-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Genesis daje Meta4 Capital posojilo v višini 6 milijonov dolarjev, zavarovano z...

Genesis daje Meta4 Capital posojilo v višini 6 milijonov dolarjev, zavarovano z NFT

Institucionalni trgovci dodatno in dodatno vstopajo v prostor NFT, še posebej pa jih privlači zagotavljanje običajnih nadomestnih možnosti za posojila.

91

Celotni ogledi

Polni deleži

Genesis issues $6M NFT-backed loan to Meta4 Capital Genesis issues $6M NFT-backed loan to Meta4 Capital

Genesis International Capital je dal eno od svojih prvih posojil, podprtih izključno z NFT, za 6 milijonov dolarjev Meta4 Capitalu, agenciji za upravljanje financiranja s sedežem v Miamiju, ki je večinoma popolnoma osredotočena na Web3. To posojilo v veliki meri ni pravilno zaradi svoje količine, ampak zaradi popolne uporabe nezamenljivih žetonov (NFT) kot zavarovanja, namesto poleg širšega likvidnega zavarovanja. Meta4 deluje kot NFT VC, ki ga podpira Andreessen Horowitz, specializiran je za pridobivanje domnevno redkih in zgodovinsko dobro znanih NFT.

Izkupiček posojila Genesis je bil premajhen za dokončanje naročila Meta4 faza treh NFT-jev Sotheby’s Metaverse »Natively Digital« oktobrska javna prodaja NFT: 3,4 milijona dolarjev vreden zlati jahtni klub Bored Ape Yacht Club v vrednosti 3,4 milijona dolarjev 8817, redki Pepe PEPENOPOULOS za 3,6 milijona dolarjev in NFT Mitchella F. Chana iz FingerprintDAO za 1,5 milijona dolarjev. Te pridobitve so delovale kot premostitveni kapital, razen da je Meta4 1. decembra zaključila krog serije B za nerazkrito količino. Vsi Meta4 trgovci so pridobili sorazmeren kos vsakega nabavljenega artikla.

Brandon Buchanan, izvršni direktor in soustanovitelj Meta4 Capitala, je za Cointelegraph povedal, da posojila, zavarovana z NFT, zagotavljajo večji načrt za zadržanje nadzora nad grožnjo osnovnega sredstva, najbolj stabilnega Ether ( ETH).

»NFT-ji, ki so lahko v drugem primeru v večinoma statičnem filozofiranju, se zdaj pripravljajo na delo in smo v položaju, da finančno načrtujemo donosnost v diagramu nad plačili za hobi za naše trgovce tako z nabavo dodatnih NFT-jev kot z zaslužkom z diagramom protokolov DeFi.«

Buchanan je poleg tega izrazil svoje “vzbujanje” nad partnerstvom s posredniško družbo Genesis, ki ponuja “verodostojnost” in plačilo za NFT in posojila, ki jih podpira NFT.