17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

GAIMIN prehaja iz energije v energijo v pripravljenosti za razvrščanje GMRX

- Advertisement -

podprto

V pripravljenosti na prihodnji seznam našega kriptoforexa, GMRX, želimo vzdihniti svojo filozofijo in strategijo ter odgovoriti na številna vprašanja in naslove nekaj napačnih predstav o GAIMIN-u. Zakaj je GAIMIN ustanovil prijazno podjetje za ešport – GAIMIN Gladiators? GAIMIN.IO Ltd (GAIMIN) je Podjetje za igre na srečo s sedežem v Združenem kraljestvu in Švici je navdušeno nad tem, da pomaga igralni ekipi pri zaslužku z računalniško energijo svojega igralnega računalnika. GAIMIN je ustvaril decentralizirano omrežje za obdelavo zapisov, ki izkorišča izkoriščeno procesorsko energijo, ki najpogosteje trobi svoje osebne rogove v igralnih osebnih računalnikih v osebno svetovno ogromno decentralizirano omrežje za obdelavo zapisov, s čimer predaja učinkovitost »superračunalnika«.

GAIMIN cilja na igralce računalniških iger, saj ima ta tržni segment visoko učinkovite enote in iz naše študije smo ugotovili, da običajni igralec iger najboljši uporablja svoj računalnik za igranje iger 32% dneva, pri čemer ostane računalnik vklopljen 35% dneva. Ko igralec naloži aplikacijo GAIMIN in svoj instrument poveže z omrežjem za decentralizirano obdelavo zapisov GAIMIN, GAIMIN izkoristi ta čas izpada igranja, da omogoči igralcu, da pasivno monetizira svoj instrument.

Udeležba v omrežju za obdelavo izplačanih zapisov GAIMIN nagradi osebo, ki proizvaja GMRX, GAIMIN-ovo domačo kriptovaluto. Monetizacija enot, ki prevzamejo dodelitev v omrežju, se konča tako, da je GAIMIN plačan v količini raznovrstnih kripto in fiat valut. GAIMIN te nagrade združi v GMRX in vrne do 90 % ustvarjenega dohodka pripada osebi, ki zadrži 18% za svoje uživanje operativnih dejanj.

GAIMIN-ov podjetniški model temelji na povečanju količine uporabnikov, ki aktivno sodelujejo v omrežju GAIMIN. Količina uporabnikov, ki lahko sodelujejo v omrežju GAIMIN, je neomejena. GAIMIN-ova formulacija za naslovitev verjetnih uporabnikov v trgovini z računalniškimi igrami je spodbujanje ozaveščenosti ekipe za igranje iger in e-športa. GAIMIN je ustvaril GAIMIN Gladiators, ekipo za e-šport, ki trenutno upravlja s 5 igralnimi skupinami e-športa, s poudarkom na DOTA2, Rocket League, Pokemon Unit, Rainbow 6 Siege in CounterStrike: GO. Teh 5 esportnih skupin ustvarja globalno spremljanje več kot 1 milijona igralcev iger, njihovo sodelovanje na turnirjih in dogodkih v ešportu pa omogoča globalni doseg več kot 5 milijonov sledilcev. S tem trženjem in trženjem ter uspehom esportnih skupin GAIMIN ustvarja pomembno globalno ozaveščenost o GAIMIN putu ter povezanih storitvah in izdelkih.

GAIMIN Gladiators je v svojih prvih treh mesecih dosegel uspeh z nobeno formulacijo novoustanovljenih ešportnih skupin. GAIMIN Gladiators je že osvojil $33k in DOTA 2 posadka rodita šele v predhodnem certificiranem kot 1 poštenega 12 udeleženci turnirja ESL One v Stockholmu. Ta turnir ima $342k nagradni sklad in ima doseg gledalcev več kot 5 milijonov sledilcev tako na neki točki turnirja kot tudi po njem.

GAIMIN je ustanovil podjetje za ešport za podaljšanje ozaveščati in olajšati veliko več uporabnikov aplikacije GAIMIN ter omogočiti sledilcem ekipe esports, da ustvarijo ekipo in ustvarijo pasivne nagrade, če sledijo svojim sprejetim skupinam in navdušenim igralcem iger.

Ali je GAIMIN podjetje za rudarjenje kriptovalut? GAIMIN-ova formulacija za monetizacijo s svojim omrežjem za obdelavo izplačanih zapisov je na splošno povezana s »kripto rudarjenjem«, po drugi strani pa to ni ustrezna primerljivost . GAIMIN na svoji platformi uporablja številne raznolike nadomestne predloge za monetizacijo, vsak s svojo lastno donosnostjo. Zbiranje funkcionalnosti za zaslužek je razvidno iz motorja GAIMIN AI, ki v danem trenutku identificira v bistvu najbolj prijazno funkcionalnost, oceni razpoložljive vire (enote) in te enote razporedi v evidenco delovnih mest ter ustvari donos.

GAIMIN-ovo omrežje izvaja »rudništvo« (izračune energijske verige blokov) na nadomestni roki. GAIMIN tudi razporedi svoje omrežje za obdelavo zapisov v raznovrstno monetizacijsko funkcionalnost, ki je enakovredna upodabljanju videa, ki je bolj prijazen nosilec, vendar ima veliko manj resničnih zahtev podjetja kot napajanje izračunov blockchain. Kot take se nagrade, vrnjene osebi, razlikujejo glede na storitve in izdelke, ki jih zahtevajo kupci, zato primerljivost izdaje s konvencionalnim prevoznikom, namenjenim rudarjenju, ni primerna za GAIMIN.

GAIMIN torej ni »rudarsko« podjetje, je motor za monetizacijo, ki je prijeten ob predaji nagrad osebi, ki so bolj znane kot nagrade, ki jih ustvarijo rudarske namene. Nastavitev deflacijskega žetona Stranke proizvajajo GMRX s sodelovanjem v omrežju za obdelavo izplačanih dokumentov. Zasluženi GMRX se lahko uporablja tudi za podaljšanje nagrad, zasluženih za večjo porabo energije na trgu GAIMIN in v notranjosti v športnih gospodarstvih, ki podpirajo žeton GMRX. Druga možnost je, da je GMRX, ko je na seznamu, mogoče pretvoriti tudi v raznovrstne kripto ali fiat valute.

GAIMIN-ova formulacija je spodbuditi uporabnike, da uporabijo svojo zasluženo GMRX notranjost ekosistema GAIMIN. GAIMIN je vzpostavil trg za nakup instrumentov, trgovskega blaga, športnih virov in NFT. Pri uporabi zasluženega GMRX za nakupe, bo GAIMIN nagradil osebo v količini, kako – bonus GMRX, znižanja cen, izboljšani atributi NFT za ponazoritev.

Nastavitev deflacijskega žeton omogoča imetnikom žetonov, da pomagajo žetonu pri stalnem svetovnem plačilu po seznamu na borzah, tudi pri oblikovanju notranjih digitalnih ekosistemov plačil.

Zakaj GAIMIN uvaja novo formulacijo za pridobitev NFT?

NFT se najpogosteje prodajajo po nalepki z najvišjo ceno, pri čemer se vpogled v njih ohrani kot zbirateljsko sredstvo, z verjetno naraščajočim plačilom. GAIMINOVA formulacija je obratna. Kljub temu je predmet tega obrazca, da morajo ti NFT še naprej ustvarjati uporabnost in uporabo ali biti povezani z nenavadnimi in zbirateljskimi viri, s katerimi ljudje želijo trgovati. Če uporabnost in uporaba nista ohranjeni, vnema v NFT upade skupaj s plačilom.

Kot igralniško podjetje s tehnologijo veriženja blokov in NFT, integrirano v v bistvu najbolj pametno -všeč videoiger, GAIMIN bo konstruiral NFT-je, ki ne smejo biti najboljše poceni, ampak dodatno uporabne notranje video igre. Z vzdihom, da bi spodbudil uporabnike, da ustvarijo zelo uživajo v GMRX in podaljšali količino GMRX, bo GAIMIN osebno NFT s cenami vrečk, povezanimi s tradicionalnimi nagradami za pasivni dohodek, in tudi spodbudil uporabnike, da polnijo NFT s svojim pasivno zasluženim GMRX.

Začetna študija GAIMIN kaže, da lahko običajna oseba proizvede približno 1 dolar na dan, ko monetizira svoje enote z GAIMIN. Eksplicitni zaslužek se računa na trajanje dejanj monetizacije in učinkovitost njihovega instrumenta. V skladu s tem običajnim dohodkom od 1 USD na dan bo GAIMIN prihranil razpoložljive NFT-je, ki jih je mogoče kupiti tudi za manj kot 1-dnevno monetizacijo, ali NFT-je, ki jih je mogoče kupiti tudi za vlak, 1-dnevno, 1-tedensko, 1-mesečno konvencionalno monetizacijo, za ponazoritev – veliko manj kot $1, $1, $7, $32. To bi morda igralcem iger morda omogočilo, da ustvarijo svoje športne vire v celoti na podlagi njihove udeležbe v omrežju GAIMIN in obdržanja GMRX (pri prehodu na fiat ali raznovrstno kriptovaluto).

Poleg tega GAIMIN uporabnikom omogoča tudi izdelavo NFT glede na trajanje sodelovanja v omrežju za obdelavo zapisov, nekoliko kot prispevek hashrate. Več ur je oseba povezana z omrežjem GAIMIN, boljši je NFT – to ni predmet hashrate prispevka.

GAIMIN lahko uporabnike celo spodbudi, da izberejo GMRX. Imetnik GMRX, ki uporablja svoj zadržani GMRX na trgu, bo ob nakupu z GMRX znižal uvrstitev, bo razvrstil bonuse za posedovanje GMRX in ko bo uporabljal GMRX za shranjevanje NFT, bodo atributi NFT izboljšani.

GAIMIN-ova formulacija je, da dovoli čim večjemu številu igralcev iger, da boste verjetno pripravljeni posredovati, da oblikujejo uporabne in namenske NFT za njihova igralna dejanja in te vire vnesejo v raznolike videoigre, pri čemer ohranijo svoje naložbe v igre na srečo. . GAIMIN gradi prvi interoperabilni NFT

GAIMIN je s tehnologijo blockchain in NFT, ki sta vgrajeni v video igre, v ospredju mode igralne tehnologije. Prej je igralec kupil sredstvo v športu, enakovredno meču, in to sredstvo se lahko tudi najbolje uporabi v tem športu in zaradi razloga, zaradi katerega je bilo spremenjeno v oblikovano. Torej, ostro do očitnega športa, spremenjenega v katero koli področje občudovanja, dvignite skladišče sredstev v enem športu, domnevno, da bi moral igralec znova zagnati, dvignite svoje skladišče sredstev v povsem novem športu. NFT so ena od tehnik na tem področju – izgradnja shrambe sredstev v celoti na podlagi NFT v športu omogoča igralcu, da izbere svoj NFT iz enega športa in ga uporabi v enem drugem športu, nadomestno pa je meč, spremenjen v katerega koli časa občudovanja. meč in če popolnoma nov šport ne bi uporabljal mečev, bi bilo to sredstvo verjetno neuporabno. Interoperabilni NFT rešujejo to področje. Meč v enem športu se lahko spremeni v cvet v drugem športu!

GAIMIN s svojimi tehnološkimi deli GAIMCRAFT goji prve interoperabilne NFT v sektorju. GAIMCRAFT integrira tehnologijo blockchain in NFT v elegantne video igre, ki so enakovredne Minecraftu in GTA5. Interoperabilni NFT, ki se uporablja v Minecraftu, se bo spremenil v očitno sredstvo v GTA5, zaradi česar bo dobro znani NFT bolj uporaben v vseh video igrah in igralcem omogočil, da ustvarijo popolnoma interoperabilno sredstvo, ki je obžalovanja vredno, v celoti na podlagi njihovih pasivnih zaslužkov GMRX. To bi morda spodbudilo uporabnike, da se odločijo za svoj GMRX in ga v celoti uporabijo za nakupe, povezane z GAIMIN. Noben igralec ne bo ostane v okviru

GAIMIN bo kmalu uvrstil svoj žeton GMRX na globalne borze. Ko bo žeton na seznamu, bo platforma GAIMIN izdana globalno. V vmesnem obdobju je platforma najboljša na voljo za preprost prenos. GAIMIN prosi uporabnike, da prijavijo svojo gorečnost na beli črti in sproščamo 80 prenos hiperpovezav na teden uporabnikom. To je naš zaključni del testiranja z aplikacijo in platformo in pripravljeni smo na pripombo po vsem svetu.

Kmalu bomo verjetno vsem, ki imajo pošten instrument, omogočili, da pasivno izdelujejo GMRX nagrade in jih oboje uporabljajo za športne nakupe ali pretvarjajo v raznolike kripto ali fiat valute. Če se uporablja v notranjosti ekosistema GAIMIN, bo izplačilo nagrad izboljšano z dodatnim GMRX, znižanimi izdelki in blagom ali izboljšanimi atributi NFT.

V omrežju GAIMIN lahko sodeluje vsak – GAIMIN ne bi pošteno nagrajeval uporabnikov na podlagi prispevka hashpower, GAIMIN je izdal tudi razplet športnih NFT-jev, ki v celoti temeljijo na urah, povezanih z omrežjem za obdelavo zapisov. To je agnostično glede moči razpršitve in omogoča vsakemu igralcu, da oblikuje uporabne in namenske NFT.

V naslednjih nekaj letih je GAIMIN-ova strategija preprečiti, da bi zapravili prepričani, da lahko okrepimo čim več igralcev saj boste verjetno pripravljeni posredovati, ne da bi se nanašali na učinkovitost njihovega instrumenta, ne na njihov prostor, niti na izboljšanje strokovnega znanja igralcev iger na srečo in jim omogočili, da pomagajo in povečajo svoje naložbe v njihova igralna dejanja.

Torej Ali je GAIMIN podjetje za esport? Fantastično in ne! Je GAIMIN »rudarsko« podjetje ? Fantastično in ne! Ali je GAIMIN konkurent rudarskim podjetjem ? Ne! Ali GAIMIN sestavlja ekipo igralcev iger, ki bi morda lahko pomagali pri njihovi naložbi v igranje iger? Za določene Ali GAIMIN igralcu omogoča podaljšanje svoje naložbe njihovih igralnih dejanj? Za določene Ali igralci izkoriščajo svoje sodelovanje v igri GAIMIN izplača omrežje za obdelavo zapisov? Fantastično Ali GAIMIN uživa to strokovno znanje? Zagotovo

Nobenega igralca ni več v oskrbi! Za več datotek o GAIMIN Gladiators kliknite na to povezavo: https://linktr.ee/GaiminGladiators Za več datotek na GAIMIN klikni na to povezavo: www.gaimin. io Za dosedanje datoteke se zavedajte naslednji računi družbenih medijev GAIMIN:

Facebook: https://www.fb.com/Gaimin.io

Instagram: https://www .instagram.com/gaimin_io/

Twitter: https://twitter.com/GaiminIo LinkedIn: https://www.linkedin. com/company/gaimin/ YouTube: https://www.youtube.com/c/Gaimin

Telegram: https:/ /t.me/officialgaimin Discord: https://discord.gg/7XUnd2kjJK Je daleč podprta objava. Naučite se biti uspešni v naši ciljni publiki prav tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je glavni vir za celotno kripto-povezanost. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite govoriti o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in raznolikih nadomestnih predlogih.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 972039Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najboljše informativne zmogljivosti. Ne gre za zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za pakiranje ali prodajo, ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali neresnično, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi povzročila uporaba ali zanašanje na kakršen koli govorni material, blago ali storitve in izdelke, omenjeni v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -