17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Generalni direktor Pantere: "Panika" na kripto trgu se umiri, zdaj je čas...

Generalni direktor Pantere: “Panika” na kripto trgu se umiri, zdaj je čas za nakup

Šef Pantere je navedel tri glavne razloge, zakaj so kripto trgi odvrgli trilion dolarjev tržne kapitalizacije.

2049 Skupno ogledov

22 Skupaj delnice

Pantera CEO: Crypto market 'panic' is subsiding, now's the time to buy

Dan Morehead, izvršni direktor družbe Pantera Capital, je prepričan, da se velika prodaja kriptofonije upočasnjuje, ker misli, da smo “od te panike videli največ”.

V mesečno glasilo, objavljeno junija 14 je tvegani kapitalist izjavil, da je najboljši čas za nakup takrat, ko so trgi “precej pod trendom”. Grafikon odstopanj trenda Bitcoin je podkrepil to trditev, saj je pokazal, da je bilo sredstvo v primerjavi s trendom le petino svojega življenjskega cikla.

Za nove vlagatelje je najbolje, da kupujejo, ko trg je precej pod trendom. Zdaj je eden takih časov. # Bitcoin je bil le ta “poceni” glede na svoj trend 20. 3% preteklosti 11 let.

Več pogledov na časovni razpored trga je v našem junijskem pismu vlagatelja: https : //t.co/AOvhFyxBJh pic.twitter.com/2bsxbw5Iay

— Dan Morehead (@dan_pantera) junij 16, 2021

Zatrdil je tudi, da medletni donosi ne pomenijo, da je Bitcoin tudi precenjen.

»Medletna donosnost ni nikoli šla dobesedno izven okvirov kot v preteklih vrhuncih. Trenutno se trguje pri 281% medletno – kar se zdi povsem verjetno glede na tiskanje denarja, ki se je zgodilo v tistem obdobju. “

Morehead je nadaljeval razložiti, da je konvergenca treh novic, zaradi katerih so trgi tako močno padli.

Še en pritisk Kitajske je bil eden glavnih dejavnikov, toda, kot je poudaril Morehead, zgodilo že večkrat.

“V redu, vzemimo najnovejšo kitajsko stvar o” prepovedi bitcoinov “s širšim objektivom. Zdi se, kot da smo ta film že videli. «

Navedel je osem ločenih incidentov v enakih letih, ko je Kitajska prepovedala Bitcoin ali zatirala industrijo, čemur je sledil grafikon z velikimi dobički, ki jih je Bitcoin pozneje dosegel. Peking je prav tako zatiral rudarske operacije Bitcoin zaradi zaskrbljenosti glede porabe energije, saj si prizadeva za ogljično nevtralnost.

Povezano: Znaki, da se stopnja zgoščenosti Bitcoin začenja odmikati od Kitajske

Drugi razlog, ki ga je navedel šef Pantera Capital, je bil ameriški dan obdavčitve, ki je tradicionalno vplival na trge, saj so se vlagatelji odločili likvidirati nekatere svoje deleže, da bi zbrali denar za svoj davčni račun.

“Prejšnji cikli davčnega dne so sedem dni pred davčnim dnem dosegli najnižjo vrednost. To je izjemno smiselno. Približno toliko časa traja, da svoj denar prenesete iz menjalnice in na svojo banko. «

Tretji dejavnik, ki ga je poimenoval, je bil Elon Musk 180 dne Bitcoin, vendar ni podrobneje opisal vpliva tweetov direktorja Tesle na takratni trg. Musk je maja povzročil “tweet war” 17, ko je namignil, da bo Tesla morda prodala nekatere svoje deleže BTC zaradi skrbi za okolje zaradi porabe energije.

Kripto trgi sredstev so se strmoglavili 43% od njihove najvišje vrednosti v višini 2,5 bilijona USD sredi maja, ki je v naslednjih tednih izgubila več kot bilijon dolarjev celotne tržne kapitalizacije. Trgi se konsolidirajo, odkar so maja dosegli najnižjo točko v tem umiku 24 in trenutno znašajo okoli 1,6 bilijona USD.

Prejšnji članekCNN prodaja zgodovinske novice “trenutke” kot NFT-je
Naslednji članekUslužbenci indonezijskih centralnih bank, ki izvajajo prepoved kriptoplačil

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments