17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Game Studio Blizzard sprašuje igralce o kriptovalutih in NFT

- Advertisement -

Blizzard, športni studio in polovica družbe Activision-Blizzard je začela anketirati nekatere navdušene igralce o uporabi NFT-jev in vidikov kriptovalut. Pregledovanje, ki se je spremenilo v nekoč najpreprostejše, namenjeno približno enemu od svojih igralcev iger, je sprožilo govorice o možnostih, da bi podjetje tovrstne vidike uvedlo v svoje igre. Kljub temu je Mike Ybarra, vodja studia, to verjetnost zanikal.

Blizzard naredi selektivno glasovanje, vsebuje NFT in Play-to-Make Issues Blizzard, studio za gradnjo iger, ki je ustvaril franšize, uživajo v Starcraft, Warcraft in Overwatch, anketira nekatere navdušene igralce o njihovih mnenjih kadar vključuje NFT in mehaniko play-to-do. Anketa je temeljila predvsem na virih na družbenih omrežjih in se je z igralci posvetovala o težavah, ki so vključevale druga, ekstra sprejeta vprašanja za igralniško podjetje, uživanje v razširjeni resničnosti in igranju iger v oblaku.

Kljub temu je pretvorite v del, ki je neposredno spraševal o mnenju in občutkih teh uporabnikov o vključitvi NFT-jev in vidikov kriptovalut v enega najbolj igralnih IP-jev (intelektualna lastnina) podjetja. Medtem ko je pregledovanje naglo povečalo implementacijo te mehanike v kateri koli šport, je pri nekaterih navdušenih igralcih iger navdušilo glede možnosti, da se to dela.

Kljub temu je vrhunec iz Blizzarda, Mike Ybarra, je zanikal predpostavko in izjavil:

Nihče ne izvaja NFT.

NFT v prihodnosti Oboževalci Blizzard je bil pretresen zaradi odgovora Ybarre in pregledovalca, ki je menil, da je tema nelogična. Kljub temu je to anketo mogoče povezati s formulacijo naprej za Activision Blizzard po pridobitvi, ki jo je sprožil Microsoft za blizu $82 milijard v januarju.

Dolgoročni lastnik podjetja, če pridobitev počisti lepe ovire, s katerimi se sooča, je mogoče pritegniti k uporabi nekaterih Blizzardovih IP-jev za eksperimentiranje z njimi, kar lahko nedvomno najbolj nedvomno modelira obstoj raziskovalne ankete. Kljub temu pa se enkrat obrnejo v negotove novice glede začetne gradnje ankete.

NFT-ji in fenomeni play-to-do zavzemajo teme, o katerih se med navdušenimi igralci franšiz AAA razpravljajo. , ki zasedajo, so pokazali odpor do sprejemanja teh vidikov v raztrganih igrah. Kljub temu jih nekatera podjetja zasedajo že vključila v polovico svojih industrijskih načrtov in celo vlagajo v podjetja, ki so radovedna glede področja.

Nedvomno je eno izmed mnogih najbolj strokovnjakov za kripto podjetij Ubisoft, ki je že lansiral svoj lastni trg NFT, imenovan Quartz, in je podprl Animoca Producers, podjetje, ki podpira The Sandbox, eno v vsaki najbolj znanih popolnoma zasnovanih platformah, ki temeljijo predvsem na metaverse. Kv. Predsednik Enixa Yosuke Matsuda je prav tako razglasil, da je za te modne vidike bolj priljubljen in poudaril njihove prednosti v povsem novem enoletnem pismu.

Za kaj se specializirate za Blizzard, ki raziskuje navdušene igralce iger na NFT-jih in vlečenju, ki ga je treba opraviti? Ponovite nas v spodnjem delu komentarjev.

Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki je pretežno v celoti v Venezueli. Sebe opisuje, da je v igri brez hitenja, saj je vstopil v kriptosfero, ko so se stroški dvignili ves december 1280. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom verbalizacije kriptovalute na družbeni ravni, predstavlja eksplicitno raven pogleda o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga ljudem, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.Pripovedi : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najpreprostejše informacije. To ni razsvetljevalna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za odločitev ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja nasvetov glede financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da bi bila povzročena ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli mrmljanje, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tem besedilu.

2108556698

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -