20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

GameFi in Metaverse, ki ju najmanj muči debakel Terra: dokument

- Advertisement -

Videoigre Blockchain in pobude Metaverse, povezane z NFT, so »uspele obiti naslednji podvrženi trg« z objavo povečanja števila transakcij za 9,5 % in 27% oziroma v Q2.

463 Celotni ogledi

12 Celotne delnice

Blockchain igranje iger in Metaverse je uspelo “obiti” jamo “Lehman brothers-adore” v Terri leta Morda bi lahko – kljub neizpodbitnemu dejstvu, da decentralizirane finance (DeFi) in nezamenljivi žetoni (NFT) niso bili tako srečni, preja pravi.

V juliju 29 preje iz decentraliziranega zbiralnika komunalnih zapisov DappRadar, jama v Terri v letu Morda bi morda nekoč po obsegu postala enaka 2008 drugorazredna hipotekarna kriza — povzroča decentralizirane finance (DeFi), nezamenljive žetone (NFT) in podjetja, podobna Three Arrows Capital (3AC ), Celsius in Voyager, da bi obvladali glavno breme uničenja Terre.

“Dolga je pot do tega, debakel Terra je bila tekma, ki jo obožujejo Lehman Brothers, ki je povzročila šok po vsej širini kripto industrije in popotresne sunke, ki lahko pustijo vtis na nas več mesecev.« Kljub temu je Dappradar uspešno izvedel, da so pobude za igranje iger na področju blockchain in Metaverse pokazale minimalne pomanjkljivosti ali celo določene kazalnike vzklik v enaki dolžini.

Preživeti nevihto Preja primerja različne meritve, da bi pokazala, kako je jama Terra v (za dolžino sredine drugega četrtletja) vplivala na uspešnost različnih sektorjev v kripto med prvima dvema četrtinama tega leto.

Ena od ključnih meritev, ki naj bi jo dosegel yarn, je število transakcij (skupna resolucija izvedenih transakcij), ki dejansko predstavlja angažiranost osebe. DeFi in NFT so zabeležili največje možne padce z 14.8 % in 12.2 % na kos, medtem ko so videoigre blockchain in pobude Metaverse, povezane z NFT, »uspele obiti naslednji podvrženi trg« z objavo povečanj 9. 28 % in 27% vsak.

Preja je tudi dodala, da se je pogosta količina ukazov iz značilnih energetskih denarnic (UAW) v NFT močno zmanjšala 24% v drugem četrtletju je prišlo do padca iger na srečo v verigi blokov lepih 7 %, kar kaže na to, da stranke nadaljujejo z lastnim medsebojnim delovanjem z dApps za igre na srečo “v enaki obliki kot pred incidentom Terra.”

Nakupovalna in prodajna količina za pobude NFT, povezane z Metaverse, je nekoč postala opisana tudi kot »svetilnik upanja«, saj so se količine povečale za velikansko 463% saj je v drugem četrtletju, kljub temu, da je splošni sektor NFT objavil 28.51% padec v Q2.

V ločeni preji DappRadar iz julija je družba nakazala, da bo igranje iger na področju blockchain morda morda poleg tega pripravljeno podaljšati boljše od različnih kripto sektorjev zadnje četrtletje zaradi ne- špekulativne vidike samih video iger.

»Ta bikovski ukaz pomeni, da sodelovanje z digitalnimi svetovi ni več odvisno od njihove dobičkonosnosti za napitnino. Predstavitve digitalnih svetov so same po sebi sproščujoče za tistega, ki namiguje, ker skupnosti ostajajo energične kljub razvrednotenju izvornih žetonov,« je pisalo v preji.

DappRadar je tudi dejal, da je nekoč postalo trajno institucionalno financiranje tako v igrah z verigami blokov kot v Metaverse, pri čemer je poudaril, da številna vrhunska podjetja vidijo potencial za trden gospodarski vzklik v obeh sektorjih, ki se prenaša naprej.

Povezan: Vizionar Metaverse Neal Stephenson gradi verigo blokov za dvig ustvarjalcev

Preja je nadaljevala s poudarkom, da je količina financiranja iger na srečo v verigi blokov in pobud Metaverse ostala nespremenjena v drugem četrtletju kljub pokolu Terra:

»Kljub denarnemu udarcu in spodkopanemu zaupanju v panogo trgovci ostajajo optimistični, ker je reševanje naložb v videoigre blockchain in pobude metaverse ostalo enako četrtletje v četrtletju z 2,5 milijarde dolarjev vložil v Q1 in Q2.«

2008

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -