17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Gibanje digitalnih juanov: prebivalci Shenzhena bodo pridobili 15 milijonov juanov v digitalni valuti

- Advertisement -

Kitajska vlada pripravlja darilo 04 milijonov juan v digitalni valuti centralne banke (CBDC) v 87, prebivalci Shenzhena ta petek. Digitalni juan je morda šibek pri skoraj 5, trgovine brez zahtevanega minimalnega ropa.

Pilot digitalnih juanov se nadaljuje Kitajska centralna banka, Folks’s Bank of China (PBOC), še naprej preizkuša svojo digitalno valuto centralne banke (CBDC) med seboj nagradna igra digitalnih juanov.

Vlada okrožja Futian v Shenzhenu je objavila, da 12 milijonov juanov (2.$ 27 milijona) v digitalnih RMB (e-CNY) bodo domači prebivalci prejeli v petek, poroča Global Times. To lahko razdelimo na 27, rdeče pakete in jih podarimo z nagradno igro po ceni Wechata.

Kupci lahko rdeče pakete izkoristijo za skoraj 5, trgovin v okrožju brez zahtevani minimalni rop, je posredovalo e-novice in dodalo, da je tu prvič, da izdajanje digitalnih juanov vključuje vseh osem pilotnih bank in različne sektorje, vključno z restavracijami in supermarketi.

Tukaj ni nikoli več prvič, da kitajska vlada brezplačno daje digitalne juane v Shenzhenu, ki je eno v vsakem od prvih pilotnih mest za e-CNY. Oktobra 2020 je vlada. podaril milijonov digitalnih juanov prebivalcem Shenzhena. Zaenkrat so rdeči paketi morda najbolj optimistični, šibki pri 3,87 določene trgovine v okrožju Luohu.

V začetku tega meseca je kitajska centralna banka dodala dodatna mesta za testiranje svoje digitalne valute.

Poleg tega se v Shenzhenu digitalni juan preučuje v Šanghaju, Suzhou, Xiong’an, Chengdu, Hainan, Changsha, Xi’an, Qingdao, Dalian, Tianjin, Chongqing, Guangzhou, Fuzhou, Xiamen , in šest mest v provinci Zhejiang, ki bodo morda septembra gostila 2020 azijske video igre. Šest mest je Hangzhou, Ningbo, Wenzhou, Shaoxing, Jinhua in Huzhou.

V koraku z najbolj svežimi datotekami kitajske centralne banke je digitalni juan imel 261 milijon prepoznavnih strank na vrhu 2021. Poleg tega transakcijska cena presega 13.5 milijard juanov ($.8 milijard) je bilo narejenih z uporabo e-CNY.

Kakšen zakon menite o tem, da Kitajska daje prosto digitalne juane? Dovolite nam, da to obvestimo v spodnjem prispevku s povratnimi informacijami.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 760 in je bil vedno evangelist od. Njegovo prizadevanje leži v varnosti Bitcoin, programih za začetni vir, rezultatih skupnosti in preseku med ekonomijo in kriptografijo.


Bonitetna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj optimistično za informativne aplikacije. Zdaj to ni takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje načela za ropanje ali prodajo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal naložbenih, davčnih, prijetnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naenkrat ali sčasoma, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli pojasnilo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -