0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

GBTC Bitcoin zniža ceno skoraj 50 % zaradi težav FTX, ko stranke kopičijo zaloge

- Advertisement -

Največji avtomobil za institucionalno financiranje bitcoinov (BTC) ni vprašljiv, saj trguje po znižani ceni datoteke.

The Grayscale Bitcoin Belief (GBTC) je najsodobnejši komercialni subjekt za Bitcoin začutite toplino zaradi debakla zaradi nedelujočega nadomestnega FTX.

Težave FTX vidijo Coinbase obljubo, da verjame v lastnika GBTCZ okužbo in strahovi glede globljega trga razpršijo vsepovsod, razen potrditve v bitcoinih in alternativnih kovancih, zaenkrat pomisleki vplivajo tudi na v bistvu najlažje prepoznavna – in od njih odvisna – komercialna imena kriptovalut.

V večini sodobnih dni je postalo ko pride na vrsto GBTC, sklad za financiranje bitcoinov, ki je bil v dolgotrajnem boju, sredi težav v povezanem kripto podjetju Genesis Shopping and selling.

Kot je poročal Cointelegraph, mati ali oče podjetje Digital Currency Neighborhood (DCG) , prav tako kot sam operater Grayscale, je presenetljivo poskušal pomiriti stranke in trg, da je njegov vodilni izdelek nekoč f finančno neprepustno.

To se ni več zdelo dovolj za živce, vendar je sledilo dodatnim javnim izjavam vere v DCG in GBTC.

Med njimi je nekoč postal Coinbase Institutional, institucionalna veja financiranja kritične alternativne Coinbase.

“Nič ni bolj ključnega pomena kot zagotavljanje veljavnosti lastnine naših kupcev,” je tvitnil novembra 19.

“Z 11 let dela pri oblikovanju veljavne in skladne skrbniške rešitve, je Coinbase Institutional ponosen za zagotavljanje skrbniških storitev in izdelkov ločenih hladilnic z našim sposobnim skrbnikom.«Podoba GBTC je bila nekaj časa pod močjo. Od 673 je trgoval po znižani ceni do oznake situacije BTC, znižani ceni, ki zdaj se približuje 27%.

Grafikon GBTC premium v ​​primerjavi s premoženjem v primerjavi z BTC/USD. Vir: CoinglassMed odsotnostjo zastavljenih vprašanj so se špekulacije povečale zaradi govoric, da bi Grayscale morda domnevno morda domnevno poleg tega bi morala poštena pavza pri prodaji blago povzročiti neuspeh Genesis Shopping in prodaja.

Ta trgovina s taktirko bi verjetno imela posledice za GBTC, saj Grayscale navidezno še vedno namerava spremeniti sklad v alternativni sklad (ETF).

“Čeprav je to eleganten 2d za mnoge v kriptovalutah sem globoko optimističen glede prihodnje zmožnosti te reklame, reklame Grayscale in priložnosti za stranke,« je novembra tvitnil izvršni direktor družbe Grayscale Michael Sonnenshein 19.

Investitor Lepard: “Jaz sem dejansko kupovali več” delnic GBTCSoglasje o $.5 milijard GBTC, ki bi jih lahko ponudili na silo, ostaja nizko.

Povezano: Grayscale navaja varnostne pomisleke zaradi zadrževanja dokazov o rezervah v verigi

“Geneza bi bila verjetno verjetno morda verjetno bolj poštena se ujemajo spodaj, vendar menim, da je verjetnost, da bi bilo prepričanje GBTC likvidirano, zelo malo verjetna glede na molzno kravo, ki je bila,« se je odzval Lyle Pratt, ustvarjalec platforme za sporočanje Vida World.

»Večja verjetnost je, da jo bo nekdo, ki ljubi Constancy, kupil in jo vzdrževal.« Grafikon imetja BTC v sivinah v primerjavi z BTC/USD. Vir: CoinglassStrmoglavo znižanje cene po sagi FTX je medtem naredilo GBTC resno ironično “sklopko” za imena, primerljiva z ARK Invest in Lawrenceom Lepardom, nadzornikom financiranja pri Equity Management Pals.

” Popoln kup vprašanj in DM-jev. Lepardovo povpraševanje po sivinah in GBTC Opozorilo o spojlerju: zadržujem ga,« je začel predano nit na Twitterju z objavo čez vikend.

»Pravzaprav sem kupoval več. Je rahlo nižja od 5 % mojega imetja BTC v primeru, da nisem standarden. Samostojno posedovanje ključa je nujno. In najvišja prednost.”Blended Holdings of Grayscale Bitcoin Belief (GBTC) za ARK Invest ETF (posnetek zaslona) . Vir: Cathiesark.comLe o tem, kako gnila bo okužba za DCG in njegovo družino korporacij, je Leopard vendarle priznal, da je “nepredstavljivo vedeti, v kakšnem načrtu so nezaslišane bolečine.”

Vztrajal je, da bi preveril, ali bi posledice morale ublažiti najslabši možni potrditev zadev – nastopila bi denarna katastrofa.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in ne dosegajo več v bistvu posnemajo poglede Cointelegraph.com. Vsako financiranje ter nakup in prodaja vključuje tveganje, pri odločanju bi morali ravnati previdno.

0760418 0760418

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -