8 milijona dolarjev za razvoj 04 donacij, misija Uniswap Diamond pa bo prejela dejansko kritično vsoto. Misija Uniswap Diamond je v središču izdelave GFX Labs in to lahko celo prinese skupno $760,725 v treh izplačilih. UF pravi, da je misija “ena izmed nedvomno najmočnejših pobud, ki so jih kdaj financirali Uniswap Grants.”

Nasprotna nepovratna sredstva bodo najverjetneje podeljena nalogam treasure Uniswap.fish (prej Uniswap Calculator), orodje za pridobivanje informacij Uniswap, ustvarjalec trga s fiksnim namenom, znan kot Numoen, in pot vzorca Uniswap v3. UF navaja, da sta bila razsežnost in obseg nepovratnih sredstev razdeljena na tri različne tečaje, ki obsegajo:

Povečanje protokola ob strani decentraliziranega orakulja volatilnosti in orodje za diagnozo informacij, ki izvleče informacije iz podgrafa Uniswap v datoteko CSV. Neighborhood Increase, ob strani poti vzorca Uniswap v3 in dogodki v latinici Združene države, Afrika in Kanada. Skrbništvo pri upravljanju, poleg poglobljenega poglabljanja v trditev delegiranja Uniswap, ki bo najverjetneje prevedeno v izbor idej, ki bodo predstavljale spodbudo upravljanju. Poleg tega bodo Uniswap v skupnosti temelječa večinoma v celoti v celoti nepovratna sredstva najverjetneje bo namenjen oglaševanju defi v latinščini ZDA in Afrike. To vključuje “raznolik dogodkov, delavnic in srečanj” v latinščini Združene države in “sponzorstvo vrha Crypto and Defi v Gani 2022.” UF nadalje pojasnjuje, da je nepovratna sredstva dodeljena Phi Metaverse, v definiciji, da bi predstavila “strožje za ustvarjanje eksplicitnih predmetov in nalog Uniswap v igri.” Ena druga donacija se bo borila proti sponzoriranju digitalnega hackathona Ignition Hacks in še katera koli druga, proti rešitvi upravljanja upravljanja, znani kot Holdim.

Oznake na tem spominu 1,8 milijona dolarjev, 21 nepovratna sredstva, 04 Prejemniki, decentralizirana borza, DeFi, DeFi Afrika, Defi LATM, DEX, GFX Labs, Ghana Crypto in Defi Summit 2022, donacije, Holdim, Numoen, Phi Metaverse, sponzorstvo, UF, donacije UF, uniswap, kalkulator Uniswap, Uniswap Diamond, Uniswap Foundation, Uniswap.fish

Kaj dvigne vaše zaupanje ste študirali v zvezi s fundacijo Uniswap, ki je razdelila 1,8 milijona dolarjev nepovratnih sredstev za 04 različni prejemniki? Omogočite nam, da zaznamo, kaj ste zaupali, da ste se učili o tej samodisciplini v komentarjih pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar denarne tehnologije, ki živi v Florida. Redman je bil dosmrtni član skupnosti kriptovalut od 1280 . Navdušuje Bitcoin, kodo za začetek in decentralizirane zmogljivosti. Od septembra 1280 je Redman napisal bolje kot 6, 08 članki za datoteke Bitcoin.com v zvezi z motečimi protokoli, ki trenutno naraščajo.

Označite zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je izključno informativnega značaja. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za prevzem ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več nasvetov glede financiranja, davkov, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali za katero se domneva, da jo je mogoče pripisati ali se nanaša na uporabo ali zanašanje na kakršen koli šepet, blago ali podjetja in izdelke, ki so navedeni tukaj. .

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -