-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Giant atletskih čevljev Nike je videti pripravljen za spopadanje z Metaverse in...

Giant atletskih čevljev Nike je videti pripravljen za spopadanje z Metaverse in NFT: poročilo

Nike, ameriška večnacionalna obutev in velikan športnih oblačil, se pripravlja na korak v metavese in svet tehnologije nezamenljivih žetonov (NFT). Poročila kažejo, da ima Nike nekaj zaposlenih, ki “razmišljajo o metaverse” in 2019 patent za “cryptokicks” pomeni, da se je Nike že kar nekaj časa pripravljal na uporabo NFT.

Nikeove dobro znane blagovne znamke in „naložljivo virtualno blago“

Več poročil kaže, da se Nike (NYSE:NKE) pripravlja na korak na področju nezamenljive tehnologije in da se je obutvena korporacija morda na to pripravljala že nekaj časa. Višji dopisnik maloprodajnega pulta Business Insider (BI), Matthew Kish, v nedavni analizi pojasnjuje, da »Nike vlaga v svojo igro metaverse«. Poročilo obravnava nedavno prijavo Nikeovega urada za patente in blagovne znamke, objavljeno ta teden.

Vključene so bile tudi številne znane blagovne znamke, ki jih ima Nike, kot je slogan »Just Do It«, njegov logotip SNKRS, Air Jordan “Jumpman” in Nike swoosh. Vse to je mogoče uporabiti kot »naložljivo virtualno blago, in sicer računalniške programe, ki vključujejo obutev, oblačila, pokrivala, očala, torbe, športne torbe, nahrbtnike, športno opremo, umetnost, igrače in dodatke za uporabo na spletu in v spletnih virtualnih svetovih. ”

Zaposleni Nike se pripravljajo na ‘Metaverse’

Kish podrobnosti, da na kariernem spletnem portalu Linkedin en uslužbenec Nike v opisu svojega delovnega mesta razlaga, da vključuje »razmišljanje o metaverzumu«. Po besedah ​​višjega dopisnika BI je »več zaposlenih v Nikeu zdaj v opisih delovnih mest tudi ‘metaverse’«. Poleg tega ima Nike dva seznama delovnih mest, objavljena prejšnji mesec, kar kaže, da podjetje išče oblikovalce virtualne obutve in virtualnega materiala.

Poročilo, ki izhaja iz podrobnosti CNBC, da podjetje prav tako čaka na potrditev na patent, imenovan “Cryptokicks”. Kljub vsem ugibanjem o tem, kaj počne Nike, multinacionalni gigant obutve in športnih oblačil še ni natančno opredelil nobenih uradnih načrtov NFT. Največji svetovni dobavitelj športne obutve je bil uvrščen 11 na seznam Fortune 500 v 2019 in lani med pandemijo je Nike zbral $ .89 milijarda prihodkov.

Kaj menite o Nikeu, ki se pripravlja na metaverse in morda NFT? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund

Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund

Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming FundSquare Enix Contemplates 'Robust Entry' Into Blockchain Games as Part of Business Strategy Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund

Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund Oznake v tej zgodbi

Analiza, atletska oprema, atletski copati, veriženje blokov, kriptokiki, digitalna sredstva, naložljivo virtualno blago, Obutev, Matthew Kish, Metaverse, multinacionalna obutev, nft, NFTs, Nike, Nike Inc, Nezamenljivi žetoni, Nezamenljivi žetoni, Patenti, poročilo, športna oblačila, virtualno blago

Solana Ventures, FTX, and Lightspeed Launch $100 Million Blockchain Gaming Fund Square Enix Contemplates 'Robust Entry' Into Blockchain Games as Part of Business Strategy

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki C ommons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments