-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Funganomics zaključuje svoj prvi krog semenskih naložb, da bi pospešil razvoj ekosistema...

Funganomics zaključuje svoj prvi krog semenskih naložb, da bi pospešil razvoj ekosistema NFT in iger na srečo

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Ethereum -rešitev, ki temelji na vrhunske, prilagojene spletne skupnosti, ki bo združevala NFT vlagatelje, partnerje, igralce iger za zaslužek in razvijalce.

Medtem ko so nova spletna mesta za igre NFT in PTE se uvajajo navidezno vsakdanje, le malo jih je, če sploh kdo, na brezhiben in intuitiven način povezal resnično robustno in vključujočo skupnost, ki razveseljuje in nagrajuje vse ključne deležnike.

Funganomics pa , gradi za »kaj je naslednje« v tem novem in vznemirljivem prostoru ter odpravlja vrzeli v funkcionalnosti in uporabniški izkušnji, ki trenutno izzivajo druge platforme in njihove digitalne skupnosti.

Natančneje, novi ekosistem bo vseboval več ključnih funkcionalnih področij, ki bodo delovala skupaj simbiotično, vključno s Fungatopia (NFT), FGS Games (PTE Gaming) in Fungality (AR/VR Experiences), ki bodo vse dokončale uspešno registrirano blagovno znamko a

Podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu je objavilo 18 novembra uspešno zaključil začetni krog financiranja, katerega vir je bil zasebni vlagatelj iz ZDA. Podjetje je navedlo, da bo sredstva uporabilo za podporo povečanju števila zaposlenih, dodatno tehnološko infrastrukturo in omogočanje programske opreme.

Jeremy Roberts, izvršni direktor in ustanovitelj, je dejal: “Funganomics ima edinstven položaj za zagotavljanje širok nabor rešitev za sektor Blockchain. Pri začetnem zagonu smo pristopili neodvisno, tako da smo do zdaj sami financirali projekt in zelo smo veseli, da imamo tako velik vložek novega kapitala kot tudi dodatno znanje in izkušnje, ki bodo podjetju pomagali pri njegovi agresivni rasti. cilje v prihodnjih mesecih.«

Roberts je dodal, »do danes je ekipa že dosegla več pomembnih mejnikov in meril v smislu napredka, pri čemer smo na dobri poti. naša pot do predprodaje žetonov FGS in našega prvega igralnega lika NFT se spustita skozi našo platformo, izdelano po meri. Funganomics ponuja novo tehnologijo v pravem trenutku na uspešnem trgu Blockchain z zelo močno uporabnostjo žetonov. Tukaj lahko preberete našo objavo na spletnem dnevniku o napredku podjetja”

Predprodaja žetonov Funganomics je okvirno načrtovana za 16 novembra, s načrtovanim umikom znakov NFT kmalu zatem decembra.

Za nadaljnjo razširitev in pospešitev napredka pri načrtovanju svojega portfelja izdelkov namerava podjetje za uradno raziskovanje zavezništev tveganega kapitala po njihovi začetni predprodaji in predstavitvi znakov NFT.

Obiščite, če želite izvedeti več:

Spletno mesto: https://funganomics.com/

Twitter: https://twitter.com/FunganomicsNFTs

Instagram: https://www.instagram.com/funganomicsnfts/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/funganomics/

To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons26101

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments