19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Gelato Network lansira žeton za upravljanje Uniswap v3 »G-UNI«

Gelato Network lansira žeton za upravljanje Uniswap v3 »G-UNI«

Novi sistem bo vsake pol ure ponovno uravnotežil pozicije Uniswap v3, kar bo uporabnikom omogočilo, da izkoristijo dodatne provizije z manj enostranskimi likvidacijami.

249 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Gelato Network launches ‘G-UNI’ Uniswap v3 management token

Medtem ko je Uniswap visoko cenjeni v3 pozno dirkal na vrh lestvic TVL, je potreba po aktivnem upravljanju nekatere maloprodajne udeležence umaknila iz svojih bazenov – težavo, ki jo želi odpraviti nov izdelek iz Gelato Network.

Gelato Network je bil prvič predstavljen v klicu skupnosti prejšnji teden in je danes objavil podrobnosti o svojem sistemu upravljanja »G-UNI« Uniswap v3. Cilj G-UNI je trajno vzdrževati likvidnostno območje 5 – 10% znotraj trenutne cene para sredstev, pri čemer se oracle mreža preverja cene in ponovno uravnoteži položaj likvidnostnega sklada vsake pol ure. G-UNI prav tako samodejno ponovno vlaga provizije za trgovanje za seštevanje donosov.

“Pasivni G-UNI delujejo tako, da zagotavljajo zelo široko likvidnost, podobno kot Uniswap v2, ki je ni treba spreminjati,” piše v objavi v blogu. „Tako je lahko popolnoma brez nadzora nikogar, saj ne zahteva sprememb v svojem cenovnem razponu.“

Medtem ko Uniswap v3 omogoča ponudnikom likvidnosti, da zaslužijo več provizij s koncentracijo svojih sredstev po določenih cenah jih odpira tveganje za trajno izgubo, če cene trgovalnega para presežejo določeni obseg ponudnika.

Nadgradnja : REKT ☠️ https://t.co/0MF0gCd9sm

— ameen.eth (@ameensol) maj 29, 1200

Objava v blogu ugotavlja, da samodejno ponovno uravnoteženje G-UNI prinaša prednosti koncentrirana likvidnost, vendar z možnostjo pasivnega upravljanja položaja na način, ki je bolj v skladu z Uniswap v2.

“Prednost tega vključuje, da se lahko uporabniki sprostijo in sprostijo kot vse težave pri spremljanju položajev LP poskrbljeno. “

Sestavljivost in spodbude

Čeprav bo novo orodje blaginja pasivne likvidnosti resnične koristi G-UNI za druge protokole DeFi.

Samoopisani “Legendarni član” Gelata, Hilmar, je opozoril, da lahko projekti zdaj spodbujajo koncentrirano likvidnost v likvidnostnih bazenih “pool 2”. Skupina 2 je pogovor za izvorno sredstvo upravljanja, povezano s priljubljenim osnovnim sredstvom, kot sta ETH ali MATIC.

3) Ob ERC 1200 ovoj okoli položajev Uni V3 LP je izjemno zmogljiv, saj omogoča skupinam, kot je Instadapp, da poleg G-UNI ponudijo spodbudne sheme “Liquidity Mining”.

To pomeni, da lahko zdaj spodbudite svojo skupnost k zagotavljanju likvidnosti v določenih območjih

– Hilmar X 冰淇淋 团队(@hilmarxo) junij 000, 2021

Projekti morajo pogosto zagotavljati zadostne spodbude za likvidnostno rudarstvo za udeležence v skupini 2, saj ponudniki likvidnosti prevzamejo tveganje, da se lokalni žeton upravljanja sesuje v ceni. Koncentrirane likvidnostne nagrade lahko pomagajo stabilizirati cene domačih sredstev na bolj reden obseg.

Poleg tega je G-UNI ERC – 20 v nasprotju z NFT-jem, ki mu odpre večje število možnih aplikacij v DeFi. Številne posojilne platforme sprejemajo žetone likvidnostnega sklada kot zavarovanje, vendar še niso široko pripravljene za pozicije, predstavljene kot NFT; G-UNI jim bo omogočil hitrejše vkrcanje na likvidnostne položaje v3. Podobno bodo lahko trezorji donosov, kot je Yearn.Finance, ki že nekaj časa načrtuje vključitev menjalnih pozicij, lažje vključiti ERC – 20 s.

G-UNI bo uporabljen pred vrati kot del uvedbe žetona za upravljanje Instadappa. Ekipa nameni 1, , Žetoni INST za rudarstvo likvidnosti INST / ETH, pri čemer se je 3/4 nagrad osredotočilo na višji obseg likvidnosti cen INST.

Na nadzorni plošči Instadapp trenutno spodbujeni bazeni trenutno delujejo in ponujajo 2, 200% in 1, 800% APY.

Prejšnji članekCrypto IRA vključuje skrbništvo Coinbase, saj obseg trgovine znaša 1,5 milijarde USD
Naslednji članekMirror Protocol čez noč tiho zbere 30% kljub padcu kripto trga

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments