25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Giganti kripto izmenjave razmišljajo o Indiji, kljub regulativni negotovosti

Giganti kripto izmenjave razmišljajo o Indiji, kljub regulativni negotovosti

Kraken, Bitfinex in KuCoin bi lahko postali naslednja večja kripto borza, ki bi poskušala servisirati ocenjeno indijsko 15 milijonov kripto vlagateljev.

1091 Skupaj pogledi

2 Skupaj delnice

Crypto exchange giants mulling India foray despite regulatory uncertainty

Nekatera največja imena v kripto izmenjavi naj bi si želela zajeti indijski trg trgovanja s kriptovalutami, čeprav vlada še ni izdala jasne regulativne politike.

Po poročanju Reutersa , viri pravijo, da Kraken, Bitfinex in KuCoin preučujejo možnosti za ustanovitev trgovine v Indiji.

Kripto izmenjevalni gigant Binance je na indijski trg vstopil že leta 2019, ki je prevzel eno najbolj prepoznavnih platform za trgovanje s kriptovalutami WazirX.

Omenjena trojka bi lahko nadaljeval podobno strategijo vstopa tudi z nakupom ali oblikovanjem strateških partnerstev z drugimi indijskimi kripto borzami.

Po navedbah vira Reuters bi te globalne xchanges že razumejo pogoje poslovanja v Indiji, vključno s predhodnim skrbnim pregledom za pridobivanje lokalnih kripto borz.

Poleg sodelovanja z indijskimi kripto borzami bi lahko te platforme iti po pomožni poti, da ugotovijo svojo prisotnost v državi.

Kot je že poročal Cointelegraph, je ameriška borza Coinbase napovedala načrte za razširitev svojega poslovanja na Indijo in se je od takrat začela najem strokovnjakov za inženiring, podporo strankam in razvoj programske opreme v državi.

Aprila je podjetje najelo tudi Pankaja Gupto, ki je prevzel vlogo podpredsednika inženiringa za Coinbase India. Gupta je nekdanja inženirska vodilna družba Googla Pay za poslovanje v Indiji in azijsko-pacifiški regiji.

Obnovljeno zanimanje za Indijo prihaja kljub pomanjkanju jasnega regulativnega okvira za kriptovalute v državi. Zdi se, da so se strahovi pred splošno prepovedjo v začetku leta umaknili pogovorom o bolj natančnih predpisih.

Vendar pa Indijska rezervna banka še vedno odločno nasprotuje kriptovalutam in trdi, da položaj navideznih valut ostaja nespremenjen. Vendar pa je centralna banka že marca pojasnila, da bankam ni naročila, naj se izogibajo kripto izmenjavam.

Indijsko vrhovno sodišče je marca razveljavilo prepoved kriptografije RBI

, ki je kripto borzam preprečeval delovanje bančnih računov v državi.

Prepoved RBI naj bi vplivala na kripto industrijo v državi, ki je bila vredna približno $ 12. 9 milijard na vrhuncu bika .

Prejšnji članekDogecoin blaznost prisili britanskega upravitelja skladov, da raztopi 1,1 milijarde dolarjev Bitcoin zaloge
Naslednji članekMicroStrategy dobi 1,6 milijarde dolarjev naročil za ponudbo neželenih obveznic

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments