19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Genesis Digital Assets od Kanaana kupi 10.000 Bitcoin rudarjev

Genesis Digital Assets od Kanaana kupi 10.000 Bitcoin rudarjev

Genesis Digital Assets Purchases 10,000 Bitcoin Miners from Canaan

ASIC v Pekingu proizvajalec ploščadi Canaan napovedal prodajo 10, stroji za pridobivanje bitcoinov podjetju Genesis Digital Assets Limited. Canaan namerava dostaviti 10, A 1246 in A 1166 Pro Avalonminers do konca meseca.

Canaan za dostavo 10, Bitcoin rudarji do Genesis Digital Assets

Podjetje Canaan (Nasdaq: CAN) je že veliko delalo 2021 , saj proizvajalec ASIC rudarske ploščadi verjame, da bo videl okoli $ 250 milijonov prihodkov ob koncu drugega četrtletja.

Večji delež pričakovanih prihodkov je posledica številnih naročil za rudarske ploščadi v

različnih podjetij, ki kupujejo na tisoče Avalonminerjev. V sredo je podjetje sporočilo, da je Genesis Digital Assets poravnal naročilo za nakup 10, 000 A 1066 in A 1166 Pro Avalonminers.

Po navedbah Canaana bo pošiljka rudarske ploščadi družbi Genesis Digital Assets v celoti dostavljena do junija 30, 1280. Obe družbi imata obstoječe odnose, saj je Canaan prodal $ 93 konec aprila bodo podjetju v vrednosti naslednje generacije rudarjev bitcoinov.

“Veseli smo, da nadaljujemo naše strateško partnerstvo s Kanaanom za podporo tem načrtom. , «Je v sredo komentiral soustanovitelj in izvršni predsednik Abdumalik Mirakhmedov iz Genesis Digital Assets. Mirakhmedov je še dodal:

Naša strategija je bila vedno rast hitrejša od preostalega trga. Da bi to dosegli, je treba zgraditi in zagnati nove podatkovne centre, razširiti zmogljivosti obstoječih objektov in namestiti prvovrstno strojno opremo. Naši nedavni nakupni nalogi za kanaanske rudarje Avalon nam bodo pomagali, da bomo v naslednjih mesecih povečali hitrost razpršitve za najmanj dvakrat.

Genesis Digital Assets je bil predstavljen leta 2013 in trdi, da je od takrat izkopal “več kot milijardo ameriških dolarjev bitcoinov”. “Od junija 2021 je bila zmogljivost podatkovnega centra Genesis Digital Assets več kot 140 MW, prevedeno v skupni hashrate v presežek 2,1 EH / s, kar je več kot 1,4% celotnega hashrateja Bitcoin omrežja, «ugotavlja razkritje družbe.

Canaan že celo leto razkriva naročila s podjetji, kot je Mawson Infrastructure Group in Hive Blockchain. Izdelovalec rudarskih ploščadi ASIC s sedežem v Pekingu je tudi letos lansiral nov potopljeni rudar bitcoinov s tekočim hlajenjem, imenovan Avalonminer A 1066 I.

V zadnjem času je Canaan po zatiranju rudarjenja bitcoinov na Kitajskem razkril, da podjetje razvija rudarsko ploščad ASIC storitev v Kazahstanu. Drugi vrhunski proizvajalci ploščadi za rudarjenje bitcoinov, kot sta Microbt in Bitmain, so tudi letos videli, da so naročili na tisoče ploščadi.

Kaj menite o Kanaanu, ki prodaja Genesis Digital Assets 10, 000 rudarji bitcoinov? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Abkhazia Shuts Down 8 Crypto Farms Amid Ongoing Crackdown on Mining

Reports of Mining Sector Cleanup Put China’s Yunnan Province in the Spotlight

Oznake v ta zgodba

Abdumalik Mirakhmedov, ASIC rudarji, ASIC rudarske ploščadi, Avalonminers, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin mining, Canaan, genesis, Genesis Digital Assets, Mawson Infrastructure Group, rudarske ploščadi, Nangeng Zhang, SHA 256

Zasluge za slike 1838972614: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments