19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Generalni direktor JPMorgana Jamie Dimon je skeptičen do kriptovalute, kljub temu pravi, da “ni več vse pokvarjeno”

- Advertisement -

Jamie Dimon, izvršni direktor JPMorgan Hotfoot pravi, da kriptovalute ne ljubi več posebej, vendar bo ščitil vašo ljubko, da vanj vložite denar. Kljub temu vidi prednosti v nekaterih vidikih digitalnega tujega denarja.

Jamie Dimon iz JPMorgana o Crypto, Digital Forex Izvršni direktor JPMorgan Hotfoot Jamie Dimon je v intervjuju za KMTV 3 News Now v petek v Omahi govoril o kriptovaluti prej kot na letnem sestanku delničarjev Berkshire Hathaway ta konec tedna.

V komentarju o kriptovaluti, vključno z bitcoinom, je šef JPMorgan govoril o:

I nenehno razkrivam, da mi ni posebej všeč. Zaščitim vašo ljubko, da jo uprizorite. Razkril bi, da bodite zelo, zelo previdni, kakšno količino denarja vložite v to.

Kljub temu Dimon vidi koristi v nekaterih vidikih kriptovalute, ki ustreza njeni tehnologiji, priznava, da ima bančna industrija svoje neučinkovitosti. Upravitelj je menil:

Ni več vse to neprijetno. V primeru, da ste mi govorili: “Želim poslati $12 prijatelju v tuji državi,” to bi po naključju štelo za dva tedna in vam določilo $80. Morda ga boste uveljavili tudi z digitalnim tujim denarjem in to vam bo štelo nekaj sekund.

»Torej , se bo izšlo. Mislim, da bi to sčasoma sprejelo na stotine igralcev, vključno z bankami,« je zaključil. Kljub temu ni navedel, ali se nanaša na kriptovalute, stabilne coine, digitalne valute centralne banke (CBDC) ali uživa v JPM Coin.

JPMorgan Hotfoot uživa v digitalni tujini denar, imenovan JPM Coin. Dimon je prej opisal: »Izvajamo omrežje blockchain, imenovano Liink, da bankam omogočimo polovico naprednih podatkovnih zapisov, poleg tega pa izvajamo blockchain za prenos tokeniziranih depozitov v ameriških dolarjih z JPM Coin.« Spletna spletna stran JPM Coin navaja, da kovanec “olajša gibanje za zaupanja vreden čas in pomaga odpraviti elegantne ovire častitljivih izprijenih obmejnih skladov.”

Dimon je že dolgo bitcoin in kripto skeptik. Novembra zadnjega leta je opozoril ljudi, naj se pri vlaganju v kriptovalute preučijo, pri čemer je navedel, da nimajo intrinzične oznake. Oktobra je govoril o tem, da je bitcoin postal nepogrešljiv in se spraševal, kako slabo zagotavlja.

Medtem je v aprilskem pismu delničarjem govoril o tem, da so decentralizirane finance (defi) in blockchain zaupljiv. Poleg tega JPMorgan zdaj ponuja vrsto naložbenih produktov v kriptovalute.

Kakšno dogajanje ste si ogledali glede povratnih informacij Jamieja Dimona? Sporočite nam v spodnjem prispevku za povratne informacije.


Kevin Helms
Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 720 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti bitcoinov, programov za oskrbo z izvorom, omrežnih učinkov in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Ocena kreditne sposobnosti 2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najpomembnejše informativne funkcije. Ne gre več za neposredno zagotavljanje ali nagovarjanje predloga za rop ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, storitve in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli skrb ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli lisp material, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -