17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Generalni direktor General Motors: "GM nič ne preprečuje, da bi sprejel Bitcoin,...

Generalni direktor General Motors: “GM nič ne preprečuje, da bi sprejel Bitcoin, če obstaja potrošniško povpraševanje”

General Motors CEO Says ‘Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There’s Consumer Demand’

Generalni direktor General Motors ( GM), največji ameriški proizvajalec avtomobilov, pravi, da njenemu podjetju nič ne preprečuje, da bi sprejemala bitcoine, če po njih obstaja povpraševanje potrošnikov. “Seveda si želimo čim bolj olajšati celotno nakupno in lastniško izkušnjo,” je dejal izvršni direktor GM-a.

GM bo sprejel Bitcoin, če bo povpraševanje, CEO navaja

Mary Barra, izvršna direktorica General Motors (NYSE: GM), je spregovorila o možnostih največji ameriški proizvajalec avtomobilov, ki je Bitcoin sprejel v intervjuju za CNBC v sredo.

Sklicevanje na izvršnega direktorja Tesle Elona Muska, ki je prejšnji teden izjavil, da bo njegovo podjetje za električna vozila lahko spet začelo sprejemati BTC, so Barra vprašali ali bo GM sprejemal kriptovaluto za plačila. Odgovorila je:

Ničesar nam tega ne preprečuje. Poganjale nas bodo naše stranke. Vsekakor želimo čim bolj olajšati celotno nakupno in lastniško izkušnjo. Sledili bomo njihovemu vodstvu.

Ko je Tesla objavil februarja da bo Bitcoin sprejel za plačila, je direktorica GM dejala, da njeno podjetje ne zanima, da bi storilo enako. Vendar je Barra konec marca v razpisu za zaslužek omehčala svoje stališče do BTC in dejala, da bo podjetje razmislilo o sprejetju kriptovalute, “če bo močno povpraševanje potrošnikov.” V sredo je potrdila, da se stališče njenega podjetja glede bitcoinov ni spremenilo.

Medtem je Musk ta teden dejal, da bo Tesla nadaljevala s sprejemanjem bitcoinov. “Ko bo potrjena razumnost (~ 50%) rudarji porabijo čisto energijo s pozitivnim prihodnjim trendom. “

Ali menite, da bo General Motors kmalu sprejel bitcoin za plačila? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Beach Town in El Salvador Bustles With Growth After BTC Becomes Legal Tender

Entertainment Giant Fox Teams up With Bento Box to Manage $100 Million NFT Creator Fund

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments