15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Generalni direktor Ark Invest pravi, da ni mogoče izklopiti Bitcoina - regulatorji...

Generalni direktor Ark Invest pravi, da ni mogoče izklopiti Bitcoina – regulatorji bodo sčasoma postali bolj prijazni

Ark Invest CEO Says Impossible to Shut Down Bitcoin — Regulators Will Become More Friendly Over Time

Generalni direktor Ark Investment Management (Ark Invest), Cathie Wood, pravi, da regulatorji ne morejo zapreti bitcoinov. Dodala je, da bodo sčasoma do kriptovalut postali bolj prijazni. Wood ni edini, ki meni, da vlade ne morejo zapreti bitcoinov.

Regulatorji ne morejo zaustaviti Bitcoina, Pravi, da je izvršni direktor podjetja Ark

izvršna direktorica podjetja Ark Invest Cathie Wood delila svoje mnenje o bitcoinu, njegovi ureditvi in ​​vplivu na okolje v soglasju

konferenca v četrtek.

Generalni direktor je dejal, da je bitcoin “že na poti in ga bo nemogoče zapreti dol. ” Dodala je, da bodo regulatorji “sčasoma nekoliko bolj prijazni” do kriptovalut zaradi strahu pred zamudo (FOMO) pri inovacijah, ki prihajajo iz kripto sektorja.

Wood tudi je komentiral vpliv bitcoina na okolje in izjavil, da “polovica rešitev razume težavo.” Opisala je: “Ta revizija tega, kar so rudarji, zagotovo v Severni Ameriki, pripravljeni narediti okoli tega, koliko energije porabijo obnovljivi viri energije, bo to temo močno olajšala in bo spodbudila pospešitev sprejemanja obnovljivih virov energije. onkraj tega, kar bi sicer zavzelo mesto. «

V začetku tega tedna je izvršni direktor Tesle Elon Musk sporočil, da se je na tesnem sestanku, ki ga je pripravil izvršni direktor Microstrategy, srečal s severnoameriškimi rudarji bitcoinov. Michael Saylor. Rudarji so se dogovorili, da bodo ustanovili Bitcoin Mining Council za spodbujanje uporabe obnovljivih virov energije pri pridobivanju bitcoinov.

Wood ni edini, ki verjame, da vlade ne morejo zapreti bitcoinov. Komisarka SEC Hester Peirce je dejala, da je prepoved bitcoinov podobna ukinitvi interneta. “Ne vem, kako bi lahko to prepovedali … Mislim, da bi bilo neumno, če bi vlada to poskušala storiti,” je menila in poudarila: “Mislim, da je zelo težko prepovedati nekaj, kar je v bistvu to-peer technology. “

Kongresnik Patrick McHenry je rekel nazaj 2019 da je bil bitcoin “neustavljiv,” in dodal: “Te inovacije ne bi smeli odvračati in vlade te inovacije ne morejo ustaviti, tiste, ki so poskusile, pa so že propadle.”

Prejšnji teden , izvršni direktor Ark Invest je ponovno potrdil svojo napoved cene bitcoinov in izjavil, da njeno podjetje še vedno vidi, da cena BTC dosega $ 500 K. Nadalje je poudarila, da “vsi naši kazalci pravijo, da je to trenutno kapitulacija.”

Ali menite, da lahko regulatorji zaprejo bitcoin? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

SEC Urges Congress to Pass Cryptocurrency Legislation to Protect Investors

Danish Central Banker Tempted to Ignore Cryptocurrency — Sees Real Threat in 'Big Tech Invading Currency Area'

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene samo. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments