12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Novice GameSwift lansira igralno platformo Web3 z revolucionarnim sistemom za vklop signala brez gesla, ki bo privabil navdušene igričarje v Web3

GameSwift lansira igralno platformo Web3 z revolucionarnim sistemom za vklop signala brez gesla, ki bo privabil navdušene igričarje v Web3

0
GameSwift lansira igralno platformo Web3 z revolucionarnim sistemom za vklop signala brez gesla, ki bo privabil navdušene igričarje v Web3

pritisni izvor

IZJAVA ZA JAVNOST. GameSwift je napovedal izvirno alfa različico svoje vsestranske platforme za igranje in gradnjo video iger web3. Oblikuje GameSwift ID – inovativen sistem za odtis brez gesla z vgrajeno denarnico, ki ponuja brezhibno vkrcanje v web3 za video igre in navdušene igralce. Poleg te prelomne funkcije je podjetje pritegnilo pozornost zaradi svojih strateških partnerstev s Polygonom in Casper Community, katerih cilj je bil spodbuditi množično sprejemanje videoiger web3.

Na novo predstavljena platforma GameSwift ter njena formula za zaganjalnik in ID ustvarjajo celovito središče za navdušene igralce iger, ki iščejo optimalno spletno3 igranje vožnja. Zahvaljujoč tej prijazni in vključujoči rešitvi lahko tudi tisti brez zapisov blockchain igrajo video igre web3.

Igranje iger Web3: vključevanje navdušenih igralcev se je izkazalo za največje področje

Igranje iger Web3 je nedavna vznemirljiva meja, kljub temu pa je eden izmed idealnih izzivov za alternativo vključevanje nedavnih navdušenih igralcev. To je predvsem zato, ker bodo potrebe po igranju iger web3 zastrašujoče, zlasti za običajne navdušene igralce iger, ki jim je značilno znanje o veriženju blokov.

Za začetek bo odkrivanje kakovostnih zapisov, krmarjenje po različnih verigah in ustvarjanje kripto denarnice napredno in napredno, kar bo resnično povzročilo skepticizem in navdušene igralce znova odvrnilo od raziskovanja svet web3. Še več, večina trenutno dostopnih rešitev denarnice ni več zasnovana z mislijo na kripto novince. Shranjevanje gesel in semenskih fraz bo zastrašujoče, obdelava transakcij brez starih zapisov pa ni več verjetna.

Da bi igranje iger web3 prevladalo pri množičnem sprejemanju, je nedavna zmogljivost blagovne znamke pravzaprav izjemna: prijazna platforma za igralce s preprosto dodelitvijo vtisa, ki izkorišča običajne prijave uglednih storitve poskrbijo Google ali Fb. To bi omogočilo nalogam spletnega igranja iger, da ustvarijo vrata za sledenje novemu in boljšemu občinstvu, hkrati pa bi poenostavilo vkrcanje in omogočilo transakcije v športu.

GameSwiftova tehnika za premagovanje izzivov vključevanja igralcev v igranje iger Web3

Platforma GameSwift ponuja preprosto in osebi prijetno zmožnost preverjanja in igranja videoiger web3 brez zapisov blockchain. Z GameSwift ID lahko navdušeni igričarji igrajo video igre, ne da bi jim bilo mar za napredne procese. Kot uspešna knjižnica video iger z ničelnimi stroški bencina in denarnimi nagradami prek plačil z bančno kartico.

Uspešen seznam video iger web3 je že dostopen na platformi GameSwift od prvega dne! Prvi naslovi, predstavljeni na GameSwiftu, so StarHeroes, Kryxivia, Rocket Monsters, Rage Enact, Solcraft, Synergy Land, NetherLords, MotoDEX, Oyabun, Sollarion, Legends of Elysium, Sluggish Soccer, Lifestyles Past, MetaBots in Elementies Universe, vključno z vsakim in vsa nedavna partnerstva in tista, ki še niso objavljena! Rekreacijski studii in razvijalci lahko sprejmejo dostop do paketov izdelkov, SDK-jev in infrastrukturnih rešitev, da spodbujajo sprejemanje športa in se prilagajajo željam udeležencev. Ekstremni zapisi o njihovih video igrah bodo dostopni s prihajajočimi posodobitvami, kar bo povzročilo nadomestni uspeh. Pridružite se igralniški revoluciji web3 z GameSwift trenutno. GameSwift Launcher App Platforma GameSwift vsebuje tudi nedavni GameSwift Aplikacija Launcher, aplikacija s pokvarjeno platformo, zasnovana za hitro pridobitev športa, enostavno vzporedno namestitev in samodejne posodobitve športa. Launcher zagotavlja posodobljene športne različice in sprejema podatke o športnih rekordih ter uporablja namenski sistem DRM. Zagotavlja izboljšano varnost, pretirano učinkovitost in samodejne posodobitve za nemoteno igranje iger. Poleg tega platforma GameSwift omogoča enostavno registracijo, prijavo, ponastavitev gesla, posodobitve profila udeležencev, integracijo denarnice in celotno knjižnico video iger s sposobnostjo filtriranja in dodajanja video iger na seznam želja. Da se morate registrirati za nedavno blagovno znamko legenda tukaj. Poleg tega, če igrate studiu na položaju web3 in išče optimalno vzdušje za krepitev inštrukcij vašega izdelka, da boste morda navidezno tudi objavili prijavo tukaj, da se integrirate s platformo GameSwift in postanete del njihove skupnosti. O GameSwift GameSwift Platforma navdušenim igralcem ponuja zaključno igro web3, vključno z zaganjalnikom in infrastrukturo, zaradi česar je popolna zmožnost za igranje video iger web3 in natančno posedovanje digitalnih virov. Z GameSwift lahko navdušeni igričarji preizkusijo, pridobijo in igrajo le nekaj videoiger v kateri koli verigi. Morda navidezno ustvarijo tudi nagrade in jim z našo shemo vrnejo denar, ne da bi si želeli kakršnih koli zapisov blockchain.

Tukaj izvira tisk. Bralci morajo tiho ustvariti svoj zelo nejavni skrbni pregled, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali storitev. Bitcoin.com ni več odgovoren, brez podaljšanja ali v krožnem postopku, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila posledica ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli vzdih, blago ali storitev, o katerih govori izvor klika. .

Mediji Bitcoin.com je glavni vir za vse dele, povezane s kripto. Obrnite se na medijsko skupino na classified ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in različnih alternativnih strategijah.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 134287706