0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Genesis Nakupovanje in prodaja kaže "trdne znake" razcveta institucionalnih kripto naložb, ki...

Genesis Nakupovanje in prodaja kaže “trdne znake” razcveta institucionalnih kripto naložb, ki se pospešuje naslednje leto

Genesis Trading Sees 'Strong Signs' of Institutional Crypto Investment Growth Accelerating Next Year

Genesis, vodja nakupovanja in prodaje tržni vpogledi pravijo, da institucionalno financiranje pojasnjuje v okviru kriptovalute ob zaključku mesecev “je bil optimističen.” Vlada dodal: »Opažamo omembe vredne kazalnike, da se to pospešuje v naslednjem letu.«

Trdni znaki Razcvet institucionalnih naložb, ki se pospešuje naslednje leto

Noelle Acheson, vodja tržnih vpogledov pri Genesis Shopping and selling, je delila svoje poglede na trg kriptovalut in kaj bi vlagatelji morda nenavdušeni poizvedovali v 2023 s CNBC v torek. Priznala je:

Institucionalna razlaga ob zaključku 10 mesecev je bil optimističen. Opažamo omembe vredne kazalnike, da se to pospešuje v naslednjem letu.

Genesis Nakupovanje in prodaja je storitev za maščobe vrhunsko posredništvo v digitalni valuti. Podjetje ponuja udeležencem na trgu popolnoma vgrajeno platformo za zamenjavo, izposojo, posojanje in skrbništvo digitalnih virov. Je hčerinsko podjetje v popolni lasti Digital Currency Community (DCG), enega izmed največjih nejavnih vlagateljev v blockchain in podjetja za digitalno premoženje.

Acheson je pojasnil, da institucionalno financiranje pojasnjuje bo dosegel tako z naložbami neposredno v žetone kot podjetja znotraj kripto ekosistema. Dodala je, da se zdi, da se naložbe v infrastrukturna podjetja kriptotrgov zmanjšajo glede na “količino denarja, ki ga je mogoče dobiti, ko poskušajo iskati donose.”

Pojasnila je, da institucionalni vlagatelji širijo svojo radovednost onstran bitcoina in etra v manjše in tvegane kriptovalute za diverzifikacijo svojih portfeljev.

“Ena med milostnimi razpoloženji nad prejšnjim 12 mesecev je bila migracija rudarjenja bitcoinov iz Kitajska. Veliko tega je šlo v ZDA … Še posebej velik za trg bitcoinov je dostop, ki rudarjem bitcoinov omogoča do financiranja,« je še dejal Acheson. kriptovaluta se povečuje, sestavljena iz zaznave Nickel Digital Asset Management, ki kaže, da 82% institucionalnih vlagateljev in upravljavcev premoženja namerava povečati svojo reklamo o kriptovalutah od zdaj do 2023. Institucionalni vlagatelji se segrevajo tako kot kriptovalute, čeprav pričakujejo bistven popravek na trgu kriptovalut.

Oktobra je finančna institucija za globalno financiranje JPMorgan priznala, da se “zdi, da se institucionalni vlagatelji vračajo k bitcoinu v po vsej verjetnosti, da bi to videli kot boljšo zaščito pred inflacijo kot zlato.” Vse več prijaznih bank svojim strankam ponuja kripto storitve zaradi velikega povpraševanja. Ameriška denarna institucija je na primer oktobra potrdila, da uvaja storitve kripto skrbništva zaradi omembe vrednega poizvedovanja institucionalnih strank.

Oznake v tem računu

bitcoin obeti, bitcoin obeti 2021, kriptotrg, kripto obeti, obeti kriptovalute, DCG, skupnost digitalnih valut, genesis, Genesis Nakupovanje in prodaja, genesis trgovanje s kripto, institucionalna posvojitev, institucionalna razlaga, razlaga financiranja

Kakšno se vam zdijo Achesonove komentarje? Omogočite nam razumevanje v spodnjem delu komentarjev.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti Bitcoin, tehnikah zagona dobave, rezultatih skupnosti in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj produktivne informativne funkcije. To ni več pravilna odhodna dobava ali povpraševanje po dobavi za izbiro ali prodajo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli zanikanje, blago ali storitve, navedene v tem členu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments