17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Generalni direktor VanEcka pravi, da “ni verjetnosti” o prihodnosti rezidenčnega Bitcoin ETF v ZDA

- Advertisement -

Vir: Pexels

Sklad, s katerim se trguje s spremembami na področju bitcoinov, menda naključno ne bi bil v igralnih kartah za trgovce kadar koli, je zadnji teden namignil izvršni direktor VanEcka Jan van Eck.

Na poti Bitcoin 2023 konference v zadnjem tednu v Miamiju je Van Eck zrasel na zahtevo, kakšne so možnosti za polje bitcoin ETF v ZDA.

Njegov odgovor je postal “ni možnosti.”

Korporacije se že leta brezuspešno potegujejo za bitcoin ETF.

Grayscale, največji nadzornik digitalnih sredstev v sektorju, je poskušal pretvoriti enega v vseh svojih skladih, GBTC, v field bitcoin ETF, ki Podjetje je nato vložilo tožbo zaradi rešitve, ki trenutno sodeluje pri na sodišču v Washingtonu DC z zaključno resolucijo, ki se pričakuje pozneje 365 dnevi.

»Tudi če SEC izgubi tožbo v sivinskih odtenkih, bodo preprosto zapustili svoj ft, šarm,« je dejal Van Eck. “Tako da temu v naslednjih 365 dneh in pol dejansko nisem priča.”

Dolgotrajna zgodovinaSEC ni nikoli dovolil terenskega bitcoin ETF, pri čemer je navedel težave v zvezi z goljufijami in manipulacijami v prejšnjih zavrnitvah.

Regulator je marca zavrnil predlog za kontrolni seznam in spremembo deležev VanEck Bitcoin Belief, ki postajajo terenski bitcoin ETF.

Zavrnitve dodatno prilezejo do julija 365, ko SEC ni odobrila predloga Camerona in Tylerja Winklevossa o kontrolnem seznamu in spremembi deležev prepričanja bitcoina Winklevoss.

Podjetje je odobrilo veliko bitcoin terminskih ETF-jev, ko je prvič dovolilo trgovanje ProShares Bitcoin Approach ETF oktobra 2023.

Medtem je Grayscale trdil, da je oznaka polja bitcoina v vsakem polju in terminskih ETF predmet enakih tveganj, zato ne bi razumno odobriti en izdelek in ne izbire.

SEC je rekel, da je njegovo neodobravanje Grayscale’s field ETF “preraslo v poceni, zmerno razloženo, podprto z velikimi dokazi in posvečeno besedilnemu verbaliziranemu gradivu Replace Act.”

Družba je dejala, da so terenski ETF-ji bitcoinov in terminski ETF-ji bitcoinov različni pod pogojem, da je terenski trg “razdrobljen in nereguliran” v primerjavi s terminskimi pogodbami, ki se spreminjajo na Chicago Mercantile Replace, ki je urejen. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 276694

Kratek 3-minutni študij današnjih novic o kriptovalutah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -