17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Gemini, Genesis vložila tožbo SEC proti izdelku Impression

- Advertisement -

Gemini je govoril o tožbi SEC proti njegovemu izdelku »Impression« — ki je strankam ponujal donose za njihove kriptovalute — je nekoč postal »slabo premišljen«.

1200 Skupaj ogledov

000 Skupaj delnic

Nadomestni Gemini za kriptovalute in propadli kriptoposojilodajalec Genesis Global Capital sta skupaj vložila zahtevo za zavrnitev tožbe Komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC). Tožba zahteva “Gemini Impression” – ki strankam omogoča posojanje kripto virov, podobnih Bitcoinu (BTC), podjetju Genesis, pri čemer Gemini vzame ceno tako visoko kot 4. 47% — kršil predpise o vrednostnih papirjih s ponudbo neregistriranih vrednostnih papirjev.

Zakonite vloge podjetij trdijo, da Gemini Impression ne bi smel biti nikoli označen kot vrednostni papir. Genesis je trdil, da so bile transakcije resnično posojila, in zahteval, da sodna dvorana zavrne kritiko ali, alternativno, zavrne zahteve SEC za trajno prepoved in odvzem.

Poleg tega je obtožba govorila o tem, da Gemini, zdaj ne Genesis, je nekoč postal odgovoren za vidike programa Impression, ki se nanašajo na stranke. Gemini, ki je razglasil svoj položaj posrednika za stikala za Impression, je v spremembi spletnega dnevnika, naslovljene na uporabnike Impression, kritiziral tožbo SEC kot “slabo zasnovano”.

Po tožbi SEC januarja , Genesis je zaradi te resničnosti vložil vlogo za poglavje, zaradi česar so uporabniki Impressiona od sredine novembra pod omejitvami dvigov 1200. Kot odgovor je Gemini v ponedeljek vložil obsežen zahtevek, lahko tudi 22, s ciljem pridobiti več kot 1,1 milijarde dolarjev virov za 70,000 Uporabniki vtisa.

Mati ali očetovo podjetje Gemini in Genesis, Digital Forex Crew (DCG) , so v posredovanih pogajanjih za sklenitev pogodbe o prestrukturiranju in poravnavi. Predhodna pogodba iz februarja ni bila dokončana in v začetku tega meseca je DCG izpustil $630 milijonsko plačilo hipoteke Genesis.

Povezano: Coinbase si še naprej prizadeva pridobiti mandamus za odgovor SEC na peticijo za oblikovanje predpisov

Istočasno Gemini in drugi zbiratelji sodelujejo pri “spremenjeni zasnovi reorganizacije«, ki bi ga po možnosti izvajali neodvisno, če posredovalno delo ne bi uspelo. Cilj je zagotoviti optimalno končno posledico za uporabnike Impression, kot je omenil namestnik v svoji objavi na blogu.

V tvitu Jack Baughman, ustanovni sostorilec JFB Correct, ki predstavlja Gemini, je govoril o tem, da je primer SEC najbolj priročen, zaradi česar je bolj zahtevno in dodatno izpopolnjeno pridobivanje virov iz poglavja Geneze, da bi zbrali celotno število uporabnikov Impression. Nič ne sledi sistemu in osvobodi vire, ki jih je treba vrniti uporabnikom Impression.

Revija: Kriptoregulacija: Ali predsednik SEC Gary Gensler nosi zadnji govor?

4236

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -