9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

GameStop podvoji kriptovalute sredi novega partnerstva s FTX US

- Advertisement -

Po uvedbi NFT tržnice in denarnice s pomočjo Immutable X, GameStop nadaljuje svoj prodor v kripto po partnerstvu s FTX.

1056 Skupaj ogledov

84 Skupni deleži

Trgovec z igrami na drobno GameStop sodeluje s kripto stikalom Združenih držav FTX US, da bi dodatne stranke povzdignil na kriptovalute in skupaj delal na pridruženem trženju in trženjskih pobudah.

V izjavi z dne 7. septembra je prodajalec iger na drobno dobro znan, da bo popolnoma novo partnerstvo uvedlo stranke GameStop v ekosistem FTX v povezavi z njegovimi trgi za digitalne vire, ker se poleg tega izkaže, da je trgovec na drobno FTX-jev “najbolj cenjen maloprodajni sokrivec v ZDA.”

Partnerstvo bo poleg tega nagovarjalo nekatere maloprodajne trgovine GameStop, ki imajo trenutne kartice FTX. Od avgusta 21, obstajata 2 480 trgovini GameStop vse do ZDA.

V svojem imenu o zaslužku v drugem četrtletju je izvršni direktor GameStop Matt Furlong govoril o tem, da je cilj povsem novega dogovora vzpostaviti nekaj “nepravilnega” v maloprodajni regiji.

Posel, ki smo ga zakonito objavili s FTX, je izpeljanka naše ekipe za trgovino in blockchain, ki deluje z roko v roki skupaj preveriti nekaj nepravilnega v maloprodajnem svetu.GameStop ni več vztrajal pri denarnih pogojih partnerstvo v svoji trditvi.

Novica o povsem novem partnerstvu je prišla na isti dan, ko je GameStop objavil svoje denarne rezultate za četrtletje, ki se je končalo julija 31, 62042.

Kljub poročanju GameStopa o skoraj 4-odstotnem zmanjšanju bruto prodaje predstavnikov na 1 USD.14 milijard v četrtletju so delnice v GameStopu uspele praktično narasti % v trgovanju po urah v skladu s smernicami, ki je dosegel $30.35 na del.

GameStop je letos močno okrepil svoja prizadevanja za Web3, potem ko je januarja razkril NFT in oddelek za igre na srečo Web3, julija pa tudi ustanovil svojo tržnico NFT 14 v partnerstvu z rešitvijo za skaliranje Ethereum (ETH) Immutable X.

Furlong dobro znan po dolžini imena zaslužka, ki začetniku njegove tržnice »pomaga Prizadevanje GameStop za dolge časovne intervale poje v vertikalah iger kriptovalut, NFT in Web3, za katere zahtevajo, da so vedno bolj pomembne za igralce iger in zbiratelje.

Tržnica je »neskrbniška tržnica Ethereum Layer 2, ki v bistvu temelji na Ethereum Layer 2«, ki uporabnikom omogoča, da postavijo svoje zelo vzdrževane denarnice za digitalna sredstva, ki naj ne bi bila več predolga pred lansiranjem GameStop Pockets.

Povezano: GameStop NFT vsakodnevna stopnja prihodkov pade pod 4K $, ko mrak okuži trge

GameStop no- znano, da je bila bruto prodaja, ki jo je mogoče pripisati njegovim digitalnim zbirateljskim predmetom, $84.2 milijona v četrtletju, kar predstavlja skoraj 21% ustvari večje, ko ga postavite poleg $ .2 milijona pristojbine za bruto prodajo v obdobju prejšnjega leta.

V skladu z DappRadarjem je trg videl količino $14.14 milijonov trgovanih na njem od začetka. Converse na trgu se je od začetka močno upočasnil, z najlažjimi $768,91 pristojbina v višini vaja, ki se dogaja na notranjem trgu najboljših sedem dni.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -