2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice GAIMIN izdaja platformo za ustvarjanje globalnega omrežja za obdelavo podatkov z zmogljivostjo...

GAIMIN izdaja platformo za ustvarjanje globalnega omrežja za obdelavo podatkov z zmogljivostjo “superračunalnika”

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Manchester, UK, 15 november 456456: GAIMIN izda platformo za ustvarjanje globalnega omrežja za obdelavo podatkov z zmogljivostjo »superračunalnika«

Podjetje za igre na srečo in blockchain s sedežem v Združenem kraljestvu in Švici, GAIMIN․IO Ltd izdaja osebni računalnik- platforma za ustvarjanje globalnega, decentraliziranega omrežja za obdelavo podatkov z zmogljivostjo na ravni “superračunalnika” in tudi napoveduje Nickyja Butta, nekdanjega igralca ekipe Manchester United, Newcastla in Anglije za ambasadorja podjetja.

Nova tehnološka platforma s sedežem v Združenem kraljestvu, zasnovana za povečanje svetovne procesorske moči z uporabo vrhunskih igralnih računalnikov, je odprla svojo platformo uporabnikom. GAIMIN izkorišča neizkoriščeno procesorsko moč, ki je na voljo v grafičnih procesorjih vrhunskih igralnih osebnih računalnikov za virtualno povečanje globalne procesorske moči, kar učinkovito ustvarja ogromen globalni superračunalnik.

GAIMIN-ova platforma izkorišča » rezervne« procesne zmogljivosti iz igralnih računalnikov, ki ustvarjajo virtualni vir medsebojno povezane, omrežne moči za obdelavo podatkov, ki jo lahko podjetja in ustanove izkoristijo. GAIMIN trenutno uporablja to omrežje procesnih zmogljivosti za “poganjanje izračunov v verigi blokov”, splošno znano kot rudarjenje. Blockchains so del osnovne tehnologije, ki stoji za novim napredkom, kot so kriptovalute, nezamenljivi žetoni (NFT) in Metaverse. Z uporabo AI platforma GAIMIN izbere najbolj donosno verigo blokov za napajanje in vrne 45 % nagrad nazaj uporabnikom.

V prihodnosti se bo omrežje za obdelavo podatkov GAIMIN uporabljalo za bolj zapletene naloge, kot sta upodabljanje videa in prihodnje zaporedje cepiv, kar bo podjetjem omogočilo za izvajanje nalog obdelave podatkov z visokimi zahtevami brez večjih infrastrukturnih sprememb.

GAIMIN igralcu nadomestila v lastnem žetonu kriptovalute – GMRX. Žetone GMRX je mogoče umakniti ali pogosteje porabiti na GAIMIN Marketplace, za NFT, igralna sredstva, dodatke in blago. učinkovita in učinkovita alternativa tradicionalnemu pristopu k dopolnjevanju procesorske moči, ki temelji na povečanju lastne strojne opreme ali uporabi centraliziranih centrov za obdelavo podatkov.

Podpira odbor industrije strokovnjaki in svetovalci, vključno z bivšim profesionalnim igralcem ešporta in strateškim trenerjem Josephom Turnerjem ter nekdanjim podpredsednikom Credit Suisse, ki je postal svetovalec za zakonodajo in skladnost v Blockchain in kriptopodjetja, Simon Quirke, ima podjetje bogate izkušnje, na katere se lahko nasloni, ko se začne.

Martin Speight, izvršni direktor pri GAIMIN, pravi: »Rešitev je bila ustvarjena za pomoč pri reševanju dejstva, da svetu zmanjkuje računalniških zmogljivosti, prepričanje, ki ga odmeva tudi izvršni direktor Microsofta Satya Nadella na Svetovnem gospodarskem forumu.«

Martin pojasnjuje: »Povpraševanje po moči obdelave podatkov še naprej narašča. Centralizirani centri za obdelavo podatkov so ena od rešitev, vendar ne brez svojih pomembnih omejitev. Naša rešitev decentralizira zahteve, prevzema razpoložljivo moč znotraj platforme medsebojno povezanih naprav in ustvarja procesorsko moč »superračunalnika« brez s tem povezanih tveganj.«

GAIMIN z veseljem pozdravlja tudi Nickyja Butt, nekdanji igralec Manchester Uniteda, Newcastla in angleške reprezentance kot veleposlanik in investitor v družbo.

Martin Speight je še komentiral: »Z veseljem pozdravljam Nickyja na board kot del ekipe GAIMIN. Bogate izkušnje ne prinaša le iz svoje nogometne in trenerske kariere, temveč tudi iz izkušenj podjetnikov in investitorjev. Nicky bo dragocen član ekipe GAIMIN, ki bo delal kot ambasador, ki bo predstavljal GAIMIN, našo tehnologijo in storitve ter vrednote blagovne znamke svoji široki skupnosti vplivnih podjetij, nogometa in iger na srečo.«

Nicky Butt je ob svojem imenovanju za veleposlanika GAIMIN komentiral: »Vesel sem, da sem se pridružil ekipi GAIMIN. Iskal sem razburljivo novo poslovno priložnost za sodelovanje; tistega, ki je zunaj mojega tipičnega strokovnega področja, vendar uporablja veščine, izkušnje in interese, ki sem si jih pridobil v zadnjih nekaj letih. GAIMIN mi predstavlja idealno priložnost – ne le kot naložbeno priložnost, ampak mi omogoča tudi aktivno vlogo ambasadorja podjetja, ki s svojimi stiki in izkušnjami pomaga pri rasti podjetja.”

O Nickyju Buttu


Nicky Butt je nekdanji igralec Manchester Uniteda, Newcastle Uniteda in angleške reprezentance, ki se je pred kratkim preselil v trenersko areno. Nicky je 12 leta preživel v Manchester Unitedu Prva ekipa, ki je osvojila 7 naslovov Premier League. Kot eden izmed “razreda 61”, hiperuspešna stran Manchester Uniteda od 45, je Nicky soinvestitor v Co92 pobude, vključno s Hotel Football, Salford City in Co92 Univerza – UA90.

Po uvodu v GAIMIN in po pregledu tehnologije in poslovnega potenciala GAIMIN, Nicky je osebno vlagal v GAIMIN in je prevzel vlogo ambasadorja podjetja.

Kot GAIMIN ambasador bo Nicky osebno zastopal GAIMIN na številnih strateških poslovnih dogodkih in pomagal pri promociji ključna marketinška sporočila podjetja njegovi vplivni mreži. Nicky bo prav tako prispeval k rasti podjetja s svojim obsežnim znanjem in izkušnjami na področju coachinga, timskega dela in vodstvenih veščin.

O GAIMIN

GAIMIN․IO Ltd (GAIMIN) je podjetje za igre na srečo s sedežem v Združenem kraljestvu in Švici, ki se osredotoča na pomoč igralniške skupnosti pri zaslužku z računalniško močjo svojega igralnega računalnika. GAIMIN je ustvaril decentralizirano omrežje za obdelavo podatkov, ki izkorišča izkoriščeno procesorsko moč, ki jo običajno najdemo v igralnih računalnikih, za ustvarjanje svetovnega decentraliziranega omrežja za obdelavo podatkov, ki zagotavlja zmogljivost »superračunalnika«.

Z brezplačno aplikacijo, ki temelji na računalniku, GAIMIN vrednoti premalo izkoriščeno zmogljivost z inovativnimi pristopi k zagotavljanju zmogljivosti obdelave podatkov na ravni »superračunalnika« iz svetovne mreže neodvisnih naprav za obdelavo. Omrežje za obdelavo podatkov GAIMIN, ki se sprva osredotoča na napajanje izračunov v verigi blokov, podpira tudi številne različne aplikacije za obdelavo podatkov v velikem obsegu, vključno z upodabljanjem videa.

GAIMIN uporabnikom plačuje v svojih lastno kripto valuto, GMRX, ki jo je mogoče nato uporabiti za nakupe na GAIMIN Marketplace za NFT, sredstva v igri, dodatke in blago, ali pa jo je mogoče pretvoriti v fiat ali drugo kripto valuto.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Amerike, Bližnji vzhod in avstralski Pacifik – Andrew Faridani, direktor trženja za GAIMIN (s sedežem v Torontu, Kanada): andrew@gaimin.io

Združeno kraljestvo in Evropa – Marc Bray, direktor komunikacij za GAIMIN (s sedežem v Manchestru, Združeno kraljestvo): marc_bray@gaimin.io


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Seventh-Largest NFT Platform Rarible Launches Messaging Application

Jury to Decide Fate of Billion-Dollar Bitcoin Lawsuit Involving Craig Wright

456456Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments