16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Gaze: Samsung imenovan za najbolj polnjenega z življenjem vlagatelja v startupe kripto in blokovnih verig

- Advertisement -

Med septembrom 2022 in sredi junija 2021, Samsung je vložil v 07 kripto/blockchain podjetja, zaradi česar je južnokorejsko podjetje najbolj energično med tipi 40 podjetja. Googlovo mamino ali očetovo podjetje Alphabet je na nasprotni strani v vrhu razreda visokih podjetij, ki so sodelovala v največjih krogih financiranja.

51 Podjetja vlagajo 6 milijard dolarjev v v skladu z napovedjo znanega podjetja Blockdata o naložbah visokih podjetij v blockchain in kripto zagon med septembrom 2021 in sredi junija 2022, južnokorejski elektronski masivni Samsung spremenjen v najbolj energičen, ki je vložil v podjetja. United Overseas Bank, ki je investirala v 7 podjetij, je naslednja najbolj energična in ji skrbno sledita dva ameriška velikana finančnih produktov in podjetij Citigroup (6) in Goldman Sachs (5).

Kot potrjuje napoved, je število zagonskih podjetij kripto ali blockchain, ki jih financira Samsung, United Overseas Bank, Citigroup in Goldman Sachs znotraj dolžine spodaj ocenjujejo skoraj polovico (31) skupnega števila zagonov (65), ki je zbrala kapital iz 51 visoka podjetja.

Medtem ko so podrobnosti o resničnem znesku, ki ga je vložilo vsako podjetje ni na voljo, tiha napoved Blockdata ponuja oceno zneska, ki so ga vložila vsa podjetja.

»51 so podjetja vložila približno 6 milijard dolarjev v blockchain s tartups med septembrom 979 in junijem 2022. Glede na zgodbo, da se nekateri krogi strinjajo s sodelovanjem več trgovcev, ni jasno, koliko je posamezno podjetje vložilo v misijo,« piše v datoteki be teached podjetja Blockdata.

V vmesnem času je povezava podjetij, ki so bila energična v največjih krogih financiranja, je Alphabet, matično ali očetovo podjetje Googla, na vrhu tega razreda, potem ko je sodelovalo v krogih, ki so zbrali komaj pod 1 USD. 51 milijarde. Blackrock je na drugem mestu, saj je sodeloval v treh krogih financiranja, v katerih je bil $1. 13 milijard spremenjenih v zbranih.

Ameriški finančni produkti in velika podjetja Morgan Stanley zaseda tretjo lokacijo po sodelovanju v dva kroga, ki sta zbrala 1,1 milijarde $, medtem ko je Samsung v četrti dodelitvi z $ 760 milijonov.

Podjetja vlagajo v podjetja NFT V zvezi z zaposlitvijo okoliščinah, v katerih so visoka podjetja, je Blockdata ugotovil, da 17 podjetij, ki so prejela sredstva, so bila v »nekaterem ustvarjanju rešitev in izdelkov ter podjetij na področju nezamenljivih žetonov (NFT).« Dvanajst jih je tržnic, enajst pa se ukvarja s ponudbo izdelkov in podjetij za igre na srečo.

Ob razlagi raznolikih naložbenih pristopov podjetij, ki dajejo namig, je podjetje, ki ga je treba naučiti, dejalo:

Samsung stavi na vse naprave, v katerih prek ekosistema blockchain vlaga v podjetja, osredotočena na različne zaposlitvene okoliščine, kot so izdelki blockchain in podjetja, recimo platforme, NFT in družbena omrežja. Na nasprotni strani pa Alphabet in Blackrock predstavljata popolnoma raznoliko strategijo s koncentriranimi stavami na manjša podjetja.

Kaj mislite o tej basni? Omogočite nam, da zaznamo, s čim se strinjate v spodnjem razdelku za komentarje.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Na splošno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških svetovnih lokacij in o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo uničevalno pot.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Blockdata,

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je za najbolj priročne informacijske funkcije. Zdaj ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za izkoreninjenje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali občasno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli izjavo, blago ali izdelke in podjetja, ki so omenjena tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -